Posted on

bagaimana untuk belajar cara menenun braids

Untuk mempelajari bagaimana untuk menenun braids indah, anda perlu kesabaran dan keinginan yang hebat. Tetapi sebaik sahaja anda menguasai kemahiran ini mudah, anda boleh menggunakan tocang untuk mewujudkan gaya rambut yang amat indah yang akan sentiasa relevan dan sesuai untuk majlis apa-apa. Oleh itu, dapat dikatakan secara tegas bahawa kemahiran tersebut berguna dalam kehidupan setiap perempuan. Jadi mari kita melihat dengan lebih dekat bagaimana untuk belajar bagaimana untuk menganyam tocang, dan, akhir sekali, bagaimana untuk betul memohon mereka untuk kelihatan kaya dan mewah, bukan gaya petani.

Bagaimana untuk belajar cara menenun braids yang indah?

Secara umum, tugas ini tidak begitu rumit kerana ia sepertinya sepintas lalu. Tidak semua wanita dapat lakukan sendiri beberapa gaya rambut yang menarik dan asal, tetapi hampir semua orang pasti tahu bagaimana untuk menenun tocang yang mudah untuk tiga helai, kerana ini kita belajar dalam zaman kanak-kanak, membuat menggunakan pelbagai meletakkan ibu untuk anak patung itu. Untuk mengetahui bagaimana untuk menenun tocang kompleks, sudah satu pengetahuan ini cukup untuk anda dalam lampiran untuk ia hanya akan memerlukan sedikit kesabaran, kerana ia tidak semestinya semuanya berjalan dengan betul pada kali pertama.

Dan yang paling penting - menonton rambut anda. Jika anda membuat keputusan untuk tocang sendiri tidak merupakan satu plait normal dan membuat beberapa rambut yang menarik, kemudian basuh kepala dengan penghawa dingin untuk rambut menjadi licin dan seperti sutera, dan berhati-hati sikat mereka, seperti mana-mana nodul akan menghalang anda semasa pigtails braiding. Di samping itu, pada rambut yang bersih dan berkilat, gaya rambut apa pun akan kelihatan dua kali lebih baik. Walaupun, sebagai contoh, dengan bantuan beberapa gaya rambut mudah tocang boleh menyembunyikan rambut belum dicuci, jika anda memerlukan tempat untuk melarikan diri, dan masa untuk mencuci rambut tidak ada lagi.

Bagaimana untuk belajar menenun "spikelet" meludah - kelas induk

Sebagai contoh mengetuk indah, mari kita lihat langkah demi langkah bagaimana meludah, yang disebut dalam "spike" orang, adalah trudging. Gaya rambut ini mudah, tetapi kelihatan sangat halus dan mewah, yang menjadikannya sangat diperlukan dalam senjata mana-mana gadis:

 1. Sikat rambut anda dan sikat dengan baik. Kemudian sisihkan kecil (tetapi tidak terlalu kecil sehelai rambut di bahagian atas, seperti yang ditunjukkan dalam foto.
 2. bagaimana untuk belajar menenun braids 10

 3. Dan kemudian bahagikan helai terpilih ini menjadi dua bahagian yang hampir sama. Kini anda boleh memulakan tenunan.
 4. bagaimana untuk belajar menenun braids 11

 5. Mulakan menenun dengan kunci yang betul. Pisahkan tali rentetan kecil dan beralih ke helai kiri. Dalam kes ini, untuk kemudahan, tahan dua helai utama dengan tangan kiri anda, supaya yang betul adalah percuma untuk tenunan.
 6. bagaimana untuk belajar menenun braids 12 bagaimana untuk belajar menenun braids 13 bagaimana untuk belajar menenun braids 14
 7. Sekarang ambil dua helai utama dengan tangan kanan anda, dan di sebelah kiri, terpisah helai kecil dari sebelah kiri rambut dan beralih ke kanan. Jangan lupa memastikan bahawa helai utama tidak dicampur dengan rambut yang lain.
 8. bagaimana untuk belajar menenun braids 15 bagaimana untuk belajar menenun braids 16 bagaimana untuk belajar menenun braids 17
 9. Kemudian terus dalam semangat yang sama. Kembali ke sebelah kanan, terpisah dari tali kecil itu, hanya sekarang tambahkan ketebalan rambut kunci dari kuil yang sama.
 10. bagaimana untuk belajar menenun braids 18 bagaimana untuk belajar menenun braids 19 bagaimana untuk belajar menenun gelendong 20
 11. Tepat dengan cara yang sama dengan bahagian kiri: memisahkan rambut daripadanya, mengalihkannya ke dalam helai kanan dan menambah lagi dengan rambut dari bait suci.
 12. bagaimana untuk belajar menenun braids 21 bagaimana untuk belajar menenun braids 22 bagaimana untuk belajar menenun braids 23
 13. Dalam perjalanan menenun, anda akan melihat corak seperti ini, seperti yang ditunjukkan dalam foto.
 14. bagaimana untuk belajar menenun braids 24

 15. Hasilnya, tentu saja, bernilai semua usaha.
 16. bagaimana untuk belajar menenun braids 25

Seperti yang anda lihat, belajar bagaimana untuk menenun tocang sendiri - ia adalah agak mudah, walaupun kali pertama perlu mengambil jalan keluar dengan bantuan luar, kerana pigtails seperti "spike", "ekor ikan" atau tocang Perancis, kali pertama untuk tocang anda sendiri adalah sukar. Tetapi dengan amalan anda akan sentiasa berjaya.

bagaimana untuk belajar menenun braids 1 bagaimana untuk belajar menenun braids 2 bagaimana untuk belajar menenun braids 3
bagaimana untuk belajar menenun braids 4 cara belajar menenun braids 5 bagaimana untuk belajar menenun braids 6
bagaimana untuk belajar menenun braids 7 bagaimana untuk belajar menenun braids 8 bagaimana untuk belajar menenun braids 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 92