Posted on

Anting-kuffy - pilihan gambar anting-anting emas yang cantik, perak, dan bukan sahaja

Anting-anting cuff bergaya yang hebat untuk wanita-wanita yang tidak pernah menindik telinga mereka dalam kehidupan mereka. Mereka boleh memakai apa sahaja fashionista yang mahu kelihatan bergaya dan menarik di mata lelaki di sekelilingnya.

Bagaimana untuk memakai anting-anting?

Earphone-kuffy – aksesori yang sangat luar biasa, yang sangat berbeza dari anting-anting tradisional. Ramai kanak-kanak perempuan enggan membelinya, kerana mereka tidak faham bagaimana gelang anting-anting diikat, dan sama ada mereka boleh dipakai jika tidak ada tusuk di telinga. Malah, untuk memakainya, tidak ada keperluan untuk lubang, kerana ia diperbaiki oleh penjepit khas untuk tandan atau kurus luaran telinga.

Produk sedemikian boleh menjadi terlalu besar, jadi sesetengah kanak-kanak perempuan menganggapnya terlalu besar dan besar-besaran, tetapi hari ini pengeluar dibentangkan dengan pelbagai perhiasan yang luar biasa, termasuk yang kecil. Banyak wanita sering tertanya-tanya sama ada mudah untuk memakai anting-anting. Walaupun wanita yang pertama kali bergaya mungkin tidak biasa, cuffs tidak menyebabkan sensasi yang tidak selesa walaupun dalam kes stoking yang berpanjangan.

Sebagai peraturan umum, aksesori ini mesti dipakai satu demi satu. Salah satu kecenderungan fesyen moden sebenarnya adalah asimetri, oleh itu pemakaian anting itu lebih baik. Dalam kes ini, telinga kedua dalam kebanyakan kes tidak meninggalkan tidak disentuh, sebagai peraturan, ia memasukkan anting-anting stud kecil. Sekiranya kita bercakap tentang manset kecil, mereka boleh dipakai oleh pasangan, tetapi hanya untuk majlis khas.

bagaimana untuk memakai anting-anting cuff

Fesyen anting-kuffy

Sehingga kini, Kaffs diwakili dalam pelbagai yang luar biasa. Mereka diperbuat daripada bahan yang berbeza, diselaputi dengan cebisan kaca dan batu, saiz besar atau pengecil, reka bentuk anggun minimalis atau pelaksanaan gaya terang, menarik perhatian orang lain kepada pemiliknya. Antik-kuffs pada semua telinga yang kelihatan sangat bergaya dan pada asalnya dianggap sebagai yang paling popular.

anting-anting gelang fesyen

Sarung tangan yang terbuat dari emas

Subang anting-anting emas kelihatan mewah dan menggoda. Mereka sesuai untuk melengkapkan imej yang serius dan dapat melengkapi pakaian malam. Walaupun produk yang diperbuat daripada emas semulajadi jauh lebih mahal daripada model yang serupa dari bahan lain, ramai gadis tidak menolak pembelian mereka dan gembira menerima perhiasan itu sebagai hadiah. Terutamanya elegan dan canggih melihat aksesori yang sama, reka bentuk yang dilengkapi dengan mutiara semulajadi atau serbuk berlian.

anting-anting gelang diperbuat daripada emas
anting emas anting-anting

Bulu telinga yang diperbuat daripada perak

Anugerah perak-kaffs jauh lebih murah daripada emas, tetapi mereka tidak kalah dalam penampilan. Mereka kelihatan sangat bergaya dan moden, tetapi tidak menonjol, jadi mereka sesuai untuk menambah imej harian. Aksesori sedemikian boleh didapati walaupun dalam imej yang paling mudah, dibina berdasarkan seluar jeans dan selendang rajutan. Di samping itu, telinga-telinga yang diperbuat daripada perak tidak boleh membahayakan kesihatan, berbeza dengan perhiasan murah yang diperbuat daripada logam berkualiti rendah.

anting gelang diperbuat daripada perak
manset anting-anting perak

Sayap kuffi “sayap”

Kaffs mempunyai pelbagai jenis reka bentuk, di antaranya terdapat motif bunga, imej haiwan, variasi tema tema kosmos, simbolisme yang biasa pergerakan belia dan banyak lagi. Perhatian yang sewajarnya patut mendapat sayap-kaffy “sayap malaikat.” Mereka kelihatan sangat bergaya dan asli, dan terima kasih kepada rahmat garis-garis halus yang membuat pemilik sekitar suasana kelembutan dan romantik. Subang-kuffs dalam bentuk sayap sering dipilih oleh pengantin muda, yang perlu menekankan belia dan integriti mereka.

sayap manset sayap

Subang-kaffy dengan berlian

Mana-mana, walaupun earring-kaffa yang paling mudah di telinga, menjadi sangat tidak dapat dinafikan jika dilekatkan dengan berlian. Pada masa yang sama, bergantung pada saiz hiasan ini, ia boleh dihiasi dengan serbuk berharga atau berlian penuh. Walau apa pun, produk ini memperoleh bersinar yang luar biasa, memberikan daya tarikan feminin dan penampilan mewah.

