Isteri Daniel Craig | proektdem.com

Isteri Daniel Craig

Isteri Daniel Craig

Pada masa ini, isteri Daniel Craig adalah pelakon Inggeris, Rachel Weiss. Pasangan ini telah berkahwin sejak 2011 dan menimbulkan anaknya Rachel dari perkahwinan sivil dengan pengarah Darren Aronofsky.

Cerita Cinta Daniel Craig

Pada awal kerjaya yang bertindak, Daniel Craig mendapat berkenalan dengan pelakon Scotland Fiona Loudon pada tahun 1992 dan berkahwin dengan beliau. Sekitar setahun kemudian kanak-kanak muncul dalam keluarga. Anak perempuan saya dipanggil Ella. Walau bagaimanapun, pada tahun 1994, pasangan itu memutuskan untuk meninggalkan dan tidak dapat memujuk pendidikan bersama kanak-kanak. Daniel Craig meninggalkan isterinya.

Novel serius pelakon bermula pada tahun 1996. Teman wanita Daniel Kreig adalah pelakon Jerman Heike Macacch. Hubungan ini akan berlangsung dalam tempoh masa yang agak lama - selama lapan tahun. Pasangan ini akan berpisah pada tahun 2004.

Setahun kemudian Daniel Craig pertama kali melihat di dalam syarikat seorang gadis lain - pelakon Satsuki Mitchell. Ia adalah satu percintaan. Pasangan itu bertemu di set filem "Jacket". Di antara pelakon perasaan yang kuat. Dua tahun kemudian, pada tahun 2007, Daniel membuat Satsuki sebagai tawaran rasmi tangan dan hati dan mempersembahkan cincin perkahwinan. Walau bagaimanapun, perkahwinan ini tidak ditakdirkan untuk berlaku. Pertama, ada desas-desus bahawa Daniel berputar-putar dengan pasangan pada filem berikutnya "Puff Pie" oleh Sienna Miller. Walaupun gadis itu pada waktu itu secara rasmi mempelai Yehuda Lowe, dan pasangan itu cuba menyembunyikan hubungan mereka dengan pasti, namun, novel baru oleh Daniel dan Sienna menjadi awam. Jude Law (yang akhirnya tidak setia kepada Sienna) memutuskan untuk memecahkan pertunangan itu, tetapi Satsuki cuba mengekalkan hubungan dengan Daniel Craig. Penglibatan masih sah.

Keluarga Daniel Craig

Tetapi, seperti pada zaman sebelumnya, kimia berlaku di tempat kerja. Pelakon jatuh cinta dengan pasangannya dalam filem "Dream House," Rachel Weisz. Walaupun pelakon dikenali sebelum ini, dan Rachel, seperti Daniel, tidak bebas (ia adalah hubungan jangka panjang dengan pengarah Darren Aronofsky, dan melahirkan seorang anak), tiada apa yang boleh menentang wabak emosi. Pasangan itu mula bertemu secara rahsia, secara beransur-ansur menyelesaikan urusan peribadi mereka. Rachel terputus dengan Darren Aronofsky, dan Daniel Craig memecah pertunangan untuk Satsuki Mitchell.

Ia adalah untuk tempoh kesepian luar Craig bahawa skandal yang disyaki homoseksualiti dimasukkan, tetapi maklumat ini tidak disahkan oleh pelakon dalam apa jua cara.

Buat pertama kalinya paparazzi berjaya menembak pasangan yang baru dibuat pada akhir 2010 sambil berjalan mengelilingi kota. Pada Hari Krismas, Daniel dan Rachel berjalan, memegang tangan, mencium dan memotret antara satu sama lain.

Pada bulan Jun 2011, terdapat perkahwinan rahsia Daniel Craig dan Rachel Weiss. Pada majlis itu, terdapat hanya empat tetamu: dua orang saksi, dan juga anak-anak pelakon - anak perempuan Ella oleh bekas isteri Daniel Craig dan Rachel anak dari hubungan dengan Darren Aronofsky. Menurut saksi, pasangan itu mahu berkahwin secepat mungkin, sambil mengelakkan gembar-gembur yang tidak dapat tidak akan menjadi perkahwinan apabila-dua pelakon Hollywood terkenal, jadi ia telah memutuskan untuk membuat majlis itu rahsia dan beritahu kepada jumlah minimum orang.

Oleh itu, keluarga Daniel Craig termasuk isterinya Rachel Weisz dan kanak-kanak (anak perempuan Ella Craig, yang tinggal berasingan, dan anak Rachel Weisz, Henry, yang membawa pasangan a).

Daniel Craig Daniel Craig dengan anak perempuannya dari perkahwinan pertamanya Isteri Daniel Craig, Rachel Weiss
Rachel Weiss bersama anaknya semasa permulaan novel dengan Rachel Daniel terlibat dengan Satsuki Mitchell Daniel Craig dan Rachel Weiss mula bertemu pada tahun 2010
Daniel Craig dan Rachel Weiss diam-diam berkahwin pada tahun 2011 Daniel Craig dan Rachel Weiss pada majlis perkahwinan Craig dan Weiss terdapat hanya 4 orang
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: