Dylan O'Brien dan Holland Rodin | proektdem.com

Dylan O’Brien dan Holland Rodin

dylan mengenai brian dan holland dilahirkan dalam temu bual

Siri "Wolf" adalah popular. Filem ini telah memberi perhatian kepada penonton selama 6 musim. Dia adalah tentang murid-murid kelas-kelas senior, di mana kehidupan roh jahat menyerang dari dalam dan luar. Gambaran keseluruhannya adalah mengganggu keinginan seksual dan kelembutan, kebimbangan dan permusuhan.

Dylan O'Brien dan Holland Rodin, memainkan peranan Stiles dan Lydia menonjol dari permukaan wajah yang agak samar-samar. Mereka mempunyai peminat mereka.

Hubungan antara Gaya dan Lydia dibentangkan dalam semiton, tetapi penonton yang mempunyai kelemahan untuk kedua-dua pahlawan ingin mengembangkan hubungan. Tetapi jika tidak Stiles dan Lydia dalam siri itu, maka mungkin Dylan O'Brien dan Holland Rodin bertemu dalam hidup?

Kata-kata mereka menunjukkan bahawa orang-orang muda adalah antara satu sama lain, tetapi mereka tidak mempunyai bukti hubungan yang rapat. Dalam temu bual, Dylan O'Brien mengatakan dia suka bintang di Rodin Holland. Menurutnya, adegan yang ditandai dengan perasaan ikhlas adalah baik. Dan aktres itu memberi penghormatan kepada pasangannya, menyuarakan Dylan sebagai penari kelas pertama.

Kehidupan peribadi Holland Rodin

Keindahan kecil yang bermata hijau Holland Rodin di mesyuarat dengan penonton untuk masa yang lama ditinggalkan dari soalan-soalan yang berkaitan dengan kehidupan peribadi. Tetapi dia sering muncul pada malam gala sekular dan pesta mesra dengan Colton Haynes dan Max Carver. Crosson Gallon Rodin dan Dylan, serta dengan pelakon lain yang terlibat dalam siri ini. Tetapi di mana terdapat banyak orang, anda boleh memerhatikan penyamaran relatif.

Tetapi masih waktunya untuk berhenti membodohi peminat. Holland dan Max mengakui perasaan tender mereka antara satu sama lain. Dan selepas Colton Hines mengumumkan homoseksual, semuanya telah jatuh ke tempatnya.

Kehidupan peribadi Dylan O'Brien

Di televisyen, kerjaya Dylan O'Brien bermula dengan peranan Stiles. Kejayaan "Wolf" dibenarkan mempertimbangkan potensi pelakon. Ramai cadangan daripada projek filem lain telah dibanjiri. Ini, seterusnya, mengadakan pertemuan dengan Britt Robertson, yang menjadi gadis Dylan.

Sejak itu, terdapat khabar angin tentang pertunangan dan pemisahan pasangan itu. Tetapi mereka tidak menerima pengesahan. Filem "The Long Road" menyatukan Dylan dan Britt dalam satu pasangan skrin. O'Brien menulis di Twitternya bahawa dia merasakan gadis itu dan dalam kehidupan sebenar perasaan cinta dan kelembutan yang kuat. Berapa cepatnya hubungan mereka akan berkembang, sama ada golongan muda ingin membawa perniagaan ke kehidupan di bawah satu bumbung dengan masa perkahwinan berikutnya akan memberitahu.

Dylan O Bryan dan Holland Rodin dalam bingkai dari seri Wolf Dylan O Bryan dan Holland Rodin memainkan peranan Stiles dan Lydia Holland Rodin berkongsi rahsia dengan Dylan O Brian
dylan mengenai brian and holland roden5 Dylan O Brian, Holland Rodin dan Tyler Pose tertipu Max Carver dan Holland Rodin di parti itu
Max Carver Holland Rodin berjalan di sekitar bandar malam Dylan O Brian dan Britt Robertson di auditorium Dylan mengenai Brian dan Britt Robertson bergambar di depan kamera
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

37 − = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: