Biografi David Duchovny | proektdem.com

Biografi David Duchovny

Biografi David Duchovny

David Duchovny adalah pelakon Amerika, yang terkenal di dunia pada tahun 90an, berkat peranan agen FBI Fox Mulder dalam siri kultus "The X-Files."

David Duchovny pada masa mudanya

Dalam biografi David Duchovny dikatakan bahawa dia dilahirkan di New York pada 7 Ogos 1960 dalam sebuah keluarga besar. Dia seorang lelaki yang tidak boleh bergaul, tetapi sangat cerdas, sehingga dia dapat masuk sekolah berprestij dan bahkan menerima beasiswa. Bersama beliau, John Kennedy Jr sedang belajar. Mereka mengekalkan hubungan mesra hingga ke hari ini.

Selepas sekolah, David mendaftar di Princeton, di mana dia belajar pedagogi. Wang untuk latihan dia harus mendapatkan sendiri, jadi dia bekerja sebagai bartender, maka kurir, kemudian seorang penjaga. Setelah melengkapkan ijazah sarjana muda, beliau melanjutkan pengajian di Yale, di mana beliau menerima ijazah induknya dan mula menulis disertasi kedoktorannya. Tetapi nasib telah ditetapkan sebaliknya. Hanya dalam tempoh ini, terima kasih kepada daya tarikan David, beliau telah dijemput untuk muncul dalam iklan. Dari saat ini kehidupan lelaki itu tiba-tiba berubah. Setelah berhenti bekerja pada tesis, David melanjutkan kursus lakonan.

Filem pertama dia mula mendapat sejak tahun 1987. Mereka sangat kecil dan episod, tetapi mereka membuat perbezaan besar dalam pembentukan David sebagai pelakon. Selepas setiap peranan pelakon baru menyedari peningkatan bilangan pengarah dan pengeluar, dan pada akhirnya ia menjadi peranan utama. Oleh itu, pada tahun 1993, dia menguji dan diluluskan untuk peranan lelaki utama dalam siri "The X-Files".

Kehidupan peribadi David Duchovny

David Dukhovny adalah seorang vegetarian sejak sekian lama, tetapi sejak tahun 2007 ia menjadi peksetarian, termasuk makan ikan, kerang, telur dan susu.

Untuk masa yang lama pelakon itu tidak dapat bertemu seorang wanita dengan siapa dia ingin membina sebuah keluarga. Sehingga 37 tahun, beliau tetap menjadi sarjana muda. Pada tahun 1997, David berkahwin dengan pelakon Teya Leoni. Pasangan itu tidak mempunyai segala-galanya dalam hubungan itu. Untuk seketika mereka berpisah dan lagi berkumpul. Pada tahun 2014, David Dukhovny dan isterinya masih bercerai, dan anak - anak lelaki dan anak perempuan - tinggal bersama Ibu.

Kerjaya pelakon semakin meningkat. Dia tidak lagi perlu bimbang tentang masa depan - di kalangan pembuat filem yang dia sembuh. David Dukhovny menerima bintang di Walk of Fame, pemasangan yang berlaku pada 25 Januari 2016.

David Duchovny pada masa mudanya David Duchovny dalam filem Blushing California David Duchovny dalam X-Files
David Duchovny dan Thea Leoni David Duchovny dengan anak-anak David Dukhovny bersama isterinya dan anak-anaknya
David Duchovny di atas permaidani merah David Duchovny pada Golden Globe 2015 David Duchovny di Walk of Fame
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

20 + = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: