Posted on

bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna

Setiap wakil seks yang adil, tentu saja, bimbang tentang bagaimana seorang gadis yang ideal harus kelihatan. Kita semua ingin kelihatan menarik, jadi tidak menghairankan bahawa kita sentiasa cuba untuk mencapai tahap ideal tubuh dan penampilan yang sama. Tetapi untuk mencapai ideal, adalah perlu untuk memutuskan apa yang dia suka. Mari kita lihat bagaimana bahagian badan yang ideal kelihatan seperti kaki.

Bagaimana kaki ideal kelihatan?

Perkadaran kaki ideal untuk setiap gadis mempunyai mereka sendiri, kerana mereka bergantung pada binaan: ketinggian dan lebar tulang. Oleh itu, tentukan matlamat yang boleh dicapai, dengan mengambil kira parameter angka anda sendiri, dan tidak dipandu oleh parameter bintang Hollywood atau model terkenal. Tetapi di sini adalah bentuk kaki ideal, pada dasarnya, untuk semua orang. Ia sangat mudah untuk menentukan sendiri, hanya dengan pergi ke cermin. Di kaki wanita bentuk yang ideal terdapat lima titik penumpuan dan empat titik perbezaan, setelah semua kaki yang indah harus mempunyai bentuk tertentu, bukannya “tongkat”. Oleh itu, pergi ke cermin, letakkan kaki anda bersama-sama. Kaki bentuk biasa akan mempunyai “tingkap” di kawasan antara pinggul dan pangkal paha, di antara pinggul dan lutut, di bawah lutut, antara pergelangan kaki dan kaki. Dan bagi panjang kaki, yang membimbangkan ramai wanita, ia sepatutnya menjadi sekurang-kurangnya separuh pertumbuhan, dan idealnya – sedikit lagi.

Bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna

Di samping itu, jangan lupa bahawa anda perlu bersenam secara sederhana untuk menjadikan kaki anda kelihatan menarik. Lagipun, kaki berotot yang berlebihan bukan feminin, tetapi jika kulitnya lenguh dan kendor – ia lebih menarik. Jadi perhatikan angka anda, menjalani gaya hidup yang aktif dan sihat dan ingat makna emas, supaya tidak tergesa-gesa dari yang melampau ke yang melampau.

Di samping itu, anda perlu menjaga kulit pada kaki dengan betul. Krim pelembap atau melembutkan, pembersihan mengupas, dan juga penyembuhan adalah wajib bagi seorang wanita moden untuk menjaga kakinya.

Jadi, apabila menjawab persoalan, apa yang sepatutnya sesuai dengan kaki ideal, pertama sekali, seseorang tidak perlu memikirkan tentang ketepatan bentuknya, tetapi seberapa baik mereka dipersiapkan. Lagipun, apa yang kami berbeza daripada piawaian yang diterima oleh masyarakat tidak menjadikan kami rosak, tetapi sebaliknya – istimewa.

bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna 1 bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna 2 bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna 3
bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna 4 bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna 5 bagaimana kaki idealnya kelihatan seperti 6
bagaimana untuk kelihatan sempurna 7 kaki bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna 8 bagaimana untuk melihat kaki yang sempurna 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 19 =