Posted on

Bagaimana untuk mengikat lukisan di tangan anda

Jika anda memutuskan untuk mencuba diri anda dalam seni gelang yang bergaya, anda harus berfikir terlebih dahulu bagaimana anda akan mengikat gelang di tangan anda. Faktanya ialah terdapat banyak jenis gelang seperti ini, dan kaedahnya boleh dipilih bergantung pada bahan yang digunakan atau pilihan anda. Kami menawarkan beberapa pilihan yang paling popular, bagaimana untuk mengikat gelang dari mulina atau bahan lain.

Cara mengikat gelang - pilih kaedah anda

Pertama sekali, mari kita lihat kaedah yang paling teruji dan aktif digunakan, bagaimana anda boleh mengikat lukisan di tangan anda.

  1. Bagaimana untuk mengikat gelang dengan simpulan klasik. Ia sangat serupa dengan cara kami biasanya mengikat beg polietilena. Sebelum anda mengikat sejambak, anda harus cuba di tangan anda dan perhatikan panjang yang diperlukan. Selepas itu, anda hanya perlu memotong hujungnya.
  2. Bagaimana untuk mengikat bra dengan kaedah pigtail. Selepas tenun, bahagikan semua benang ke dalam tiga bungkus dan selesaikannya dengan simpul. Kemudian plait jari yang paling biasa. Selepas menenun selesai, kami tetap satu simpulan dan memotong lebihannya.
  3. Kadang-kadang ia hanya mustahil untuk mengikat gelang, kerana tidak semua tempat ia akan sesuai (dalam kelas atau kerja). Maka masuk akal untuk berfikir di depan sesuatu seperti tali. Sudah tentu, ia adalah tepat untuk mengikat gelang dengan simpul yang kuat pada pergelangan tangan anda, seperti yang anda maksudkan, anda tidak boleh menolaknya. Tetapi jika ini bukan perkara asas, ia patut mempertimbangkan kompromi. Contohnya, menggunakan manik atau butang yang besar, anda boleh mencuba gelung dalam bentuk tali atau carabiner, walaupun kunci magnet boleh berguna.

Hari ini anda boleh dengan mudah memutuskan sendiri bagaimana untuk mengikat gelang di tangan anda, kerana sekarang ini hanya perhiasan, kerana secara berkala anda menembak dan harus menjaga semuanya sama. Perkara utama adalah bahawa lengannya selesa dan gelang tidak memerah pergelangan tangan.

Bagaimana untuk mengikat lukisan di tangan anda 1 Bagaimana untuk mengikat gelang pada lengan anda 2 Bagaimana untuk mengikat lukisan di tangan anda 3
Bagaimana untuk mengikat kekusutan di tangan 4 Bagaimana untuk mengikat lukisan di tangan anda 5 Bagaimana untuk mengikat kecacatan pada lengan 6
Bagaimana untuk mengikat kecacatan pada lengan 7 Bagaimana untuk mengikat gelang di tangan anda 8 Bagaimana untuk mengikat lukisan di tangan anda 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1