Posted on

biografi marilyn manson

Mahu mengisi dunia dalaman anda dengan muzik tenaga, terjun ke pertunjukan teater, glamor dengan kesan khas yang menarik dan provokatif? Band rock kultus Amerika “Marilyn Manson” dengan pemimpin dan vokalisnya Marilyn Manson akan sedikit membuka tirai untuk anda di dunia rock glam, punk rock dan heavy metal pada masa yang sama.

Marilyn Manson dan biografi kontroversi anak-anaknya

Nama sebenarnya ialah Brian Hugh Warner, lahir 5 Januari 1969 dalam sebuah keluarga mudah di Canton, Amerika Syarikat. Marilyn Manson – satu-satunya anak dalam keluarga, pada masa kanak-kanak sangat tertutup dan tidak kelihatan dan kurus. Keluarga Marilyn Manson adalah seorang yang beriman, dan selalu ada cara hidup yang tenang dan diukur di dalamnya. Kakek sama Jack Andjus Warner – ini adalah percanggahan lengkap. Dia meninggalkan kenangan pada zaman kanak-kanak kecil Bryan, tidak dapat diterima persepsi kanak-kanak. Kakek mempunyai kepentingan tinggi dalam filem lucah, penggetar dan zoofilia. Saya menghabiskan masa luang dengan keseronokan di ruang bawah tanah kotor saya, di mana saya meletakkan minat saya. Bryan suka menonton semua ini secara rahsia. Ada kemungkinan peristiwa-peristiwa ini dalam biografi awal Marilyn Manson, mempengaruhi kehidupan kreatif dan peribadinya.

Sebagai seorang kanak-kanak, Brian belajar di Sekolah Warisan Kristian, menganggap agama yang negatif, dan mendapati banyak percanggahan.

Marilyn Manson sebagai seorang kanak-kanak Marilyn Manson dengan ibu bapa Marilyn Manson dalam remaja

Band rock kultus “Marilyn Manson”

Pada usia 18 tahun, Brian pergi ke Florida untuk bekerja sebagai pengkritik dan wartawan dalam arah muzik. Pada tahun 1989 beliau mencipta band rocknya sendiri iaitu “Marilyn Manson and The Kids Spooky”. Nama samarannya Marilyn Manson adalah gabungan nama Marilyn Monroe yang terkenal dan nama pembunuh maniak yang dahsyat, Charles Manson. Idea Brian dalam penciptaan nama samaran telah digunakan oleh semua ahli kumpulan. Semasa kewujudan aktifnya, band rock mengeluarkan 5 album emas, dan 50 juta rekod berjaya dijual di seluruh dunia. Beliau juga secara rasmi mendapat tempat duduk di nombor 723 dalam senarai seniman hebat sepanjang masa.

Juga patut dicatat Anton Sandor LaVeyem, yang menjadi mentor rohani Manson dalam pembentukan jalur Satanisme.

Marilyn Manson dengan band rocknya Marilyn Manson dalam pakaian pentas Marilyn Manson dalam kostum putih panggung
Ucapan oleh Marilyn Manson Marilyn Manson Marilyn Manson dengan kucingnya Lily

Kehidupan peribadi Marilyn Manson yang mengejutkan

Bercakap tentang kehidupan peribadi wira kita, kita boleh membezakan tempoh berikut:

  • 1992 – 1997 Cinta pertama Manson adalah Missy Romero, yang hamil dengannya dan kemudiannya melakukan pengguguran;
  • 1997 – Passion – Jenna Jameson, tetapi maklumat itu tidak rasmi;
  • 1998 – 2001 – Rose Arianna McGone, hanya terlibat;
  • 2001 – 2006 – Dita Von Teese, untuk Marilyn Manson perkahwinan rasmi pertama dan keluarganya;
  • 2007 – 2009 – Evan Rachel Wood, tempoh istirahat yang bergolak dan perjumpaan pasangan itu hanya berkahwin;
  • 2010 dan kini tinggal bersama Lindsey Yusic di Hollywood Hills, di mana dia memiliki rumah kecil dalam gaya Gothic Sepanyol.

Anak-anak Marilyn Manson masih tidak.

Marilyn Manson dan Missy Romero Marilyn Manson dan Jenna Jameson Marilyn Manson dan Rose Arianna McGown
Perkahwinan Marilyn Manson dan Dita Von Teese Marilyn Manson dan Evan Rachel Wood Marilyn Manson dan Lindsay Yusic
Marilyn Manson bercakap di hadapan pasangan muda itu Sesi foto Marilyn Manson Marilyn Manson menyusun pukulan gambar keterlaluan dengan ayahnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 69