Posted on

Ariana Grande tanpa solek

Ariana Grande dilahirkan di Florida pada 26 Jun 1993. Kerjaya beliau sebagai pelakon Ariana bermula dengan bangku sekolah, dan kini dia juga seorang penyanyi Amerika yang terkenal dan dikenali. Ketenaran dan pengiktirafan awam Ariana diterima, yang dibintangi dalam siri TV popular “Victory Victory”, memainkan peranan Cat Valentine. Ia adalah untuk peranan ini bahawa gadis itu harus mengubah imejnya, menyalut rambutnya dengan warna merah terang.

Kerjaya muzik Ariana juga di atas, pada masa ini penyanyi itu mempunyai 2 studio album dan 8 klip video. Suara Grande sering dibandingkan dengan suara penyanyi terkenal Whitney Houston dan Mariah Carey.

Rahsia keindahan Ariana Grande

Pelakon dan penyanyi berusia 21 tahun itu kelihatan hebat dan berhati-hati memantau penampilannya. Selalunya anda boleh melihat gambar Ariana Grande dengan sedikit atau tidak sama sekali. Perlu diingatkan bahawa kulit gadis itu oleh alam semula jadi mempunyai warna gelap yang indah, jadi Ariana dengan mudah mampu cahaya make-up dengan warna-warna terang, tetapi penyanyi itu berkata, dia tidak suka menjadi terlalu terang dan berasa tidak selesa apabila stylists digunakan profesional make-up dengan banyak kosmetik.

Kemunculan gadis itu sangat menarik, akar Itali menambah ke wajahnya sentuhan khas, dan senyuman membuatnya lebih menawan. Ariana mengekalkan gaya hidup yang sihat, tidak minum arak dan tidak merokok, minum banyak air tulen dan suka buah-buahan dan sayur-sayuran. Ariana Grande tiap-tiap hari makan makanan kegemarannya – anggur dan strawberi, yang mengandungi jumlah yang mencukupi vitamin dan mineral untuk kulit kanak-kanak perempuan kesihatan berseri, dan dia boleh muncul di khalayak ramai tanpa solek. Sudah tentu, cahaya pelakon solek masih tidak, makanan asas dan kegemaran adalah concealer, cermin solek asas, mutiara merah jambu dan maskara untuk mata. Kadang-kadang dia cat anak panah terang, dengan itu menekankan mata ekspresif, dan menyebabkan pink gloss kegemarannya di bibirnya.

Adegan profesional dan menembak dalam klip mewajibkan untuk dijelmakan semula dalam imej tertentu yang membuat stylists. Secara semulajadi, tidak satu klip dari Ariana Grande tidak melakukan solek, walaupun penyanyi itu sendiri lebih suka melihat dirinya dalam imej yang lebih sederhana.

Rahsia yang paling penting keindahan dan kewanitaan gadis itu adalah keseronokan dan pemikiran positifnya. Ariana Grande mengelilingi dirinya dengan orang yang baik dan baik dengan siapa dia dapat merasakan dirinya – atau tidak dibuat dengan solek profesional dan menasihatkan untuk mencari gaya anda sendiri dan berpegang dengannya sepanjang hayat mereka.

Ariana Grande tanpa make up 1 Ariana Grande tanpa solek 2 Ariana Grande tanpa solekan 3
Ariana Grande tanpa solekan 4 Ariana Grande tanpa solek 5 Ariana Grande tanpa cermin 6
Ariana Grande tanpa solek 7 Ariana Grande tanpa solek 8 Ariana Grande tanpa solekan 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *