Rahsia itu menjadi jelas: perkahwinan tidak sempurna dari Kate Middleton dan Prince William | proektdem.com

Rahsia itu menjadi jelas: perkahwinan tidak sempurna dari Kate Middleton dan Prince William

Dari sisi ia kelihatan bahawa diraja hanya orang yang sempurna. Jadi, kami percaya bahawa mereka tidak dimasukkan ke dalam segala-galanya akan kelihatan menakjubkan, dan Duchess mana-mana gaya rambut, tidak syak lagi, sentiasa kelihatan mewah dan sangat bergaya.

Tetapi tidak semua adalah seperti cerah kerana mungkin kelihatan pada pandangan pertama. Kita semua orang dan tidak ada yang kebal dari kesilapan, dari hakikat bahawa sesuatu tidak boleh mengikut rencana.

Lebih-lebih lagi, dengan ahli-ahli keluarga diraja, ada yang boleh salah, seperti yang mereka suka, tetapi tidak di suatu tempat, tetapi di bawah pernikahan mereka sendiri! Melihat gambar perkahwinan Kate Middleton dan Putera William, anda tidak boleh mengatakan dengan segera bahawa terdapat sesuatu yang salah di sini. Tetapi jika anda melihat butiran, lihat apa yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar, maka rahsia itu menjadi jelas. Nah, adakah anda bersedia mempelajari sesuatu yang menarik? Ambil teh yang lazat dan biskut wangi. Mari pergi!

1. Putera William tidak segera meletakkan cincin pada jari kekasihnya.

Perkahwinan Diraja

Yang diikuti majlis perkahwinan ini mempesonakan, dia dapat melihat bahawa Putera William beberapa saat dia tidak boleh memakai cincin perkahwinan untuk alasan bahawa ia tidak memanjat ke atas menyerah kalah (mungkin ramai gadis-gadis biasa dengan masalah ini).
Seperti yang ternyata, asalnya Duchess of Cambridge meminta tukang emas Wartski, yang mencipta cincin diraja, menjadikannya lebih kecil. Kate menjelaskan permintaannya kepada apa yang dia tidak mahu, supaya cincin itu dapat diterbangkan pada jari cincin. Benar, biarkan jari-jari kakak dan kehilangan berat badan, tetapi buku jari tidak berkurang.

By the way, pada 5:40 minit sangat jelas kelihatan.

2. Kuda yang ketakutan.

Kereta itu

Dari gereja, pengantin baru, yang disertai oleh Pengawal Kuda Diraja, pergi ke istana, di mana ciuman tradisional akan diadakan di balkoni Istana Buckingham.

Kuda hitam ini adalah lelaki bertuah. Selepas semua, langkah lagi untuk pengangkutan beliau menunggang Mulia Her. Benar, haiwan itu sama sekali tidak gembira. Anda boleh lihat dalam gambar kuda gallops hampir setanding dengan Kate? Ternyata, kuda mendapat takut ramai orang dan bunyi bising yang dihasilkan oleh mereka. penunggang segera bergegas untuk membendung haiwan takut, tetapi bukan berhenti, ia bergegas ke bawah Whitehall, di mana kuda yang miskin dihentikan oleh polis.

3. Nota kesedihan pada wajah Putera William.

Kate Middleton dan Putera William

Dalam foto ini, emosi yang ditunjukkan oleh cucu Elizabeth II adalah bertentangan dengan apa yang kita lihat pada wajah berseri-seri Kate. Sudah tentu, sebaik sahaja gambar ini sampai kepada akhbar, ramai yang mula bercakap tentang hakikat bahawa putera itu tidak puas dengan perkahwinan ini. Kemudian ia mendapati bahawa hari sebelum peristiwa penting orang miskin tidur hanya satu jam, dan selain dia gugup tidak bercanda.

4. Teman wanita pengantin perempuan itu telah memanjakan gambar abad itu.

Mencium

Kanak-kanak - mereka seperti itu. Nah, mereka tidak suka apabila orang dewasa mencium. Ia tidak boleh dikatakan bahawa reaksi bayi berusia 3 tahun bernama Grace van Katsem telah merosakkan gambar ini. Di sini adalah sesuai untuk menambah satu perkara - ia telah mempelbagaikannya.

Mahu terjun semula pada hari apabila seluruh dunia mengagumi perkahwinan abad ini? Dan pada 0:06 saat, anda dapat melihat ciuman yang sama dan ekspresi gadis kecil yang berubah-ubah.

5. Ahli keluarga diraja dan ... cacing jeli.

Gambar diraja

Kami tidak akan menumpukan perhatian kepada fakta bahawa dalam gambar ini orang sepele yang dinyatakan sebelum Grace bergambar dengan wajah ketakutan di wajahnya, dan mencari tempat untuk sebelah. Di sini perkara utama bukanlah perkara ini. Adakah anda melihat bayi berdiri di sebelahnya? Ya, ia adalah beliau memegang tangan Duchess of Cornwall, isteri Prince Charles. Di sebelah kanan gadis itu tiada apa-apa kecuali cacing jeli merah jambu.
Ternyata pada hari pernikahan Pangeran William, gadis kecil itu ketakutan oleh fakta bahwa semua orang di sekeliling membuat bising, bersemangat, di suatu tempat mereka berlari. Akibatnya, pengiring pengantin itu kecewa dan tidak mahu menonjol di hadapan lensa kamera. Nasib baik, Putera Harry yang bijak menghiburkan Eliza yang ketakutan (dan itulah nama kecantikan muda). Pada hari itu, dia tahu bahawa ia perlu mengambil mainan kegemarannya, cacing jeli merah jambu.

Berdasarkan: Harpersbazaar
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 69 = 70

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: