Posted on

Steve Jobs bersama keluarganya

Usahawan Amerika yang terkenal dalam bidang teknologi IT, Steve Jobs juga merupakan personaliti yang sangat cerah dalam kehidupan. Sehingga kini, bercakap tentang kerja dan kehidupan peribadi tidak berhenti. Walau bagaimanapun, ia harus diperhatikan, lebih daripada sekali para sahabat dan anak-anak Steve Jobs menjadi inspirasi untuk pengasas Apple. Salah satu topik yang paling dibincangkan ialah anak perempuan Steve Jobs.

Dalam hidupnya terdapat satu perkahwinan dan empat novel bersemangat, dua di mana Steve Jobs mempunyai anak.

Apakah nama anak perempuan Steve Jobs?

Jika mengenai anak lelaki Steve Jobs hari ini mereka mengatakan sedikit, maka tema anak perempuannya menjadi salah satu yang paling dibincangkan. Sebahagiannya adalah kerana anak pertamanya. Lisa dilahirkan ketika Jobs muda menjalani gaya hidup yang sama sekali berbeza. Selepas sekolah, dia dan cinta pertamanya Chris Ann Brennan pergi ke gunung di mana dia tinggal di sebuah pondok. Bahagian pasangan pandangan dan berlainan hipi suka menggunakan dadah lembut dan mengekori. Secara beransur-ansur, mereka mula mengembangkan lingkaran kawan-kawan. Sekali, selepas perjalanan ke India, Chris mengetahui mengenai kehamilan. Pekerjaan sepenuhnya ditolak dan tidak menyedari kelahiran seorang kanak-kanak. Lebih-lebih lagi, beliau menuduh Brennan dari pengkhianatan. Kemudian, apabila Lisa berusia setahun, usahawan masa depan mengambil ujian paterniti, yang mengesahkan bahawa gadis itu dari padanya. Selanjutnya hubungan mereka berkembang sangat hangat. Steve Jobs dan anak perempuannya Lisa menghabiskan banyak masa bersama-sama dan juga hidup selama beberapa tahun, apabila dia tamat kolej. Tetapi dengan ibunya di perniagaan dan hubungan tidak bersenam.

anak perempuan Steve Jobs Lisa bersama ibunya Anak perempuan tertua Steve Jobs Lisa bersama ibu bapanya Steve Jobs muda dengan anak perempuannya yang sulung, Lisa

Sudah berkahwin dengan cinta terakhirnya, seperti yang ditulis oleh Jobs tentangnya, Steve mempunyai dua lagi anak perempuan. Middle Erin muncul pada bulan Ogos 1995, dan Eve termuda – tiga tahun kemudian. Mengenai mereka ahli perniagaan terkenal tidak banyak bercakap.

Menurutnya, dia lebih menarik dengan anaknya, Reed, walaupun anak lelaki itu sama sekali tidak seperti ayahnya yang terkenal.

Steve Jobs dengan Erin anaknya Steve Jobs dengan anak perempuannya yang paling muda Yves anak perempuan Steve Jobs Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 65 =