Posted on

jennifer aniston dan brad pitt

Hubungan perkahwinan antara Brad Pitt dan Jennifer Aniston berkembang dari tarikh yang buta. Kesatuan ini seolah-olah ideal dan selama-lamanya, tetapi kisah dongeng ternyata menjadi prosa kehidupan - perkahwinan rosak, dan kesalahan itu adalah wanita lain.

Brad Pitt dan Jennifer Aniston - cerita cinta

Tarikh pertama Brad Pitt dan Jennifer Aniston mengatur ejen mereka. Baik pelakon mahupun aktres itu menentang - dia baru-baru ini menamatkan hubungan dengan pelakon Tate Donovan, dia - dengan Gwyneth Paltrow. Bintang-bintang bertemu pada tahun 1998 dan segera menyukai satu sama lain. Mereka bertemu selama dua tahun, selepas itu mereka memutuskan untuk berkahwin.

Perkahwinan Brad Pitt dan Jennifer Aniston berlaku di Malibu, tidak seperti beberapa selebriti, pasangan ini tidak menyembunyikan acara itu, jadi banyak tetamu terkenal datang untuk mengucapkan selamat kepada pengantin baru. Ia seolah-olah satu perkahwinan yang indah, yang mana lebih daripada satu juta dolar telah dibelanjakan, akan menjadi permulaan kehidupan yang menakjubkan bersama, tetapi lima tahun kemudian pasangan itu secara formal merasmikan perceraian itu.

Kenapa bercerai Jennifer Aniston dan Brad Pitt, ia tidak diketahui. Antara sebab-sebabnya ialah:

  • Brad dan Jennifer mula menumpukan masa untuk satu sama lain, dia mahu bekerja, dia tidak mempunyai inspirasi, dan dia mula mengambil dadah;
  • Jennifer terlalu sibuk dengan kariernya, manakala Brad mahu isterinya berada di sekitar dan melahirkan anak-anaknya;
  • Brad Pitt ditawan oleh Angelina Jolie, yang kemudiannya dibintangi dalam filem "Mr and Mrs Smith."

Versi yang paling munasabah mengapa Brad Pitt dipisahkan daripada Jennifer Aniston - adalah, sudah tentu, cinta baru suaminya. Brad dan Angelina pada masa itu menafikan semangat mereka untuk satu sama lain, namun setahun kemudian orang ramai tidak meraguinya - pada tahun 2006 terdapat berita bahawa pasangan itu sedang menunggu anak sulung.

Jennifer Aniston dan Brad Pitt - perceraian dan kehidupan selepas perceraian

Pitt berkahwin dengan Jolie, kini mereka adalah ibu kepada tujuh orang anak dan, nampaknya, agak gembira, walaupun, tidak, tidak, dan khabar angin masalah dalam kehidupan keluarga mereka. Tetapi tidak lama lagi semua orang lupa tentang dia, kerana pasangan cuba untuk terus menunjukkan contoh hubungan tinggi - mereka berkahwin cukup lama dan membawa bukan sahaja mereka sendiri, tetapi juga mengambil anak-anak.

Jennifer sedang menjalani perceraian lebih sukar - dia tidak menafikan bahawa dia membantu mengatasi tempoh yang sukar dalam kehidupan ahli terapi. Untuk masa yang lama dia tidak mahu mempunyai hubungan yang serius, novel itu berlaku, tetapi tidak bertahan lama.

Tetapi pelakon itu mengakui bahawa sebaik sahaja paparazzi tahu bahawa Brad Pitt dan Jennifer Aniston bercerai, populariti beliau melonjak. Pelakon itu mula berasa maaf untuk peminat, wartawan mula "memburu" untuk itu untuk menangkap detik-detik kehidupan bersendirian dan "ditinggalkan" Jennifer.

Adakah Jennifer Aniston berkomunikasi dengan Brad Pitt?

Dari semasa ke semasa, namun terdapat berita bahawa Brad Pitt dan Jennifer Aniston bersama-sama sekali lagi, tetapi menurut beliau sendiri, ia tidak begitu. Pelakon itu mengatakan bahawa walaupun dia tidak menyesal dengan sedikit tentang tahun-tahun yang dibelanjakan dengan Pitt, pada masa ini mereka tidak bertemu, dan walaupun hasrat Angelina, seperti yang dikatakan beberapa sumber. Dengan cara ini, kedua-dua kanak-kanak perempuan mendakwa bahawa tidak ada permusuhan di antara mereka, sebenarnya, tegasnya, mereka sama sekali tidak akan berkongsi.

Jennifer Aniston dan Brad Pitt tidak mempunyai anak, jadi tidak ada asas yang sama. Mereka hanya mengucapkan tahniah kepada setiap peristiwa penting, tetapi tidak ada lagi. Pada tahun lalu, Jennifer cantik telah berkahwin dengan Justin Theroux.

Brad Pitt, belajar tentang perkahwinan bekas isteri itu, memanggilnya dan mengucapkan tahniah kepadanya, menggembirakan dia dengan kenyataan bahawa dia pasti akan datang ke majlis perkahwinan. Pelakon itu berkata beliau amat gembira untuk Jennifer, berkata beliau memilih seorang lelaki yang hebat dan mahu sepasang kebahagiaan.

Brad Pitt dan Jennifer Aniston diperkenalkan kepada ejen mereka Jennifer Aniston, Brad Pitt dan rakan mereka George Clooney Perkahwinan Brad Pitt dan Jennifer Aniston
Brad Pitt dan Jennifer Aniston tidak mempunyai anak Hubungan ideal antara Brad Pitt dan Jennifer Aniston cepat retak pasangan bintang bercerai beberapa tahun selepas perkahwinan
Brad Pitt meninggalkan Jennifer Aniston untuk Angelina Jolie Jennifer Aniston mengalami perceraian dengan Brad Pitt Brad Pitt dan Jennifer Aniston tidak bertemu selepas perceraian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 62