Sarung dengan berlian sangat mahal, dan harganya berpihak kepada saiz permata yang digunakan. Atas sebab ini, tidak semua wanita mampu barang kemas itu. Walau bagaimanapun, setiap wakil seks yang adil akan gembira menerima aksesori seperti hadiah, terutamanya dari lelaki yang dikasihi. Dalam kes cuffs, keadaan agak difasilitasi oleh hakikat bahawa produk ini biasanya dijual satu demi satu. Oleh kerana ciri ini, mereka boleh dibeli dengan kos yang kurang daripada sepasang anting-anting biasa dengan berlian.

anting-anting berlian dengan berlian

Telinga telinga dengan rantai

Sesetengah model manset terdiri daripada beberapa serpihan, disambungkan bersama oleh rantai nipis. Dalam kes ini, setiap serpihan dilampirkan pada telinga dengan penjepit khas, manakala rantai hanya memainkan peranan hiasan. Produk sedemikian kelihatan sangat cantik, lembut dan indah. Mereka mampu menambah imej yang sempurna dan membuat pemiliknya menjadi ratu sebenar petang. Terutamanya gadis-gadis memilih untuk memakai anting emas-kuffs dengan rantaian, yang memberikan imej fashionista pesona dan bangsawan yang unik.

anting-anting cuff dengan rantaian

Anting-anting dengan batu

anting-anting terang dan cantik Kaffa sering dihiasi dengan pelbagai elemen, yang dalam reka bentuk mereka daripada pereka tidak berusaha untuk mematuhi apa-apa baki – dalam dunia seperti sebilangan besar aksesori hiasan adalah dialu-alukan. Khususnya, selalunya untuk membuat perhiasan seperti menggunakan batu besar dan kecil dibawa kepada pemilik perhatian bersemangat iaitu semua yang lain. Batu-batu ini akan bersinar dalam cahaya dan mengeluarkan kilauan misteri, membuat fesyen hanya boleh dilawan.

anting-anting dengan batu

Tanda anting-kuffy

Anting-anting cuff bergaya kini dihasilkan oleh sebilangan besar pengilang di seluruh dunia. Pada masa yang sama, sesetengah daripada mereka agak berpatutan, sementara pembelian orang lain perlu menghabiskan sejumlah besar. Sebagai peraturan, produk jenama terkenal tidak murah, bagaimanapun, ia mempunyai beberapa kelebihan berbanding perhiasan yang berkualiti rendah, jadi kanak-kanak perempuan dan wanita memberikan keutamaan mereka, tanpa cuba menyimpan wang dan tidak memberi wang.

anting-anting gelang berjenama

Ancaman-cuffs Sokolov

Jenama produk Sokolov telah lama memenangi populariti di kalangan seks yang adil. Dalam pembuatan produk jenama ini digunakan hanya bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan teknologi moden, menjadikan mereka kelihatan sangat elegan dan kegembiraan bagi kebanyakan wanita. Rangkaian produk dibentangkan subang Kaffa dalam emas Sokolov, dihiasi dengan zirkonia padu, batu permata dan berharga, serta barang kemas lebih murah diperbuat daripada perak, yang juga kelihatan agak baik.

Hampir semua aksesori jenama ini mempunyai saiz purata, jadi mereka dijual sebagai satu atau dua. Harga produk ini tidak tinggi, kerana mereka mampu setiap fashionista. Jadi, untuk pembelian sepasang barang kemas emas dengan batu permata seperti garnet dan topaz perlu menghabiskan tidak lebih daripada 200 unit konvensional, anting-anting indah emas dengan zirkonia padu atau tanpa mereka – kira-kira 80-100 USD, dan satu perak cuff boleh dibeli dengan harga 20 -30 cu

anting telinga
anting-anting gelang emas

Manik-manik-manik Adamas

Kaffs Adamas dibentangkan dalam pelbagai jenis yang luar biasa, dan produk jenama ini hadir dalam semua kategori harga. Dalam pelbagai jenama ini, anda boleh mencari kedua-dua perhiasan murah dan perhiasan berkualiti tinggi yang diperbuat daripada emas dan perak semula jadi. Di sini terdapat model yang terang dan luar biasa dengan rantai, telinga besar pada satu telinga, kit pasang saiz sederhana dan banyak lagi.

Sama seperti setiap anting-anting Sokolov, aksesori jenama Adamas dipasangkan dengan teliti ke telinga, yang hampir menghapuskan kemungkinan kehilangannya. Kualiti tinggi perhiasan ini membolehkan mereka dipakai untuk masa yang lama tanpa mengalami sebarang ketidakselesaan, dan menikmati pembelian yang sempurna selama bertahun-tahun.

anting-anting cuffs adamas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 89