Posted on
Pada tahun 2002, sebuah projek baru "Star Factory" dilancarkan di televisyen, yang segera menjadi megapopular. Seluruh negara, dengan nafas teruk, mengikuti kehidupan dan kerja bakat muda.

Kumpulan "Roots", Irina Dubtsova, Nikita Malinin - penghibur ini menjadi berhala pemuda sifar. Sekarang populariti mereka tidak begitu tinggi seperti sebelumnya. Bagaimana nasib mereka?

Kumpulan "Roots" adalah pemenang "Star Factory-1"

Akar
Akar

Pada tahun 2003 - 2006 populariti kumpulan "Roots", yang memenangi "Kilang Bintang" yang pertama, hanya melepaskan skala. Empat lelaki yang menawan dengan senyuman manis mereka dan hits sentimental telah merosakkan lebih daripada satu hati gadis. Tetapi, malangnya, untuk masa yang lama untuk mengekalkan gelombang kejayaan, lelaki itu tidak berfungsi. Pada tahun 2010, dua pemain solat, Pavel Artemiev dan Alexander Astashenok, meninggalkan band untuk kerjaya akting. Dalam bidang ini, Astashenok telah membuat kemajuan besar, yang telah muncul dalam beberapa filem.

Alexander Astashenok

Alexander Astashenok

pavel artemev

Pavel Artemiev

Baki ahli kumpulan, Alexei Kabanov dan Alexander Berdnikov, terus bercakap. Pada tahun 2010, mereka menyertai solo baru - Dmitry Pakulichev.

Polina Gagarina - pemenang "Star Factory-2"

Polina Gagarina

Polina Gagarina adalah bintang sebenar. Mungkin, dari semua peserta projek "Kilang bintang" ia telah mencapai kejayaan terbesar. Apa yang bernilai, penyertaannya dalam "Eurovision", di mana penyanyi mengambil tempat kedua. Dan terima kasih kepada ketekunan dan disiplin!

Pauline, memang, adalah seorang yang sangat berharga dan menuntut. Setelah dia bersama-sama dan selama setengah tahun dia kehilangan 40 kilogram. Sejak itu, penyanyi itu tidak memberikan dirinya kendur dan sentiasa kelihatan hebat.

Nikita Malinin - pemenang "Star Factory-3"

Nikita Malinin

Nikita Malinin adalah anak kepada penyanyi terkenal Alexander Malinin. Mengenai projek "Kilang bintang-3" lelaki muda itu datang secara rahsia dari bapanya. Orang tua yang terkenal itu tidak perlu memerah anaknya: Nikita sangat berbakat dan menang, dan lagu "Kitten" menjadi hit. Klip untuk lagu ini mengambil tempat pertama dalam pelbagai rating selama 6 bulan.

Bagaimanapun, selepas mengambil bahagian dalam projek itu, pelukis muda mendapati dirinya dalam kebuntuan yang kreatif. Menurutnya, kemasyhuran dan kejayaan telah memanjakannya. Di samping itu, pengeluar "Kilang" ketiga Alexander Shulgin, mengikut khabar angin, tidak terlibat dalam promosi wad mereka, jadi mereka semua, walaupun bakat yang hebat, tidak mencapai kejayaan yang besar.

Walau bagaimanapun, Nikita tidak berputus asa: dia sendiri mula menghasilkan, dan juga meneruskan kerjaya dalam perniagaan persembahan. Pada masa ini, beliau bekerja pada pelbagai projek muzik dan memberikan konsert. Mengenai kehidupan pribadinya, Nikita, 35 tahun, tidak suka menyebarkan, tetapi diketahui bahawa dia sangat menyukai kucing. Dalam Instagramnya penuh dengan menyentuh foto pemangsa kecil.

Irina Dubtsova - pemenang "Star Factory-4"

Irina Dubtsova

Penyertaan dalam "Star Factory" menjadi jam berbintang Irina Dubtsova. Pukulnya "Tentang dia" benar-benar meletupkan stesen radio. Di samping itu, semasa masih dalam projek itu, Irina berkahwin dengan seorang pemuzik Roman Chernitsyn, seorang penyanyi band Plazma yang popular, daripada hanya menimbulkan minat pada dirinya sendiri.

Irina terus terlibat dalam kreativiti dan menunjukkan bakatnya dalam pelbagai projek TV. Jadi, dalam pameran "Toch-in-the-Whip" dia memenangi tempat pertama, bergemerlapan dengan hits Irina Allegrova, Lubov Uspenskaya dan pemain lain.

Dan dia tidak ghairah dengan transformasi ajaibnya: setiap tahun penyanyi menjadi lebih cantik dan para peminat membandingkannya dengan Monica Bellucci.

Victoria Dayneko - pemenang "Star Factory-5"

Victoria Daineko

Seorang gadis berbakat dan sangat cantik dari Yakutia menjadi salah satu peserta yang paling terang dalam projek itu. Bintangnya tidak padam sehingga kini: Victoria bertindak, dikeluarkan dalam klip dan juga kartun suara.

Pada tahun 2015, Victoria berkahwin dengan pemain drum, Dmitry Kleiman. Pasangan ini mempunyai seorang anak perempuan, tetapi kebahagiaan keluarga tidak berpanjangan: pada bulan Ogos 2017 ia menjadi terkenal bahawa pasangan itu telah bercerai. Victoria berkata bahawa masalah dalam keluarga bermula sejak awal: pengantin baru sering bertengkar dan mengatur penjelasan yang mendalam tentang hubungan itu. Dengan kelahiran kanak-kanak, ia menjadi jelas bahawa ini tidak boleh berlaku lagi, gadis itu harus membesar dalam persekitaran yang tenang. Itulah sebabnya Victoria dan Dmitry memutuskan untuk memisahkan cara, dan kemudian perceraian rasmi diikuti.

Dmitry Koldun - pemenang "Kilang Bintang-6"

Dmitry Koldun

Dmitry Koldun dilahirkan di keluarga guru-guru sekolah biasa di Belarusia. Selepas tamat sekolah dengan pingat perak, dia mula belajar kimia di universiti, tetapi tiba-tiba memutuskan untuk melepaskan segala-galanya dan melakukan perniagaan. Walau bagaimanapun, menurut Dmitry, pada mulanya dia tidak menjangkakan banyak kejayaan:

"Saya, ketika saya sedang melakukan pemutus di tempat duduk kereta api dari Belorussia, tidak dapat membayangkan saya dapat menang"

Walau bagaimanapun, bakat Dmitry dan penampilannya sememangnya tidak dapat disedari dan menarik perhatian penonton. Setelah memenangi kemenangan yang pantas, Dmitry tidak berhenti pada apa yang telah dicapai. Beliau mengambil bahagian dalam pertandingan "Eurovision", di mana dia mewakili Belarus, dan mengambil tempat ke-6 (pencapaian tertinggi Belarus dalam pertandingan ini).

Sekarang kerjaya Dmitry aktif berkembang, beliau mengambil bahagian dalam pelbagai projek dan terus bercakap. Dalam persembahan TV popular "Toch-in-the-Buck" ia membuka aspek baru bakatnya, cemerlang dalam reinkarnasi di Steven Tyler, Mikhail Gorshenev, Valery Kipelov dan penghibur terkenal lainnya. Dmitry gembira dalam perkahwinan, dengan isterinya Victoria dia mula berkencan di sekolah. Pasangan ini mempunyai dua orang anak: Yang anak lelaki dan anak perempuan Yang.

Anastasia Prikhodko adalah pemenang "Star Factory-7"

Anastasia Prikhodko

Setelah memenangi projek itu, Anastasia meneruskan kerjasama dengan pengeluar Konstantin Meladze dan menyampaikan Rusia pada pertandingan Eurovision 2009, menyiarkan lagu "Mamo" di Rusia dan Ukraine.

Pada masa ini, Anastasia meneruskan kerjaya menyanyi beliau di wilayah Ukraine, di mana pada tahun 2017 dia dianugerahkan gelaran Artist yang dihormati. Pada tahun 2015, penyanyi menyertai Parti Radikal Oleg Lyashko dan sejak itu telah terlibat secara aktif dalam politik. Bagi kehidupan peribadi, Anastasia kini berkahwin buat kali kedua dan mempunyai dua orang anak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2