Posted on

kanak-kanak angelina jolie

Nama-nama anak-anak Angelina Jolie muncul dalam akhbar hampir setiap kali nama-nama ibu bapa bintang mereka. Populariti pelakon dan produser, mubaligh dan Duta Muhibah PBB meninggalkan jejaknya – paparazzi dan peminat mengikuti setiap langkah seluruh keluarganya. Walau bagaimanapun, dalam sejarahnya ada sesuatu yang perlu dipelajari. Bukan semua wanita mampu berjaya dalam kerjayanya, dan ibu yang peduli, bukan hanya untuk dirinya sendiri, tetapi juga untuk anak angkat. Ingat bahawa pada akhir tahun 2015, pelakon mempunyai tujuh daripadanya.

Anak angkat Angelina Jolie dan Britt Pitt

  1. Maddox Jolie Pitt. Telah dilahirkan pada 5 Ogos 2001. Anak pertama Jolie yang diterima pakai pada bulan Mac 2001. Keputusan itu dibuat semasa penggambaran filem “Beyond the Edge”, yang berlaku di Kemboja. Pada masa itu, pelakon legenda itu telah kagum dengan bencana negara-negara Dunia Ketiga dan mengambil bahagian aktif dalam misi kemanusiaan. Di salah satu ekspedisi, di rumah anak yatim, dia bertemu dengan Maddox, yang tidak berusia setahun kemudian.
  2. Zahara Jolie-Pitt. Telah dilahirkan pada 8 Januari 2005. Diadopsi semasa misi kemanusiaan Angelina ke Ethiopia. Hari ini, khabar angin dan maklumat dibahagikan. Ada yang bersaksi bahawa ibu gadis itu meninggal dunia akibat AIDS. Walau bagaimanapun, yang lain baru-baru ini didakwa mendedahkan “rahsia kesedihan pelakon”: anak angkat Angelina Jolie yang diterima pakai kedua ingin pulang ke rumah dan hidup dengan ibu biologinya, yang sudah sepertinya menyediakan dokumen yang sesuai untuk mengambil anak perempuannya.
  3. Pax Tien Jolie-Pitt. Beliau dilahirkan pada 29 November 2003 di Vietnam. Anak ini Jolie mengadopsi sudah bersama dengan Pitt pada 5 Mac 2007. Menurut ibu biologi budak itu mati hampir sejurus selepas kelahirannya, dan dia dihantar ke tempat perlindungan.
  4. Moussa Jolie-Pitt. Yang terakhir dari anak angkat Angelina Jolie dan Britt Pitt datang kepada keluarga pada Februari 2015 pada usia dua tahun. Seorang anak yatim kecil Syria, pelakon itu bertemu di sebuah kem pelarian, menetap di Turki. Kisah hidupnya sangat menyentuh Angie.

Anak-anak asli Angelina Jolie dan Brad Pitt

  1. Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Beliau dilahirkan pada 27 Mei 2006. Buat kali pertama pelakon itu menjadi hamil dalam hubungan dengan Pitt. Pada masa itu dia sudah mempunyai dua anak angkat. Melarikan diri dari penganiayaan, pasangan bintang itu pergi ke Namibia. Di sana, di Shakopmund, Shiloh dilahirkan. Namanya diambil dari Alkitab, dalam terjemahan bermakna “damai”. Ia sangat tipikal dari Jolie, bukan? Secara berasingan ia perlu memberitahu bahawa gambar pertama Shilo pasangan dijual kepada majalah Orang dan Hello! untuk 10 juta dolar. Wang itu dipindahkan kepada amal.
  2. Vivien Marchlin dan Knox Leon Jolie Pitt. Dilahirkan pada 12 Julai 2008. Rupa-rupanya alam semesta sangat menyukai pelakon dan pengeluar berbakat, kerana, walaupun pada tahun 2008 dalam keluarga ada empat anak, Angie melahirkan anak kembar. Seperti dalam kes Shiloh, anak-anak Angelina Jolie telah terlibat dalam kebajikan sejak lahir – gambar pertama mereka dijual kepada akhbar untuk $ 14 juta, yang segera pergi ke Yayasan Jolie-Pitt.

Berapa lama anak-anak Angelina Jolie?

Pada tahun 2015, Maddox berusia 14 tahun, Paksu – 12, Zahare – 10, Shailo – 9, Vivienne dan Knox – 7, Mousse – 3.

Angelina Jolie mengenai pendidikan anak-anak

Oleh kerana pengalaman hebat bintang itu ada sesuatu yang perlu dikatakan tentang pendidikan. Jadi, sebagai contoh, dia percaya bahawa anda tidak boleh menjimatkan pendidikan. Guru membentuk masa depan anak-anak, dan oleh itu mereka harus mendekati proses ini dengan semua tanggungjawab. Dan ini tidak mustahil dengan sedikit bayaran.

Satu lagi tanggapan bahawa pelakon itu berkongsi: kelahiran anak-anak adalah alasan yang baik untuk memaafkan ibu bapa mereka. Dalam hidupnya, keadaan itu menyedihkan: Angelina 10 tahun tidak berkomunikasi dengan ayahnya, kerana dia berada di atasnya kerana rasa marah yang dia melemparkan ibunya. “Penampilan anak-anak mereka sendiri memaksa ramai untuk memikirkan semula dan meletakkan di tempat mereka” – saham bintang.

kanak-kanak angelina jolie1 kanak-kanak angelina jolie2 kanak-kanak angelina jolie3
kanak-kanak angelina jolie4 kanak-kanak angelina jolie5 kanak-kanak angelina jolie6
kanak-kanak angelina jolie7 kanak-kanak angelina jolie8 kanak-kanak angelina jolie9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 67