Posted on

grid grid pakaian kanak-kanak mengikut umurMembeli kemas kini kepada anak kesayangan anda tidak hanya membawa banyak kegembiraan kepada ibu bapa dan bayi sendiri, tetapi juga banyak masalah. Anda tidak boleh selalu meneka dengan saiznya. Terutama jika anda mengambil kira hakikat bahawa bayi berkembang dengan cepat.

Malah lebih banyak komplikasi dikaitkan dengan membeli pakaian untuk yang terkecil - kerana anda perlu membeli tanpa pas. Selain itu, dalam tahun-tahun kebelakangan ini, ibu bapa muda semakin memilih untuk membeli pakaian kanak-kanak di kedai dalam talian.

Mengenai cara tidak membuat kesilapan dengan saiz dan membuat pilihan yang tepat dari jenis utama pakaian kanak-kanak, dan akan menjadi artikel kami.

Bagaimana memilih pakaian luar kanak-kanak?

Setakat ini, terdapat banyak grid saiz yang berbeza. Di negara-negara CIS, yang paling popular ialah jaring pakaian pakaian berukuran berukuran seragam mengikut umur.

grid grid pakaian kanak-kanak mengikut umur 1

Kriteria utama untuk menentukan saiz tertentu adalah usia bayi, ketinggian, pengukuran lilitan dada.
Dimensi mesh pakaian luar kanak-kanak membolehkan anda berorientasi secara kasar. Tetapi memilih pakaian untuk kanak-kanak, anda juga perlu mengambil kira ciri-ciri individu kanak-kanak - panjang tangan, lemak atau obesiti badan. Jangan cuba untuk mengambil pakaian untuk berkembang. Kebanyakan pengeluar, meletakkan margin kecil untuk kes ini. Pakaian terlalu banyak akan menyebabkan banyak ketidakselesaan.

Beberapa perkataan harus dikatakan mengenai topi kanak-kanak. Bagi yang termuda adalah lebih baik untuk memilih topi dengan ketat dalam saiz. Jika tidak, topi boleh bergerak, membuka telinga atau menutup secara tidak sengaja.

Mengukur grid topi kanak-kanak mengambil kira usia anak dan keberanian kepalanya. Topi bermusim untuk yang termuda, anda boleh mengambil beberapa saiz lagi - dengan peruntukan untuk memalsukan bonet.

saiz grid pakaian kanak-kanak mengikut umur 7 tahun

Sarung tangan dan sarung tangan mengambil di tapak tangan, berdasarkan usia kanak-kanak. Kita dapat melihat grid saiz sarung tangan kanak-kanak.

grid grid pakaian kanak-kanak mengikut umur 8 tahun

Harus diingat bahawa Rusia mempunyai saiz yang sama bersih pakaian kanak-kanak seperti Ukraine. Dengan pakaian dari luar negara - lebih sukar. Sebagai peraturan, setiap pengeluar mempunyai spesifik dan dimensi tersendiri yang sering tidak bertepatan. Oleh itu, satu kanak-kanak boleh memakai pakaian dengan saiz yang berbeza. Tetapi dengan bantuan meja kami, anda boleh menemui petunjuk purata.

grid grid pakaian kanak-kanak mengikut umur 2 tahun

Untuk tidak ketinggalan apabila membeli seluar, keluarkan ukuran dari kanak-kanak itu. Pertama sekali, ini adalah lilit pinggul dan pinggang. Jaring dimensi jeans atau seluar kanak-kanak , Ia juga mengambil kira pertumbuhan dan umur kanak-kanak. Sesetengah ibu yang ekonomi lebih suka membeli seluar dengan margin. Agar panjang tambahan tidak menimbulkan ketidakselesaan, jika dikehendaki, anda boleh menjahitnya.

grid grid pakaian kanak-kanak mengikut umur 4 tahun

Memilih kanak-kanak baju, Anda boleh menggunakan pelbagai saiz standard pakaian kanak-kanak.

mengukur bersih pakaian kanak-kanak mengikut umur 6 tahun

Bagaimana untuk memilih seluar dalam bayi?

Memilih kanak-kanak seluar dalam, haruslah menyadari bahwa anak-anak sangat mobile, jadi kriteria utama harus menjadi kemudahan produk - kain katun dan jahitan yang baik. Pakaian bersih kanak-kanak dimensi mengambil kira parameter seperti umur, ketinggian dan kelebihan pinggul.

dimensi bersih pakaian kanak-kanak mengikut umur 3 tahun

Mengukur grid pakaian ketat kanak-kanak mengambil kira umur, ketinggian kanak-kanak. Sesetengah pengilang juga mengambil kira panjang kaki. Apabila membeli pantyhose perlu mengambil kira ciri-ciri perlembagaan kanak-kanak. Saiz yang lebih besar perlu diambil untuk kanak-kanak dengan kaki penuh.

kain bersih dimensi pakaian kanak-kanak mengikut umur 5 tahun

Selalunya, almari pakaian kanak-kanak perlu dikemas kini pada bulan pertama kehidupan bayi. Selepas tiga bulan, bayi akan berkembang kira-kira setiap enam bulan untuk saiz. Bermula dari usia empat tahun, setiap tahun.

Jika anda ingin pengambilalihan baru tepat untuk anak anda - bawa ia untuk pemasangan. Ia akan memberi anda banyak minit menyenangkan yang dihabiskan bersama-sama - kanak-kanak akan berasa benar-benar dewasa.

Apabila kemungkinan tersebut dikecualikan, adalah berguna untuk dipandu oleh jadual dimensi atau meja tertentu pengeluar tertentu. Dalam kes keraguan dengan saiz - ia sentiasa lebih baik untuk mengambil lebih daripada kurang.

Juga di laman web kami, anda boleh lihat mesh kasut dimensi untuk kanak-kanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 99