Posted on

baju dalam sangkar

Di dalam loker setiap gadis moden ada sekurang-kurangnya satu perkara, "diambil dari bahu lelaki." Salah satu perkara paling terang, bertahun-tahun yang lalu, berpindah dari almari pakaian lelaki ke wanita, adalah kemeja di dalam sangkar, yang mengejutkan menggabungkan dengan objek lain dan memberikan gaya pesona yang unik.

Kemeja wanita bergaya di dalam sangkar

Apabila seorang wanita ingin kelihatan seksi dan menggoda, dia boleh pergi ke pelbagai cara. Salah seorang daripada mereka adalah untuk membuat imej berdasarkan barang-barang almari pakaian lelaki. Produk-produk ini, sebagai contoh, baju bergaya di dalam sangkar, menambah kerapuhan tubuh badan dan rahmat, dan garis besarnya menjadikannya lebih lembut dan feminin.

baju merah di dalam sangkar

Kemeja wanita bergaya di dalam sangkar

baju merah wanita di dalam sangkar

Kemeja wanita di dalam sangkar

baju biru dalam sangkar

Kemeja panjang dalam sangkar

Kemeja yang panjang di dalam sangkar dianggap salah satu pilihan yang paling popular di kalangan gadis-gadis muda, kerana ia tidak memberikan sensasi yang tidak menyenangkan semasa stoking. Perkara ini boleh digabungkan dengan pelbagai barangan almari pakaian, sambil menerima look'i yang ketat, mewah atau romantis. Kaos panjang wanita yang terbaik di dalam sangkar digabungkan dengan barang-barang seperti:

 • seluar jeans lurus atau sempit. Pilihan splashed di sini tidak sesuai, kecuali bagi mereka yang sedikit berkembang ke bahagian bawah, bermula dari lutut;
 • skirt pensil atau kes;
 • seluar pendek diperbuat daripada kapas atau denim;
 • seluar klasik dengan anak panah;
 • bingkap dan jeggings.

dengan apa yang memakai baju dalam sangkar

Kemeja panjang dalam sangkar

baju panjang di dalam sangkar

Kemeja pendek dalam sangkar

Model yang dipendekkan paling sesuai untuk dipakai setiap hari. Apabila digunakan untuk tujuan ini, baju di dalam sangkar digabungkan dengan seluar jeans, seluar atau rok yang selesa. Dalam cuaca sejuk, set seperti itu boleh ditambah dengan apa-apa pakaian luar atau kardigan yang selesa, serta jaket pemotongan klasik. Produk hitam dan putih boleh dipakai walaupun di pejabat, jika anda menggabungkannya dengan skirt gelap dengan garis pinggang yang terlalu banyak. Cerah, sebagai contoh, baju berwarna merah jambu atau merah dalam sangkar, akan kelihatan hebat dengan seluar pendek kulit atau miniskirt denim.

baju wanita bergaya di dalam sangkar

Kemeja pendek dalam sangkar

baju wanita dalam sangkar besar

Kemeja wanita di dalam sangkar besar

baju bergaya untuk kanak-kanak perempuan dalam sangkar

Baju dalam sangkar kecil

Corak halus boleh hampir tidak kelihatan pada produk. Sekiranya garisan-garisan di atasnya dibuat dengan warna, sangat berbeza dengan nada asas pakaian, ia boleh terlalu bervariasi, jadi pilihan warna harus didekati dengan berhati-hati. Di samping itu, wanita fesyen mesti tahu bahawa baju di sangkar kecil hanya untuk kanak-kanak perempuan langsing, dan dengan kehadiran apa-apa kelemahan dalam angka, lebih baik untuk memberi pilihan kepada barang-barang lain dari almari pakaian.

Anda boleh menggabungkan produk ini dengan pelbagai perkara. Sekiranya seorang gadis mahu hadir di hadapan orang lain dengan sisi yang lembut dan romantis, dia harus memakai model beige ringan dengan corak putih dan skirt pendek warna gelap. Sekiranya fashionista mahu membuat kesan pada orang lain dan menunjukkan gaya yang unik, dia akan memakai baju merah wanita di dalam sangkar dan seluar ketat hitam yang diperbuat daripada kulit tulen.

baju lengan panjang

Baju dalam sangkar kecil

baju bergaya di dalam sangkar

Kemeja bergaya dalam sangkar dengan lengan panjang

baju dalam sangkar

Kemeja wanita di dalam sangkar besar

Pilihan ini hampir semua orang, jadi ia dianggap sebagai salah satu barangan paling serba boleh almari pakaian wanita. Menggabungkannya dengan produk lain juga sangat mudah. Kemeja putih atau hitam dalam sangkar sesuai dengan segala hal dan boleh digunakan walaupun untuk membuat kit perniagaan. Sementara itu, apabila mencipta kombinasi, cadangan stylist berikut harus diperhatikan:

 • bahagian atas wajah itu tidak biasa untuk dimasukkan ke dalam seluar atau seluar jeans. Sekiranya fashionista begitu selesa, sepasang butang atas perlu dibatalkan. Teknik yang sama digunakan untuk mengurangkan bahu secara visual, jika sifat mereka terlalu luas;
 • untuk memberikan imej keperibadian, ia boleh ditambah dengan perhiasan asal dalam gaya etnik;
 • pilihan win-win dianggap sebagai gabungan baju dalam sangkar dan seluar jeans klasik, seluar pendek atau bingkap;
 • Starlet boleh memakai produk ini, dibuat dengan gaya maskulin. Bagi wanita yang lebih tua, ia tidak sesuai;
 • memilih perkara kecil ini di kedai, anda perlu memberi perhatian kepada saiznya dengan berhati-hati. Anda tidak boleh membeli pakaian, jika ia duduk kembali ke belakang, - lebih baik untuk memberi keutamaan kepada orang yang mengalir dengan bebas melalui tubuh.

