Holland Rodin dan Colton Haynes | proektdem.com

Holland Rodin dan Colton Haynes

Holland Rodin dan Colton Haynes

Tema yang paling dibincangkan di kalangan peminat siri "Wolf", yang dikenali sebagai "Werewolf", adalah novel antara pelakonnya, Holland Rodin dan Colton Haynes. Walaupun menarik bahawa selebriti tidak secara rasmi membuat sebarang kenyataan tentang hubungan mereka, tetapi paparazzi yang ingin tahu berjaya mendapatkan tembakan yang mengesahkan beberapa khabar angin.

Benar, atau khabar angin yang lain?

"Ya, Holland Rodin dan Colton Haynes sedang bertemu," mereka yang melihat gambar-gambar di mana bintang siri popular memeluk satu sama lain dengan kelembutan yang besar memegang tangan, bermain-main, berjalan di masa lapang mereka dari penggambaran.

Benar, ini adalah ketika pelaku peranan Lydia Martin, Holland, belum lagi meninggalkan projek itu. Sekarang dalam temu bual, orang muda dengan senang hati bercakap tentang menjadi kawan, kawan rapat yang saling memahami antara satu setengah kata. Di samping itu, pasangan itu tidak pernah menyatakan bahawa mereka dikaitkan dengan hubungan romantis. "Kita boleh berpegang tangan hanya kerana kita mempunyai perasaan yang sangat hangat untuk satu sama lain yang sama dengan yang dialami oleh saudara-saudara lelaki, dan dengan itu kita dengan selamat boleh mengatakan bahawa persahabatan kita adalah istimewa. Kenapa ada persahabatan? Kami lebih daripada sekadar rakan dan rakan sekerjanya, "kata Rodin dan Haynes berulang kali.

Ia tidak mustahil untuk menyebutkan bahawa pada satu masa peminat "Wolf" memanggil pasangan Holton ini, menggabungkan bahagian pertama nama Belanda dan Colton kedua.

Holland Rodin dan Colton Haynes bertemu Holland Rodin dan Colton Haynes membuat selfies Holland Rodin dan Colton Haynes memegang tangan

Seluruh kebenaran tentang Colton Lee Haynes

5 Mei 2016, pelakon itu menyangkal mitos bahawa dia pernah bertemu dengan Rodin. Oleh itu, pada hari itu, dia membuat pengambilan diri, mengaku kepada seluruh dunia bahawa sejak berumur 14 tahun ia adalah gay. Kenapa dia tidak melaporkannya tadi? Pelakon berusia 28 tahun itu selalu mempunyai satu jawapan untuk ini: "Saya tahu impian saya untuk masuk ke dalam panggung wayang akan direalisasikan, dan oleh itu saya tidak dapat memberitahu semua orang mengenai orientasi seksual saya sebelum ini."

Cantik berpakaian Holland Rodin dan Colton Haynes Holland Rodin dan Colton Haynes adalah kawan rapat Holland Rodin dan Colton Haynes di parti itu
Holland Rodin dan Colton Haynes pada acara gala Holland Rodin dan Colton Haynes memeluk satu sama lain Holland Rodin dan Colton Haynes merangkul
Holland Rodin dan Colton Haynes adalah kawan yang sangat rapat Jus minuman Holland Rodin dan Colton Haynes Holland Rodin dan Colton Haynes tersenyum
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − 92 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: