Posted on

Hampir setiap wakil seks yang adil dalam hidup ada masa anda tidak tahu apa yang perlu dipakai. Nampaknya anda memahami peraturan kod berpakaian, dan anda tahu apa yang sesuai untuk anda, tetapi anda masih tidak dapat mencari gabungan bergaya yang sepenuhnya sepadan dengan imej yang dibuat di kepala anda. Terutamanya ia melibatkan bayaran untuk beberapa peristiwa penting. Sebagai contoh, pada tarikh, sebuah parti penting atau konsert, yang telah anda tunggu. Jadi apa yang akan pergi ke konsert? Mari kita lihat isu ini secara terperinci.

apa yang hendak pergi untuk konsert1 apa yang perlu dilakukan untuk konsert2 apa yang hendak pergi untuk konsert3

Bagaimana untuk berpakaian untuk konsert?

Apa yang perlu dipakai untuk konsert rock? Mari kita mulakan, mungkin, dengan yang paling popular di kalangan trend belia dalam muzik, iaitu, dari batu. Jika anda pergi ke konsert rock, tentu saja, anda tidak semestinya membuat diri anda sebagai "berat" make-up dalam gaya mata-smoky atau berpakaian sepanjang masa di semua kulit dan hitam. Stereotip harus ditinggalkan kepada orang-orang yang tidak tahu bagaimana berfikir secara meluas. Pilihan terbaik untuk pakaian untuk konsert rock adalah perkara-perkara di mana anda merasa selesa dan, tentu saja, kelihatan bergaya. Sebagai contoh, ia boleh menjadi pantyhose nipis, seluar pendek dengan cengkaman yang tinggi, T-shirt bergaya atau T-shirt dengan beberapa cetakan yang menarik dan kasut yang besar, kasut atau kasut bertumit tinggi. Jika jalan itu sejuk, tambahkan jaket atau kardigan ke imej. Dengan kejayaan yang sama, anda boleh menggantikan seluar pendek dengan seluar jeans yang kurus atau bahkan dengan skirt. Terdapat banyak pilihan, perkara utama adalah memilih yang sesuai dengan anda dan idealnya.

Apa yang perlu dipakai untuk konsert muzik simfoni? Jika anda pergi ke konsert di konservatori atau teater, maka anda perlu memikirkan imej supaya dapat memberi penekanan pada keanggunan dan kewanitaan anda. Pakaian terbaik untuk konsert seperti itu tidak pasti pakaian. Ia boleh menjadi panjang dan pendek, perkara utama - kekurangan kesat dan skema warna yang tenang. Anda juga boleh mengambil baju dengan skirt, jika anda tiba-tiba tidak mahu pergi ke pakaian. Gaun klasik akan menjadi pilihan yang baik, tetapi penting untuk "mencairkan" dengan aksesoris untuk membuat imej lebih meriah daripada rasmi. Sebagai kasut, sebaiknya memilih kasut bot-bot klasik atau kasut balet. Tambahan yang baik kepada imej akan menjadi selendang ringan atau bros yang elegan.

Di galeri, anda dapat melihat beberapa foto dengan contoh-contoh apa yang boleh anda pakai untuk konsert seorang gadis untuk kelihatan menarik dan sesuai dengan kod pakaian tidak rasmi.

apa yang hendak pergi ke konsert4 apa yang perlu dilakukan untuk konsert5 apa yang perlu dilakukan untuk konsert6
apa yang hendak pergi ke konsert7 apa yang perlu dilakukan untuk konsert8 apa yang hendak pergi ke konsert9
apa yang hendak pergi ke konsert10 apa yang perlu dilakukan untuk konsert11 apa yang perlu dilakukan untuk konsert12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 82 =