Posted on

biografi Justin Bieber

Biografi Justin Drew Bieber bermula pada 1 Mac 1994. Penyanyi terkenal dan jutaan kegemaran dilahirkan di bandar raya London di Ontario, Ontario. Di sana dia dibesarkan.

Kerjaya awal

Justin Bieber adalah salah satu daripada "anak emas", mereka yang berjaya, ketika masih remaja. ibu Justin Bieber Pattie Mallette dibesarkan anaknya sahaja. Dia menjadi mengandung ketika berusia 18 tahun. Dan walaupun dia dan Justin Bieber bercakap dengan bapa Jeremy, tetapi kini dia adalah keluarga yang lain, dan secara rasmi berkahwin dengan Patricia, beliau tidak terlibat. Membantu dalam meningkatkan budak yang disediakan Patricia banyak sanak. anak itu menjadi sangat pelbagai, sebagai kanak-kanak, Justin Bieber telah belajar untuk bermain piano, gitar, gendang dan trumpet. Untuk menunjukkan prestasi anaknya kepada saudara-mara dalam pertandingan "Stratford Idol," di mana Justin mengambil tempat kedua dengan penutup lagu Ne-Yo «Jadi sakit» ibu kepada kanak-kanak itu membuat saluran khas di YouTube dan diposkan ke video pada tahun 2007. Selepas itu dia terus menyiarkan video dengan lagu yang dilakukan oleh Justin. Dan dia dikesan oleh Scooter Brown, yang kemudian menjadi pengurusnya. Ini adalah permulaan kerjaya Justin Bieber.

Justin dijemput untuk mencipta demo debutnya di Atlanta, Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, ibu bapa Justin Bieber tidak bersetuju dengan serta-merta, Scooter Brown terpaksa membujuk mereka untuk masa yang lama. Selepas penciptaan rakaman audio pertama, Bieber dengan cepat menandatangani kontrak dengan Raymond Media Group, yang dimiliki bersama oleh Scooter Brown dan penyanyi dan pengeluar Asher yang popular. Selepas itu, kerjaya Justin pantas naik.

Dua album perdananya yang pertama: EP "My World" dan penuh "My World 2.0" memimpin banyak carta Amerika dan dunia yang berprestij. Sebagai sokongan kepada album, Bieber telah muncul di televisyen dan pada penghargaan muzik yang paling terkenal, muncul dalam siri televisyen sebagai bintang tamu. Persembahan Justin juga memaparkan filem langsung "Never Say Never" (2011), yang paling berjaya dalam sejarah genre ini. Video Justin merekrut berjuta-juta pandangan di YouTube.

Justin Bieber sekarang

Setakat ini, Justin Bieber mempunyai tiga album penuh dan lima lagi rakaman remix dan rakaman akustik. Klip Baby-nya menjadi yang paling banyak dilihat di YouTube dalam sejarahnya, memperoleh lebih daripada 2 bilion pandangan (kemudiannya dilepasi oleh PSY pelaku Korea). Justin telah menjual lebih 15 juta salinan albumnya.

Sekarang penyanyi sedang giat bekerja dengan bahan baru. Suaranya mengalami beberapa perubahan yang normal ketika tubuh tumbuh, dan tubuh penyanyinya kini kelihatan lebih mani, meskipun wajahnya tetap mempertahankan daya tarik anak. Sehingga kini, biografi Justin Bieber biasanya disertakan dengan maklumat berikut mengenai parameternya: ketinggian - 175 cm, berat - 66 kg.

Peminat Justin Bieber yang aktif dan berita dari kehidupan pribadinya. Penyanyi memimpin gaya hidup yang agak aktif, menghadiri majlis-majlis dan acara-acara sosial dan, nampaknya, hatinya masih bebas. Hubungan terpanjang adalah dengan Justin dengan penyanyi dan pelakon Selena Gomez, tetapi pasangan itu berpisah beberapa kali dan bersatu semula. Kini terdapat khabar angin bahawa orang muda bersama-sama lagi, tetapi tiada pengesahan telah diterima setakat ini. Tidak jarang mereka bercakap mengenai hobi lain Justin: penyanyi Miley Cyrus, model Kendall Jenner dan Ksenia Deli, dan juga banyak orang lain.

Walau bagaimanapun, tiada seorang pun gadis Justin Bieber cukup lama untuk dapat membicarakan perasaan yang kuat di pihaknya.

Justin memulakan kerjayanya di usia remaja Kemasyhuran Justin membawa video buatan sendiri Klip Justin Bieber telah lama memimpin dalam bilangan pandangan
Justin Bieber dan Asher Justin Bieber dan Ludacris Justin Bieber dan Nicky Minage
Justin Bieber di atas pentas Justin Bieber Justin Bieber dan Ariana Grande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 71 =