Posted on

Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu - kisah cinta

Salah satu pawagam moden yang paling mengesankan ialah pelakon Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu. Mereka dikenali bukan sahaja untuk kreativiti mereka, tetapi juga untuk penampilan mereka yang cerah dan berkesan, sehingga kehidupan peribadi mereka selalu membangkitkan minat peminat.

Pelakon Kadir Dogulu

Bintang filem dan model perniagaan membuat kerjaya yang berjaya kerana penampilannya. Beliau dilahirkan pada tahun 1982 di bandar kecil Mersin. Keluarga mempunyai banyak anak, kecuali dia ada 4 lagi anak. Ibu bapa terpaksa bekerja keras, dan mereka meneruskan usaha mereka kepada anak-anak. Pelakon Turki Masa Depan Kadir Dogulu tidak pernah berfikir tentang kerja itu, dia bermimpi menjadi seorang ahli perniagaan atau tukang masak. Pada usia 17, lelaki itu pergi ke Ankara dan menetap di sektor perkhidmatan. Tetapi kekayaan besar ini, yang dia harapkan, kerja ini tidak membawanya, tetapi tidak lama kemudian dia dijemput untuk mengambil gambar.

Dia telah diambil bekerja sebagai model, dia memuncak di kalangan orang berpengaruh pada peristiwa, ini adalah langkah pertama yang ditetapkan. Anda boleh menyenaraikan filem-filem sedemikian dengan pelakon Kadir Dogulu:

 1. Pada tahun 2010, dia membuat debut pertamanya di layar dalam peranan Major Ali dalam “Little Secrets”.
 2. Pada 2011-2012, beliau terlibat dalam filem “Lichaya Seven”. Para penonton dengan segera menghargai kebolehannya, kerana dia dapat meyakinkan diri untuk memainkan perannya.
 3. Pada tahun 2013, dia muncul dalam filem “Saya mempunyai cerita.” Selanjutnya, peranannya dalam siri itu menjadi yang utama.

Pada permulaan kariernya, lelaki itu mengenali Hande Jener – seorang penyanyi yang popular, tetapi kisah cinta mereka tidak bertahan lama. Mengenai tembakan siri “Dua wajah Istanbul” peristiwa yang berlaku berlaku – Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu bertemu. Perasaan antara wira Majit dan Neriman berkembang menjadi cinta sejati antara dua pelaku.

pelakon kadir doglu

Pelakon Neslihan Atagul

Pelakon dan isteri Turki terkenal Kadir Dogulu dilahirkan pada tahun 1992 di Istanbul. Keluarga itu tidak kaya, bapa adalah pemandu tempatan, dan ibu adalah suri rumah. Ibu memutuskan untuk mempromosikan anak perempuannya dalam perniagaan pemodelan, mereka membuat portfolio dan menghantarnya ke agensi pengiklanan. Pada usia 14 tahun, gadis itu sudah mempunyai gambar dalam iklan jenama-jenama terkenal Turki.

Penampilannya merayu kepada pembuat filem, dan mereka menjemputnya ke peranan dalam filem “Cinta Pertama”. Untuk kerja yang dilakukan, dia menerima hadiah di festival filem, sebagai bakat muda. Kemudian datang satu cadangan baru – membintangi gambar “Kejatuhan daun”, di mana dia mendedikasikan dua tahun hidupnya. Sejak tahun 2011, pelakon itu serius terlibat dalam kerjayanya dan ditembak di beberapa lukisan Turki, yang mengangkat popularitasnya ke tahap yang tinggi:

 1. Pada tahun 2012, sebuah filem bersama Turki dengan Jerman “Purgatory” membawa enam anugerah untuk prestasi cemerlang peranan utama.
 2. Kemudian datang jemputan ke siri “Dua wajah Istanbul”, di mana Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu bertemu.
 3. Sejak tahun 2015, dua siri “Semua yang saya tinggalkan dari kamu” dan “Cinta Hitam”, membawa kemasyhurannya di seluruh dunia, terjemahan mereka bukan sahaja di saluran Turki.

pelakon neslikhan atagül

Kisah cinta Nesligan Atalug dan Kadir Dogulu

Pada set siri “Dua wajah Istanbul” Kadir Dogulu dan Neslihan Atagul bersama-sama memainkan pasangan penyayang. Walaupun filem itu berakhir, tetapi perasaan tidak mereda, kerana mereka kuat dan ikhlas. Kekasih bertemu selama dua tahun, sehingga perasaan tidak berada pada tahap yang baru. Pada akhir musim gugur 2015, lelaki itu membuat tawaran tangan dan hati kekasihnya. Upacara perkawinan berlangsung pada tanggal 8 Juli 2016 di Hotel Kanlica. Dan kemudian setahun berlalu, dan Neslihan Atagul dan pelakon Kadir Dogulu masih gembira, walaupun mereka terpaksa hadir dalam siri dan menggambarkan cinta.

Qadir Dogulu dan Neslikhan atagül bersama-sama

Bagaimana Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu bertemu?

