Posted on

Anak perempuan Paul Walker

Meadow (Madow, Meadow) Raine, satu-satunya anak perempuan yang meninggal dunia dua tahun lalu, pelakon Paul Walker, pada tahun 2015 merayakan ulang tahun ketujuh belas. Gadis itu dilahirkan sebagai hasil daripada novel berlalu oleh pelakon Hollywood, Rebecca Soteros. Dengan keindahan ini Paul bertemu semasa bercuti di Hawaii. Beberapa minggu selepas kenalan, pelakon itu mengetahui bahawa dia akan menjadi seorang bapa. Teruskan hubungannya dengan Rebecca, dia tidak berani, tetapi ayahnya sangat gembira. Dilahirkan pada 4 November 1998, gadis itu bernama Meadow Rhine. Dengan cara ini, anda boleh bertemu dengan beberapa varian sebutan berbahasa Rusia tentang namanya. Apa nama anak Paul Walker? Varian yang paling biasa sebutan nama Meadow adalah Meadow and Madow, kurang sering Meadow. Isteri awam Paul Walker dan anak perempuannya tinggal di Hawaii, dan pelakon itu sendiri kembali ke Los Angeles. Sehingga hari terakhir kehidupannya yang hancur tiba-tiba, Paul mengekalkan hubungan mesra dengan Rebecca dan merawat Meadow.

Anak tunggal Walker Paul dan Meadow Seks dengan bayi padang rumput

Rakan Terbaik

Anak perempuan pelakon terkenal Paul Walker adalah baginya kawan terbaik. Dia sering menyebut ini dalam temu bual. Walker memanggil Meadow hadiah nasib, dan selebihnya seks yang adil itu tidak dapat impikan bahawa dia lebih menyukai mereka daripada anak perempuannya sendiri. Selepas empat belas tahun komunikasi di kejauhan, bapa dan anak perempuan memutuskan untuk hidup bersama, dan Meadow berpindah ke Los Angeles. Ibu tidak keberatan, kerana dia tidak pernah meragui bahawa Paul seorang bapa yang peduli dan prihatin. Cintailah anak perempuannya tidak terbatas sehingga Walker menangkap namanya dalam bentuk tato di pergelangan tangannya. Pelakon itu berkata bahawa tatu ini membantunya memikirkan tentang kebaikan pada saat-saat yang sukar. Bapa dan anak perempuan sering dilihat bersama di jalan-jalan di Los Angeles. Dia sering melawat bioskop Meadow dan restoran, menghabiskan masa luangnya dengannya. Dan lebih lagi! Demi gadis itu, Paul Walker sudah bersedia mengucapkan selamat tinggal kepada kerjaya aktingnya.

Tragedi itu, yang memendekkan kehidupan pelakon pada 30 November 2013, menimbulkan trauma mental yang tidak boleh diperbaiki pada gadis berusia 15 tahun itu. Kemurungan telah mencuri dari Midou setahun dan separuh daripada kehidupan remaja yang riang. Pengebumian Paul Walker berada dalam keadaan tertutup dari luar, tetapi mereka mengatakan bahawa Meadow tidak mengatakan kata semasa upacara perpisahan dengan bapanya. Gadis itu menarik diri, berhenti berkomunikasi dengan rakan-rakannya, hilang dari rangkaian sosial. Ia mengambil masa setahun setengah untuk menerima kenyataan bahawa Papa tidak lagi.

Pada musim bunga tahun 2015, dia gembira peminat ayahnya yang sudah mati dengan foto menyentuh, yang diletakkan di Instagram. Sudah tentu, gadis yang kini memiliki negeri berjuta-juta dolar Paul Walker, memutuskan untuk memulakan hidup dengan daun baru. Pada bulan April, dia melawat perdana bahagian ketujuh filem "Fast and Furious". Untuk ayahnya, kerja ini adalah yang terakhir dalam hidupnya. Saudaranya, Cody Walker, yang menjadi pengamal pelakon yang meninggal dunia, membantu mencipta ilusi bahawa Paul Walker masih hidup.

Selepas itu, Meadow Rain mula muncul lebih kerap lagi pada acara sosial. Walau bagaimanapun, terlalu awal untuk mengatakan bahawa tiada kesan kemurungan, kerana anak perempuan Paul Walker menjadi warna pakaian kegemaran, yang tidak sesuai untuk gadis-gadis seusia ini.

Bayang-bayang masa lampau

Fakta bahawa luka itu masih jauh dibuktikan oleh fakta bahawa Meadow pada September 2015 membawa saman kepada syarikat Porsche, menuduh pengeluar kereta pembunuhan yang tidak disengajakan bapanya. Hakikatnya ialah pelakon itu adalah seorang penumpang kereta sukan terbakar yang dihasilkan oleh syarikat ini. Wakil-wakil Porsche tidak mengulas mengenai keadaan ini, kerana, sebenarnya, Meadou Rain sendiri.

Perlu diingat bahawa pada tahun 2014, percubaan yang sama dibuat oleh isteri Rodas Roger, yang memandu kereta itu, tetapi mahkamah mendapati tuntutannya tidak berasas.

Meadow Rain Walker Meadow dengan rakannya Walker anak perempuan pelakon itu
Meadow dengan ayah dan teman wanita Anak perempuan Paul Walker yang berumur tujuh belas tahun Padang Rumput dengan Ibu Rebecca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =