Posted on

Bulgaria, Saint Vlas

Bandar Sveti Vlas adalah salah satu resort laut di Bulgaria. Ia terletak di pantai Laut Hitam di zon unik di mana dua unsur - tanah dan air - segera dirasakan. Lagipun, iklim sederhana tempatan adalah disebabkan oleh kedekatan laut dan gunung. Percutian di Bulgaria di resort St. Vlas akan lebih murah daripada, contohnya, di Crimea, walaupun tahap perkhidmatan di sini adalah susunan magnitud yang lebih tinggi. St Vlas akan benar-benar suka pencinta rekreasi air aktif, kerana untuk semua keadaan ini dibuat di sini. Kami mencadangkan anda melakukan lawatan maya ke pemandangan bandar peranginan yang indah ini.

Maklumat am

Seperti yang telah disebutkan, St Vlas berada di zon ideal untuk resort ini. Cuaca St. Vlas memberikan sejumlah hari yang sangat cerah dalam keadaan cerah berbanding dengan resort Laut Hitam yang lain. Masa terbaik untuk perjalanan di sini adalah dari awal Jun hingga akhir bulan September. Pada masa ini, suhu udara bervariasi antara 25-26 darjah, dan air laut mengering hingga 23-25 ​​darjah. Harga untuk penginapan di hotel di St. Vlas adalah rendah, berbanding dengan harga purata untuk perkhidmatan serupa di Bulgaria. Itulah sebabnya di sini sebahagian besar wang anda akan dibelanjakan untuk hiburan, bukan pada perumahan. Di St Vlas infrastruktur yang hebat, jadi anda tidak akan bosan atau memerlukan sesuatu di sini.

Bulgaria, Saint Vlas1 Bulgaria, Saint Vlas2 Bulgaria, Saint Vlas3

Pemandangan St. Vlas

Salah satu cara yang paling mudah dan berpatutan untuk melawati pemandangan St. Vlas adalah untuk menyewa kereta dengan kuda dan pemandu teksi. Di sini dalam perjalanan seperti "teksi", maka kenderaan ini, dengan kapasiti satu atau dua kuda, dapat dilihat di mana-mana di kota. Perjalanan sedemikian akan menjadi sangat menarik untuk kanak-kanak, dan bagi orang dewasa kita memberitahu berita gembira - binatang-binatang suci - dengan rapi, jadi anda tidak perlu mengalami bau ciri, duduk di dalam kereta.

Tempat yang sesuai untuk dikunjungi - amfiteater "Arena". Setiap hari anda datang ke sini, kumpulan pemuda tarian moden dan vokal sentiasa melakukan amfiteater, konsert diadakan.

Berhampiran hotel "Arena-2" anda boleh berlatih dalam tenis. Mahkamah tempatan mempunyai perlindungan bukan slip profesional. Terdapat sewa pakaian dan peralatan. Untuk meningkatkan kemahiran anda, anda boleh mendapatkan sedikit pelajaran peribadi dari pengajar atau mengambil bahagian dalam latihan kumpulan.

Bulgaria, Saint Vlas4 Bulgaria, Saint Vlas5 Bulgaria, Saint Vlas6

Pantai Saint Vlas

Pantai pantai resort St. Vlas dibahagikan kepada beberapa pantai. Di dalam pasir pantai utama di bawah nama Elenite datang kerikil, tetapi ia tidak mengganggu anda. Peminat keseronokan boleh menunggang "pisang", getah "bun", motosikal air atau ski. Terdapat sewa payung dan kerusi berjemur, infrastruktur yang maju. Panjang Elenite adalah satu kilometer.
Tidak jauh dari kediaman Dinevi Resort terdapat pantai percuma yang indah. Rasa gembira dengan reka bentuknya, mengingatkan khas untuk pantai tropika. Di sini anda boleh menyewa kapal layar, pergi berselancar dengan layar (windsurfing), jet ski. Untuk kanak-kanak tidak ketinggalan pantai, untuk mereka taman permainan kanak-kanak yang menarik. Massa bar snek, bar, kedai
Di dekat kampung Elinite terdapat pantai yang sangat baik, ia sangat popular, kerana selalu ada laut yang jelas, luas bahkan pada hari yang paling ramai. Terdapat banyak daya tarikan di dalam air, terdapat beberapa gelanggang voli percuma. Terdapat beberapa kafe dan bar di pantai.

Bulgaria, Saint Vlas7 Bulgaria, Saint Vlas8 Bulgaria, Saint Vlas9

Pada bila-bila masa resort St. Vlas gembira melihat para tetamu. Lakukan apa-apa di sini hanya pada musim sejuk. Pada masa ini, hanya pengawal yang tinggal di wilayah resort, dan seluruh kakitangan resort pulang ke rumah. Jika anda menghargai percutian yang murah di pantai-pantai bersih di pantai Laut Hitam, maka anda akan menyukainya di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 8