Posted on

angelina jolie beratnya 35 kg

Angelina Jolie sentiasa mempunyai angka yang ideal, yang mana dia memerhatikan dengan teliti. Walaupun selepas kelahiran tiga anak, bintang itu tetap langsing dan sesuai, dia menghabiskan banyak masa di gim-gim, sentiasa duduk di atas makanan. Tetapi sejak kebelakangan ini, aktres itu telah jatuh ke kritikal, tidak lama dahulu Angelina Jolie dimasukkan ke hospital dengan berat 35 kg.

Bagaimana dan mengapa Angelina Jolie menurunkan berat badan kepada 35 kg?

Versi-versi, kenapa bintang itu mencapai keadaan sedemikian, beberapa:

  1. Mungkin pelakon itu terlalu banyak bekerja. Dalam kehidupan Jolie, beberapa tembakan digantikan oleh lain-lain, acara sosial yang tetap, perjalanan perniagaan juga memerlukan banyak usaha. Di samping itu, Angelina Jolie baru-baru ini memulakan kerjaya pengarahnya. Kelebihan emosi boleh menjejaskan kesihatan kegemaran orang ramai dan membawanya ke keadaan keletihan.
  2. Jangan hentikan desas-desus bahawa kehidupan keluarga Jolie-Pitts meletup pada lipit. Menurut beberapa laporan, Brad Pitt menipu isterinya. Selain itu, salah seorang daripada perempuan simpanan yang dikatakan mengatakan bahawa dia sedang membesarkan dua anak, yang dia melahirkan dari pelakon. Berita sedemikian boleh membawa wanita ke pecahan saraf. Andaian itu adalah masalah dalam keluarga yang menyebabkan Angelina Jolie untuk berat 35 kg mungkin benar.
  3. Peminat sedang mengalami – berat Angelina Jolie adalah 35 kg, dan ini menunjukkan bahawa akibat yang berlaku di dalam tubuhnya, mungkin tidak dapat dipulihkan. Tetapi mereka yang tahu bahawa nenek, ibu saudara dan aktres yang meninggal dunia akibat kanser juga dicurahkan ke dalam api. Mengetahui tentang keturunan seperti itu, bintang yang diinsuranskan, melakukan operasi untuk mengeluarkan ovari, sentiasa diperhatikan oleh doktor. Tetapi, satu cara atau yang lain, dia masih berisiko.

Bagaimanakah Angelina Jolie biasanya menyokong borang itu?

Anorexia Angelina Jolie dan berat 35 kg dengan ketinggian 169 cm, tentu saja, bukan contoh tiruan. Dalam foto itu, diambil beberapa minggu sebelum dimasukkan ke hospital, dia kelihatan letih, kurus, mencubit dan pucat.

Adalah aneh bahawa semua ini terjadi dengan seorang wanita yang cuba mengekalkan gaya hidup dan pemakanan yang sihat. Dia sendiri telah berulang kali mengakui bahawa untuk tetap langsing dan muda dibantu dengan menyusu, di mana dia sama sekali menolak produk berbahaya. Tetapi seorang bintang, dan bukan ibu yang menyusu, menumpukan banyak masa untuk yoga, dia berpegang pada hidangan lima kali.

Angelina Jolie sangat nipis Angelina Jolie dimasukkan ke hospital dengan berat 35 kg Angelina Jolie membawa dirinya ke keadaan kritikal
Angelina Jolie sekali lagi dikuasai oleh anoreksia Jika pelakon itu tidak mula pulih dalam tubuhnya, tidak boleh diperbaiki Angelina Jolie boleh sakit dengan onkologi
masalah dalam keluarga boleh jadi sebab Angelina Jolie kehilangan 3 Angelina Jolie mempunyai anoreksia Kelebihan emosi di tempat kerja boleh menjejaskan kesihatan haiwan peliharaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =