Kehidupan peribadi pelakon Rachel McAdams | proektdem.com

Kehidupan peribadi pelakon Rachel McAdams

Kehidupan peribadi Rachel McAdams

Rachel McAdams adalah pelakon terkenal Kanada. Kerjaya filemnya berkembang dengan jayanya, tetapi sepanjang hidup peribadi, semuanya tidak begitu jelas.

Rachel McAdams, suaminya dan anak-anaknya

Seperti ramai pelakon lain, novel Rachel muncul pada set. Salah satu hubungan terpanjang adalah dengan rakan kongsi dalam filem "Diary of Memory" Ryan Gosling. Mereka bertemu dari 2005 hingga 2008, tetapi akhirnya berpisah. Kemudian, para wartawan kerap mengaitkan gadis tersebut dengan roman baru dengan rakan sekerja, tetapi tidak ada pengesahan rasmi terhadap mereka. Kemudian dia bertemu dengan Michael Sheen dan tidak menyembunyikan cintanya. Pada tahun 2012, tarikh perkahwinan yang akan datang dinamakan, tetapi ada yang salah, dan hanya beberapa bulan sebelum sambutan pernikahan itu telah koyak. Punca pecah tidak diketahui hingga ke hari ini. Selebriti enggan memberi komen kepada media.

Bimbang tentang perkahwinan yang tidak berlaku, aktres itu enggan menjawab wartawan mengenai soalan mengenai kehidupan pribadinya. Walau bagaimanapun, Rachel McAdams terus mencari yang aktif, bermimpi bertemu dengan lelaki yang boleh dipercayai dan mempunyai anak-anak dengannya.

Tahun lepas paparazzi berjaya membuat beberapa tembakan semasa makan malam romantis Jake Gyllenhaal dan Rachel McAdams. Mereka tidak pernah dilihat bersama semasa makan malam bersama, penyaringan perlawanan dan acara lain, tetapi pelakon itu sendiri tidak mengesahkan hubungan mereka.

Aktres baru-baru ini menjadi semakin kecewa dengan fakta bahawa peminat lebih berminat dalam kehidupan pribadinya daripada peranan baru. Baru-baru ini, satu lagi khabar angin tentang penyambung semula hubungan antara Taylor Kitsch dan Rachel McAdams telah berlalu, tetapi perasaan telah meletus untuk masa yang sangat singkat. Menurut data terkini, pelakon itu bertemu dengan penulis skrip, Jamie Linden. Tetapi bagaimana menjanjikan hubungan mereka - masa akan memberitahu!

Rachel McAdams dan Ryan Gosling Michael Shin dan Rachel McAdams bertemu selama 2 tahun Jake Gyllenhaal dan Rachel McAdams
Rachel McAdams dan Jake Gyllenhaal di atas permaidani merah Rachel McAdams bersedia untuk keluarga dan anak-anak Rachel McAdams bermimpi bertemu dengan lelaki yang boleh dipercayai
Rachel McAdams dengan bekas teman lelaki Josh Lucas Jamie Linden terkenal dengan novel ini dengan Zoe Deschanel Rachel McAdams dengan Jamie Linden
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: