Posted on

Kehidupan peribadi Emma Watson

Pelakon peranan Hermione Granger dalam filem-filem yang sudah legenda mengenai ahli silap mata Harry Potter, Emma Watson sangat enggan berkongsi butiran kehidupan pribadinya. Pelakon berusia 25 tahun itu, dan dia menjalani gaya hidup yang agak aktif: dia belajar, mengambil bahagian dalam filem, mengambil bahagian dalam penembakan iklan, jadi tidak menghairankan bahawa orang muda sering pergi ke latar belakang.

Hobi Emma Watson

Walau bagaimanapun, Emma Watson tidak boleh dituduh menjadi sejuk. Wartawan sering mendedahkan hobinya. Dan dengan beberapa orang muda dia berjaya mewujudkan hubungan yang agak panjang.

Cinta pertama, mengikut aktres itu sendiri, adalah untuk rakannya mengenai set pelakon "Harry Potter" Tom Felton (Draco Malfoy dalam filem itu). Emma jatuh hati dengannya selama dua tahun dan bahkan mengakui perasaannya, tetapi kedua-dua pelakon itu masih remaja dan tidak ada pembicaraan tentang apa-apa hubungan.

Di antara hobi jangka panjang gadis itu boleh dipanggil atlet Tom Ducker, dengan siapa Emma Watson bertemu hampir setahun dalam 2007-2008. Kira-kira dua tahun hubungannya dengan pekerja bank Jay Barrymore berlangsung. Terdapat dalam hidup dan hubungannya, daripada persahabatan berkembang menjadi sesuatu yang lebih. Pelakon dan produser Roberto Aguirre menjadi pelakon terpilih. Selepas berpisah, anak-anak muda berjaya menjadi sahabat baik. Nah, teman lelaki rasmi terakhir Emma Watson adalah pemain rugby atlet Matthew Jenny.

Berita mengenai kehidupan peribadi Emma Watson

Mesej keras terakhir adalah berita musim sejuk tahun 2015. Kemudian dunia terkejut dengan berita bahawa pelakon Inggeris muda itu telah melanda di tempat yang tidak ada orang lain daripada Putera Harry sendiri. Alangkah baiknya, Emma sudah lama menyukai lelaki muda itu, dan akhirnya dia memutuskan untuk memanggilnya dan membuat janji temu. Mengikut maklumat orang dalam yang tidak bernama, Emma Watson bukan sahaja menerima undangan, tetapi telah berkunjung ke Harry beberapa kali dan mereka memulakan hubungan romantis. Walau bagaimanapun, pelakon dalam microblognya dalam "Twitter" menafikan maklumat ini, mengatakan bahawa tidak semua yang ditulis dalam media boleh dipercayai.

Sekarang pelakon itu nampaknya terfokus sepenuhnya pada pencapaian kerjayanya tetapi tidak memikirkan bukan sahaja tentang perkahwinan, tetapi juga mengenai hubungan jangka panjang yang serius. Dan dia tidak melihat apa-apa hobi yang tidak penting dan novel ringkas dalam perbincangan orang ramai, dan oleh itu dia tidak berusaha mendedahkan identiti anak-anaknya.

pelakon Emma Watson Kemasyhuran Emma membawa peranan Hermione dalam satu siri filem Harry Potter Cinta pertama Emma ialah Tom Felton
Emma Watson dan Tom Ducker Emma Watson dan Jay Barrymore Emma Watson dan Roberto Aguirre
Emma Watson dan Matthew Jenny menurut khabar angin, Emma Watson mempunyai hubungan dengan Putera Harry Sekarang Emma Watson memberi tumpuan kepada kerjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − = 51