Encefabol untuk kanak-kanak | proektdem.com

Encefabol untuk kanak-kanak

encephalbol untuk kanak-kanak

Encephabol adalah dadah nootropic yang bertindak dengan cara yang menurun metabolisme dalam kenaikan tisu otak akibat penangkapan dan penggunaan metabolisme glukosa dipertingkatkan asid perlu dan sel-sel otak yang dikeluarkan dari bahan-bahan yang tidak perlu mempunyai kesan yg melarang. Tambahan pula, ubat ini meningkatkan peredaran darah di otak dan oksigen ke blok tisu ia pengeluaran radikal bebas. harta tersebut encephabol akhirnya meningkatkan daya ingatan, mengurangkan proses metabolik dalam tisu saraf, meningkatkan aktiviti otak dan operability.

Encephabol: tanda untuk digunakan

Pada asasnya, ini ertinya ditetapkan untuk pelbagai gangguan kerja otak di mana setiap anak yang ketinggalan dalam pembangunan mental, yang menyatakan dirinya dalam ingatan terjejas, menghalang perkembangan pertuturan, tidak aktif atau mudah terangsang yang berlebihan. Di samping itu, encephabol digunakan untuk menghapuskan kesan-kesan encephalopathy, ensefalitis, sindrom tserebrastenicheskom, serta terencat akal.

Encephabol: dos untuk kanak-kanak

Ubat ini terdapat dalam bentuk cecair dan pepejal, tetapi kanak-kanak menggunakan bentuk encephalbol yang mudah - penggantungan untuk kanak-kanak. Dosanya bergantung pada usia pesakit dan tahap kecederaan.

Penggunaan ensefalitis untuk bayi adalah mungkin dari hari ketiga kehidupan. Pada bulan pertama, bayi diberikan 1 ml penggantungan setiap hari. Bayi berumur dua bulan ditetapkan 2 ml dadah, dan kemudian 1 ml lagi ditambah setiap minggu, membawa dos harian ke 5 ml.
Pesakit yang berumur 1 hingga 7 tahun ditetapkan 2.5-5 ml 1-3 kali sehari, bergantung kepada keterukan penyakit.

Kanak-kanak lebih daripada 7 tahun ditetapkan dos harian sebanyak 2.5 hingga 10 ml 1-3 kali sehari. Kemungkinan penggunaan tablet. Satu dos dalam kes ini ialah 1-2 tablet.

Encephabol, sirap untuk kanak-kanak, harus diminum semasa makan atau selepas makan.

Kontraindikasi yang ada termasuk kepekaan terhadap bahan utama dadah - pyrithinol, buah pinggang dan penyakit hati, penyakit autoimun.

Apabila menerima entsebola boleh menyebabkan kesan sampingan seperti loya, muntah-muntah, cirit-birit, sakit kepala, gangguan tidur dan ruam.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 19 = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: