Adriano Celentano dan Claudia Morey | proektdem.com

Adriano Celentano dan Claudia Morey

Adriano Celentano dan Claudia Morey

Pasangan Itali ini sudah pasti cantik dan gembira, berbakat dan bersemangat. Kisah cinta mereka bermula pada tahun 1963 di atas komedi "Beberapa jenis pelik", di mana peranan utama ditugaskan kepada Adriano Celentano (lahir 1938) dan Claudia Morey (lahir pada tahun 1944). Mungkin ini perkahwinan yang sempurna dalam bahasa Itali. Pada tahun 2013, mereka merayakan perkahwinan emas, Adriano Celentano dan Claudia Morey selama 50 tahun bersama-sama. Terdapat segala-galanya, cinta dan kasih sayang, novel-novel ribut di sebelah dan perdamaian yang penuh semangat. Claudia, walaupun menulis buku "Dua Kekasih Pahlawan", yang menjadi hasil unik dan bermaklumat hidup mereka bersama Adriano.

Perkahwinan Adriano Celentano dan Claudia Maury

Adriano berdegil mencari perhatian Claudia. Dan suatu hari dia menjemputnya ke konsertnya. Dan inilah lagu romantis terakhir yang dilakukan oleh Adriano. Dia sudah pasti menyentuh Claudia dan dengan itu hati-hati mempersiapkannya untuk suatu acara penting, dan kemudian aduan cinta yang ikhlas dan menarik cinta kepada Claudia dituangkan dari panggung. Dan sudah pada 14 Julai 1964, mereka diam-diam pada waktu malam dalam bulatan kawan-kawan rapat di gereja kota Grosseto. Dan walaupun di sini sebelum permulaan peristiwa penting mereka mempunyai masa untuk bertengkar, Claudia tidak suka tali ikatnya, yang pada masa itu mempunyai sakit kepala yang dahsyat.

Young Adriano Celentano dan Claudia Morey Selamat Adriano Celentano dan Claudia Morey Perkahwinan Adriano Celentano dan Claudia Maury

Claudia Morey, isteri Adriano Celentano

Pada permulaan kariernya, Claudia Mori adalah penyanyi di dewan muzik. Pada tahun 1964, dia merakamkan album muzik pertamanya, dan pada tahun 1970 dia memenangi festival di San Remo. Selepas perkahwinan itu, Claudia masuk ke dalam bayangan suaminya. Bagi Adriano, dia adalah front home yang boleh dipercayai dan rakan kongsi yang sangat diperlukan dalam karyanya: pengeluar, pentadbir, pembuat imej, pengarah studio suara keluarga Clan Celentano. Dia perlahan-lahan mengasihi, memohon maaf dan mendesak dengan alasan untuk novel-novelnya yang ganas, tanpa henti menunggu tamat untuk kembali. Sebagai contoh, hubungan Adriano dengan Ornella Muti yang cantik, rakannya dalam filem "The Taming of the Shrew." Kerana perasaannya yang kuat baginya, Ornella memutuskan untuk menceraikan suaminya, pelakon Allesio Orano. Walau bagaimanapun, Adriano tidak mengikutinya.

Adriano Celentano dan Claudia Morey dengan seorang anak Cinta dengan Adriano Celentano dan Claudia Morey Adriano Celentano dan Claudia Morey bersama-sama

Claudia Morey, Adriano Celentano dan anak-anak mereka

Claudia memberikan tiga anak kepada Adriano. Dia seorang wanita yang sangat autoritarian dan membesarkan anak-anaknya dengan keterukan. Adriano tidak mempunyai masa yang mencukupi, dan kanak-kanak itu sangat merindui cintanya dan perhatiannya.

Anak sulungnya ialah Rosita Celentano, lahir pada tahun 1965, seorang pelakon filem.

Anak - Giacomo Celentano, lahir pada tahun 1966, penyanyi dan komposer.

Anak bongsu adalah Rosalind Celentano, lahir pada tahun 1968, orientasi seksual yang tidak konvensional, seorang pelakon. Sebagai seorang pemuda, dia berkeliaran selama enam bulan. Cuba untuk membunuh diri, mengambil 40 tablet pil tidur, semoga semuanya berjalan lancar.

Anak sulung Rosita Anak lelaki Adriano Celentano dan Claudia Maury Daughter of Adriano Celentano dan Claudia Mori

Tetapi, walaupun beberapa tahun yang lalu dan pelbagai kesukaran, Adriano Celentano dan Claudia Morey masih bersama.

Pasangan cantik - Adriano Celentano dan Claudia Morey Adriano Celentano dan Claudia Morey pada usia tua Adriano Celentano dan Claudia Morey telah bersama selama 50 tahun
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

43 − 41 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: