Posted on

john lennon dan yoko itu

John Lennon dan Yoko Ono adalah salah satu tandem yang paling romantis pada abad ke-20. Kesatuan itu tidak mudah, tetapi dia sangat sensual, ikhlas dan bersemangat.

Yoko Ono dan John Lennon - kisah cinta

John Lennon dilahirkan pada tahun 1940 di Liverpool, dan Yoko Ono dilahirkan pada tahun 1933 di Tokyo. Fate mengurangkan mereka ketika kedua-dua John dan Yoko sudah mempunyai perkahwinan dan anak-anak di belakang mereka. Yoko Ono mula berkahwin dengan komposer Toshi Itiyanagi, tetapi dengan cepat menceraikannya - hubungan ini membawa gadis tersebut ke klinik psikiatri dan kemurungan yang teruk. Yoko Anthony Cox, yang menjadi suami kedua, dan dari mana dia melahirkan anak perempuan Kyoko pada tahun 1963, diselamatkan dari tempat yang tidak bahagia ini. Kemudian pasangan Cynthia dan John Lennon mempunyai anak lelaki, Julian.

John Lennon dan Yoko Ono bertemu buat kali pertama di kepala utama, yang disusun oleh artis avant-garde Yoko. Pemuzik itu pada awalnya ragu-ragu dengan yang dibentangkan, tetapi ketika ia bercakap dengan gadis itu, dia merasakan perasaan yang tidak asing dengan daya tariknya kepada para pendakwah. Jantung Yoko juga sering dibelasah. Selepas mesyuarat itu, dia menulis di dalam buku hariannya bahawa ada orang yang dia boleh cintai. Gadis itu menghantar poskad kepada pemuzik, memanggil dan menceritakan kebimbangannya. John Lennon menyukai monolognya, dia mendengar dan merasakan dirinya berfikir bahawa Yoko adalah seorang wanita yang sama sekali berbeza daripada yang dia temui sebelum ini. Dia tidak taat kepadanya, tidak cuba mengesankan, Lennon mahu mengikuti Yoko Ono, yang berusia 7 tahun lebih tua darinya.

Cinta John Lennon dan Yoko Ono

Tidak lama kemudian pasangan itu menyedari bahawa mereka tidak boleh melakukan tanpa satu sama lain. John Lennon kemudian mengakui bahawa tanpa dia, dia hanya merasakan separuh keseluruhannya. Kisah John Lennon dan Yoko Ono adalah kisah seorang guru dan seorang pelajar, di mana peranan masing-masing dilakukan dengan sama. Para pemuzik dan artis meninggalkan keluarga mereka dan mula hidup bersama. Ia bertepatan bahawa pada masa itu kumpulan Beatles dibubarkan dan banyak menyalahkan isteri John Lennon Yoko Ono untuk ini - ahli-ahli kumpulan, sebagai contoh, percaya bahawa ia berada di bawah pengaruh kekasih bahawa pilihan muzik dari pemimpin tidak rasmi kolektif berubah.

Pasangan itu merekodkan rekod mereka sendiri. Tetapi kandungannya sukar untuk dibandingkan dengan muzik, ia adalah bunyi, keganasan, jeritan. Menurut Yoko dan John, rekod tersebut direkodkan semalaman. Reka bentuk album ini juga disentuh oleh pencinta tokoh telanjang.

Pasangan avant garde berulang kali mengejutkan orang ramai. Selepas majlis perkahwinan, mereka pergi ke Amsterdam, memberitahu pemberita bahawa mereka sudah bersedia untuk memberikan "wawancara tempat tidur". Kebanyakan mereka yang tahu tentang tindakan ini memutuskan bahawa bintang-bintang akan bercinta secara terbuka, namun mereka mendapati Yoko dan John di dalam bilik hotel yang dihias bunga di pajama yang lucu bercakap tentang dunia.

Anak-anak John Lennon dan Yoko Ono

Pada tahun 1973, kekasih tidak disangka berpisah. Jurang ini berlangsung selama setahun setengah. Dia dimulakan oleh Yoko, yang merasakan bahawa mereka perlu merasa bebas, untuk merasakan daya tarik perasaan yang diperbaharui. Yoko memilih Lennon sebagai teman dan perempuan simpanan Mae Peng dan menghantar mereka untuk tinggal di Los Angeles. Bagaimanapun, pemuzik itu banyak minum selama tempoh ini, mengakui dia mencintai wanita barunya. Di samping itu, mereka sering dipanggil dengan Yoko. Selepas pemisahan yang panjang, mereka sekali lagi jatuh ke tangan masing-masing, anak lelaki John Lennon dan Yoko Ono dilahirkan pada ulang tahun ke-35 Beatle.

John Lennon dan Yoko di Jepun telah berkali-kali. Dan hari ini tempat kelahiran seniman, isteri seorang pemuzik terkenal, menyimpan kenangan Beatle yang hebat. Yoko Ono selepas kematian isterinya membuka muzium di lobi yang ada telefon biasa. Kadang-kadang dia memanggil - Yoko Ono ini memberi peluang untuk berbincang dengannya kepada setiap pengunjung ke pameran.

isteri John Lennon dan Yoko Ono John Lennon dan Yoko Ono mengembara ke seluruh dunia John Lennon dan Yoko Ono suka bermain dengan penonton
ramai kawan melawan Yoko Ono tetapi John Lennon membuat pilihannya wawancara pastel Lennon dan Ono semasa bulan madu artis dan pemuzik melayang antara satu sama lain
Yoko Ono dan John Lennon mencatatkan cakera bersama pada ulang tahun ke 35 pemuzik Yoko Ono memberinya seorang anak lelaki selepas kematian suaminya, Yoko, ia membuka muzium untuk menghormati lelaki tercintanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 43