Posted on

doa untuk kehamilan dan konsepsiKetiadaan anak dalam keluarga pada setiap masa adalah kesedihan yang hebat. Orang yang percaya bahawa ketidaksuburan adalah hukuman untuk dosa duniawi, orang praktikal yang mencari penjelasan untuk segala-galanya, melihat masalah-masalah perubatan dalam hal-hal tersebut, dan kadang-kadang para doktor tidak dapat menjelaskan ketiadaan anak-anak dari pasangan itu. Namun, dalam mana-mana, cepat atau lambat, orang meminta pertolongan dari gereja, berdoa agar orang-orang kudus akan memberkati mereka dan memberi mereka hadiah untuk mempunyai anak.

Ramai doktor dan saintis percaya bahawa memihak kepada solat, yang telah diuji, dapat dikatakan, berdasarkan pengalaman. Apabila seseorang berdoa, di dalam tubuhnya terdapat proses menormalkan tekanan, denyut nadi, dan juga semua aktiviti vital dari suatu organisme, juga menandakan pengurangan kolesterol dan membantu dalam keadaan psikoemosi.

Apa doa untuk dibaca untuk konsepsi?

Anda boleh berdoa dengan kata-kata anda sendiri, tetapi setiap doa harus ikhlas, meneruskan dari hati yang murni dengan jiwa dan iman. Adalah perlu untuk berdoa terus-menerus dan setiap hari, adalah perlu untuk melawat gereja, meletakkan lilin pada ikon orang-orang kudus, mengaku dan menerima perhubungan, cuba untuk tidak melakukan dosa.

Doa kehamilan dan konsepsi Saint Matrona berfungsi dengan baik. Matronushka berasal dari wilayah Tula, dia adalah seorang yang luar biasa dari zaman kanak-kanak. Hadiahnya adalah bahawa dia tahu semua dosa setiap orang, dan dengan bantuan doa sembuh orang. Dari mana-mana, wanita mandul datang kepadanya, atau hanya ingin mempunyai anak.

Dan hingga ke hari ini, orang-orang datang ke ikon dan peninggalannya dengan doa sebelum mengandung anak, dan meminta Matron untuk membantu dalam kemunculan anak-anak.

Kes-kes penyembuhan yang hebat dari ketidaksuburan direkodkan selepas doa ini. Orang mendakwa bahawa ia juga membantu untuk memenuhi keinginan. Tetapi agar dia berdoa, anda tidak perlu pergi terus ke Moscow, anda hanya boleh berdoa, - Ibu Suci Matron semestinya akan mendengar pemohon. Dan setelah petisyen itu terpenuhi, jangan lupa mengucapkan terima kasih kepada orang suci.

Doa Ibu Allah mengenai kehamilan juga mempunyai kuasa besar. Ibu Tuhan adalah pelindung ibu. Terdapat tanda-tanda yang popular bahawa jika anda meminta sesuatu pada hari lahirnya, dia pasti akan mendengar semua orang dan membantu. Gereja itu meraikan Krismasnya pada 21 September. Pada hari ini, setiap orang yang ingin mengandung anak perlu melawat gereja dan berdoa kepada ikon Perawan, dan jika ini tidak mungkin, maka ia harus dilakukan secara mental dan ikhlas, di mana sahaja anda berada.

Doa ke Matron of Moscow pada konsep:

doa konsepsi"O Berbahagialah ibu Matrona, jiwa di syurga sebelum takhta Allah predstoyaschi, badan adalah pada pochivayuschi tanah dan minit rahmat dannoyu lebih razlichnyim mujizat istochayuschi. Memandang rendah sekarang belas kasihan mata anda pada kami, orang-orang berdosa, dalam kesedihan, bolezneh dan hari Temptation dosa-dosa izhdivayuschiya itu, memujuk kita, otchayannyya menyembuhkan penyakit rency kita, dari Allah kepada kita menurut dosa popuschaemyya kami, lepaskanlah kami dari banyak penyakit dan obstoyany dan memohon Tuhan kita Yesus Kristus prostiti segala pelanggaran kita, kejahatan dan jatuh, imizhe kami dari belia nasheja sebelum nastoyaschago hari dan jam sogreshihom, mari doa anda poluchivshe rahmat dan belas kasihan yang hebat, dia dipermuliakan di dalam Tuhan Trinity satu, Bapa, Anak, dan Roh Kudus, sekarang dan selama-lamanya dan selama-lamanya. Amen. "

"Wahai penyembah Tuhan, ibumu Matrono! Tongkat sekarang, dan mengadu kepada syafaat anda, dan dengan rendah hati bertanya kepadamu: Banyak dari penderitaan dan penyakit dalam hidupnya telah melalui, lihatlah, dan kesedihan dan segala kelemahan kita, kekuatan bo oskude kami di dalam kita, begitu juga mengeksploitasi tvoriti tidak berdoa bersungguh-sungguh. Vozdohni untuk kita kepada Tuhan dan merayu padanya, kasihanilah kami dan menyembuhkan neistselnyya penyakit kita, kehidupan kita tetapi akan terus dalam keadaan aman dan tenang, dan kerana doa anda dan petisyen panas akan mengumpulkan kami dalam kerajaan-Nya dengan segala orang kudus memuliakan Tuhan selama-lamanya. Amen. "

Doa kepada Theotokos Yang Maha Suci tentang konsepsi:

"O Most Blessed Virgin, Ibu Tuhan Vyshnyago, taat kepada pengantara semua, kepada Anda dengan iman kepada mereka yang datang! Lihatlah saya dari ketinggian keagungan surgawinya kepada saya, cabul, jatuh ke ikon anda! Dengarkan segera doa yang rendah hati, kurang berdosa, dan bawa kepada Anak anda; mohon kepada-Nya, Doa kepada Perawan Suci tentang konsepsiYa menerangi suram jiwa saya, cahaya rahmat ilahi-Nya, dan menyucikan fikiran saya pemikiran sia-sia, tetapi akan menenangkan penderitaan hati saya dan menyembuhkan luka, tetapi untuk sebab pada saya untuk melakukan yang baik dan meningkatkan rabotate dia dengan ketakutan, memaafkan semua telah berbuat jahat Aku, ia harus menyampaikan vechnyya tepung dan tidak akan menghalang Kerajaan syurgawinya. Oh, Kebanyakan Dewa Diberkati! Engkau keseronokan engkau di dalamnya nareschisya dalam imej Georgian Nya, povelevayuschi semua pritekati kepada anda dalam iman, engkau menolak DRC mene skorbnago dan tidak akan membenarkan saya mati dalam jurang dosa-dosa saya. Kepada Engkaulah Bose semua harapan saya dan harapan akan keselamatan, dan syafaat-Mu perlindungan dan mengarahkan diri saya selama-lamanya. Aku bersyukur dan berterima kasih kepada Tuhan bahawa Dia menghantar saya kebahagiaan status perkahwinan. Aku bermohon kepada-Mu, Ibu Tuhan dan Tuhan dan Juruselamat kita, marilah solat lucah Mu akan menghantar saya dan anak isteri tercinta saya. Semoga Dia memberi saya buah rahim saya. Biarkan dia menjadi kehendaknya, untuk kemuliaannya. Ubah berkabung jiwa saya untuk kegembiraan konsep dalam rahim saya. Ya, saya bersyukur dan terima kasih ibu Tuhan semua hari-hari dalam hidup saya. Amen. "

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 83