Perbualan berlaku semasa proses penangkapan siri “Dua wajah Istanbul”. Kadir Dogulu dan Neslihan tidak tahu bahawa ini akan menjadi satu pertemuan yang sangat memuaskan, tetapi percikan api segera berlari dengannya, dan perasaan sebenar menjadi semakin kuat. Sebagai selebriti yang mengakui, gadis itu memukulnya dengan tatapan menggodanya, ketika dia melihat dunia bersalah yang tidak bersalah. Pelakon itu juga tidak menyembunyikan cintanya, perasaan tulus ini sangat membantu bermain kecintaan pada skrin.

Bagaimana Neslikhan Atagul dan Qadir Dogulu bertemu?

Bagaimana Kadir Dogulu membuat cadangan kepada Neslihan Atagul?

Selepas kekasih menghabiskan masa bersama, lelaki sedar bahawa dia sudah bersedia untuk langkah penting seperti perkahwinan, Kadir Dogulu memutuskan untuk membuat tawaran. Gadis itu tahu bahawa kekasihnya membuatnya terkejut, dia berjalan di sekitar rumah mencari petunjuk, ini adalah nota di mana koordinat mesej seterusnya ditandai. Aktres itu mengembara ke rumah sehingga dia mendapati nota terakhir. Di sana ada tertulis: “Keluarlah, sayang.” Gadis itu berada di taman, di mana dia melihat semua kawan yang dijemput, dan sebelum mereka kekasihnya, yang membuat tawaran itu.

bagaimana Qadir membuat cadangan kepada Neslikhan atagul

Perkahwinan Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu

Orang muda memainkan majlis yang luar biasa pada 8 Julai 2016. Terdapat perkahwinan Neslihan dan Kadir Dogulu di hotel Istanbul, ia dihadiri oleh rakan-rakan, saudara-mara dan wartawan yang berkongsi video dengan seluruh dunia. Mereka boleh melihat semua butiran perayaan. Pengantin baru mengadakan semua perayaan di peringkat tertinggi:

 1. Tempat itu dirancang dan dihiasi terlebih dahulu.
 2. Muzik untuk pasangan itu juga merupakan detik penting, kerana segala-galanya terpaksa berlaku dalam tradisi kebangsaan.
 3. Pada majlis itu terdapat 200 tetamu, dan ia bermula untuk mereka dengan pesta koktail. Pada jam 20 majlis perkahwinan berlaku.
 4. Untuk majlis perkahwinan, pengantin perempuan memilih dua gaun: satu – elegan dan menawan dengan kereta api yang menekankan semua kebaikan, dan yang lain – tembus, yang sangat sesuai untuk keseronokan selepas upacara. Pengantin lelaki itu memakai tuxedo dari jenama terkenal Vakko.
 5. Pesta perkahwinan berlangsung sehingga pagi, dan tetamu menginap untuk berehat di bilik reserved hotel ini.
 6. Perjalanan perkahwinan Neslihan Atagul dan pelakon Kadir Dogulu dijalankan di Maldives.

perkahwinan neslikhan atagül dan Qadir Dogulu

Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu – kehidupan peribadi

Selepas perkahwinan itu, Kadir Dogulu dan isterinya sedar bahawa mereka telah bertindak benar. Suami terus menjaga isterinya dan menceritakan kata-kata cintanya. Mereka tinggal di rumah mewah yang dibeli bersama pada tahun 2016. Walaupun ia mengambil banyak masa untuk menembak, mereka cuba memperuntukkan masa untuk hobi umum, contohnya, untuk melawat parti atau pergi bercuti. Pasangan muda suka tinggal di rumah bersama-sama, mereka berkomunikasi atau membaca buku itu bersama-sama.

Qadir Dogulu dan isterinya

Kadir Dogulu dan Neslihan Atagul adalah anak-anak

Pasangan yang dikasihi itu hanya mempunyai satu tahun dalam perkahwinan dan percaya bahawa terlalu awal untuk memikirkan anak-anak, kita mesti menumpukan hidup kita kepada kemakmuran yang material. Neslihan Atagul dan suaminya Kadir Dogulu mengatakan bahawa ini adalah peringkat penting dalam kehidupan dan ia perlu disediakan dengan serius. Peminat tidak sabar-sabar menunggu acara ini, kerana pasangan yang cantik itu juga harus mempunyai anak dengan penampilan yang sesuai.

Neslikhan atagul dan suaminya Kadir Dogulu

Neslihan Atagul dan Kadir Dogulu pecah?

Pasangan suami isteri bahagia, dan tidak ada petunjuk bahawa ada salah faham di antara mereka. Sekarang, mereka berehat dari penggambaran mereka semasa bercuti musim panas, gambar romantis bersama dibuat, yang kemudian mengagumi peminat mereka. Kerja mereka melibatkan mencium di dalam pawagam, kadang-kadang berita mengalir melalui akhbar yang Kadir Dogulu cemburu terhadap Neslihan Atagul. Tetapi pasangan itu belajar untuk tidak menunjukkan kecemburuan, mereka benar-benar mempercayai satu sama lain, dan semua intriganya di sekeliling mereka – ini hanya berlebihan daripada wartawan.

Qadir cemburu terhadap Neslikhan Atagul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8