Posted on

bagaimana untuk menarik lelaki labah-labahWatak buku komik ini sudah lama diketahui. Mengenai pengembaraan Spider-Man, tiada generasi kanak-kanak berkembang. Dicipta pahlawan ini adalah penulis Amerika terkenal Stephen Ditko dan Stan Lee. Buat pertama kali, Spider-Man muncul di laman-laman buku komik pada tahun 1962 dan dengan serta-merta mendapat populariti di kalangan pembaca. Banyak kanak-kanak moden, bagaimanapun, seperti ibu bapa mereka sekali, akan bermimpi berada di tempat watak yang berani ini, melawan kejahatan dan mengalahkannya. Sesetengah kanak-kanak berpakaian untuk bola Tahun Baru atau memakai T-shirt dengan imejnya, sementara yang lain meminta untuk menarik Spider-Man, dan, seperti dalam imej klasik, dan dalam moden.

Bagaimana untuk menggambar pensil Spider-Man secara berperingkat?

Jika kita bercakap tentang imej klasik wira ini, maka pakaiannya terdiri daripada topeng, but dan pakaian, dan warna-warna yang boleh dilihat adalah biru dan merah. Nampaknya tidak mudah untuk menggambarkan watak dari komik untuk anak anda, tetapi selepas belajar kelas tuan kami, anda akan memahami bahawa ia adalah seperti mudah untuk membuat Spider-Man semudah seperti anak kucing.

 1. Di bahagian atas lembaran kita menarik bujur - ketua pahlawan super.
 2. bagaimana untuk menarik manusia labah-labah 1

 3. Hanya di bawah separuh bujur yang ditarik, kita menarik satu lagi - badan watak itu.
 4. bagaimana untuk menarik manusia labah-labah 2

 5. Di sebelah kiri badan kita menggambarkan dua bujur saiz yang berbeza - kaki kanan pahlawan, dan tiga di sebelah kanan - kiri.
 6. bagaimana untuk menarik spiderman 3

 7. Dari badan dari sebelah kiri ke kanan kita melukis garis. Seterusnya, kepada tangan prisisovyvaem badan dan dorisovyvaem dua tali, menyambungkan ombak kaki kanan.
 8. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 4

 9. Di kepala kita menggambar dua garis serong yang akan menunjukkan mata, kaki kiri dihubungkan dengan garis padat, menggambar garis besarnya. Kepada tangan berus dorisovyvaem dengan jari masa depan.
 10. bagaimana untuk menarik lelaki laba-laba 5

 11. Di dada watak melukis labah-labah, dan di atas kepala lukis kontur mata.
 12. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 6

 13. Sekarang anda perlu memberikan lukisan "hidup" borang. Untuk tujuan ini, kontur imej dilengkapi dengan garis yang lebih sempurna dan jelas: menarik kaki, tangan, berus, garis lutut, but, dll. Di sebelah kanan, kami menandakan garis perbezaan warna dan cat labah-labah di dada dengan hitam.
 14. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 7

 15. Kami memadam semua garisan tambahan dengan pemadam, meninggalkan siluet yang jelas.
 16. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 8

 17. Dan sekarang kita melukis labah-labah dan mewarna wira kita dengan warna biru dan merah, kita mengagumi bersama-sama dengan kanak-kanak lukisan yang luar biasa ini.
 18. bagaimana untuk menarik spiderman 9

Bagaimana untuk menarik Spider-Man yang sempurna?

Ia adalah versi yang mudah dan klasik imej wira kami. Tetapi masa berlalu dan watak berubah, jadi kelas tuan pada cara menggambar Spider-Man baru dibentangkan di bawah.

 1. Lukiskan bujur - kepala dan menandakan dengan cara garis badan wira super kita. Di samping itu, kaki diwakili dalam bentuk segi tiga yang panjang, dan berus dengan bantuan bulatan, kepala dibahagikan dengan garis pada sudut kanan menjadi 4 bahagian.
 2. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 10

 3. Seterusnya, anda perlu menarik mata anda dan "memulihkan" angka itu. Untuk ini, di sekeliling garis depan badan dan anggota badan, tangan yang terbentuk, kaki, badan, dan lain-lain diambil. Selepas itu semua garis kerja dipadamkan.
 4. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 11

 5. Berhampiran sebelah kanan, tarik tali. Selepas itu, kami melukis garis besar mata dengan warna hitam, dan menarik unsur-unsur kostum: but, lengan dengan garis-garis warna, dll. Dan untuk membuat watak lebih dipercayai, disarankan untuk menarik garis otot pada tangan, kaki dan perut.
 6. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 12

 7. Unduh seterusnya pada kepala, badan, tangan dan butir garis longitudinal.
 8. bagaimana untuk menarik manusia labah-labah 13

 9. Tali dibuat lebih tepat. Garis longitudinal pada saman karakter diseberang, meniru web. Di dada lukiskan labah-labah.
 10. bagaimana untuk menarik lelaki laba-laba 14

 11. Untuk kebetulan yang lebih besar, kita menarik bayangan pada watak itu. Lukisan sudah siap.
 12. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 15

Bagaimana untuk menarik Man Spider Black?

Dalam kisahnya, wira ini digantikan dengan tiada kostum. Dalam salah satu filem, berjuang dengan kejahatan, pakaian watak ini berubah warna dan menjadi kelabu-hitam. Cara menggambar Spider-Man dalam guaman hitam akan diminta oleh kelas induk. Prinsip membuat gambar ini adalah sama dengan yang sebelumnya, jadi jika anda menguasai kaedah sebelumnya, tidak akan ada masalah dengan imej tersebut.

 1. Dalam bentuk bulatan, kami melukis kepala watak dan memohon garisan tubuhnya.
 2. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 16

 3. Sekitar baris ini kita menggariskan siluet.
 4. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 17

 5. Seterusnya, lukiskan kuas dan lapkan garisan kerja.
 6. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 18

 7. Lukis mata, otot dan elemen kostum.
 8. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 19

 9. "Kami menutupi" kostum Spiderman dengan sudu labah-labah.
 10. bagaimana untuk menarik lelaki labah-labah 20

 11. Kami mewarna super hero dengan pensel hitam-kelabu.
 12. bagaimana untuk menarik lelaki laba-laba 21

Untuk meringkaskan, saya ingin mengatakan bahawa untuk menarik sebarang imej, ia memerlukan masa dan kesabaran. Jangan digalakkan jika tidak berfungsi dengan segera, sebagai peraturan, dengan setiap percubaan baru untuk melukis Spider-Man, gambar semakin baik dan lebih baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 24