baju wanita dalam sangkar besar

Kemeja wanita di dalam sangkar besar

dengan apa yang memakai baju dalam sangkar

Kemeja wanita bergaya dalam sangkar besar

baju lengan panjang

Kemeja wanita yang dipasang di dalam sangkar

Model pra-berpakaian lebih baik dipakai oleh orang-orang seks yang adil yang ingin menekankan kelonggaran pinggang. Mereka kelihatan sangat baik dalam ensemble dengan memotong skirt sempit "pensil" atau "kes". Kombinasi warna di sini boleh berbeza - contohnya, kemeja biru dalam sangkar digabungkan dengan skirt kuning putih dan cerah, tetapi set ini hanya sesuai untuk kanak-kanak perempuan langsing dan percaya diri.

Item yang dilampirkan perlu diberi perhatian dengan berhati-hati - dalam sesetengah kes, mereka secara visual meningkatkan bahu, yang boleh menjejaskan kesan keseluruhan imej yang dibuat. Sementara itu, untuk kanak-kanak perempuan dengan angka berbentuk pir, ciri khas pemotongan ini dapat membantu mengimbangi bayang dan membuatnya lebih berkadar dan harmoni.

baju dipasang wanita dalam sangkar

Kemeja wanita yang dipasang di dalam sangkar

baju bergaya untuk kanak-kanak perempuan dalam sangkar

Pakaian baju bergaya untuk kanak-kanak perempuan dalam sangkar

seluar jeans dan baju dalam sangkar

Dengan apa yang memakai baju dalam sangkar?

Oleh kerana baju di dalam sangkar adalah objek sejagat, ia boleh dipakai dengan hampir semua benda. Walau bagaimanapun, terdapat peraturan tertentu yang mesti dipatuhi supaya tidak kelihatan tidak masuk akal dan ceroboh. Oleh itu, membuat imej dengan baju di dalam sangkar, anda tidak boleh membebankan dengan cetakan dan elemen hiasan. Di samping itu, perhatian khusus perlu diberikan kepada skema warna dan saiz corak.

baju dalam sangkar

Dengan apa yang memakai baju di dalam sangkar

dengan apa yang memakai baju dalam sangkar

Imej bergaya dengan baju di dalam sangkar

baju bergaya di dalam sangkar dengan skirt

Baju dalam sangkar dengan skirt

Kaos bergaya untuk kanak-kanak perempuan dalam sangkar tidak lazim untuk bergabung dengan skirt terbang ke lantai, kerana gabungan itu secara automatik menghantar pemiliknya kepada gaya hippy tersebut. Di samping itu, ia tidak sesuai untuk menggabungkan item almari pakaian ini dengan skirt yang dipadankan dengan apa-apa gaya - terlalu banyak cetakan ini dalam satu ensemble yang kelihatan megah dan menonjol. Dengan model rok yang lain, anda boleh dengan mudah membuat look'i yang menarik dan asli, sebagai contoh:

 • Kemeja hitam dan putih di dalam sangkar, berpakaian pensil rok yang ketat, akan menjadi dasar imej perniagaan yang indah dan bergaya. Anda boleh menambahnya dengan kasut, sandal atau kasut dengan tumit tinggi;
 • maxi-skirt dengan kombinasi almari pakaian ini akan membolehkan anda untuk mendapatkan imej asal dalam gaya boho;
 • skirt mini lurus lurus, dilengkapi dengan naungan pastel halus, akan menjadi sebahagian daripada look'a romantis, yang sesuai untuk tarikh dengan orang yang anda sayangi. Pada musim panas, ia boleh ditambah dengan kasut balet kulit atau sandal pada satu tapak rata, dan pada masa lain - kasut bertumit tinggi yang elegan atau platform.

baju biru dalam sangkar

Baju dalam sangkar dengan skirt

baju merah wanita di dalam sangkar

Imej dengan baju dalam sangkar dan skirt

baju wanita dalam sangkar besar

Jeans dan baju dalam sangkar

Gabungan ini adalah klasik genre yang sesuai dengan semua wanita, tanpa mengira umur, status sosial atau ciri-ciri tokoh itu. Walau bagaimanapun, ia boleh dipakai dalam pelbagai cara. Sebagai contoh, baju dengan lengan panjang di dalam sangkar boleh dipakai di atas baju monophonic atau atas dan dilengkapi dengan jeans lurus lurus klasik. Dalam kes ini, bahagian atas ensemble adalah lebih baik tidak ke atas butang.

Untuk mendapatkan imej dalam gaya koboi, anda boleh memakai produk merah, seluar jeans yang sempit dan kasut tinggi yang diperbuat daripada kulit coklat tulen. Model pereka boleh dipakai dengan jeans yang koyak, sekiranya anda seorang peminat stylistik grunge. Pilihan ini disempurnakan dengan baik oleh kasut atau kasut yang selesa. Akhirnya, rupa klasik, yang terdiri daripada seluar jeans lurus dan bahagian atas skema warna neutral, adalah cara sejagat untuk berjalan dan bertemu dengan rakan-rakan.

baju dalam sangkar dan jaket

Jeans dan baju dalam sangkar

baju merah di dalam sangkar

Jeans bergaya dan baju dalam sangkar

baju biru dalam sangkar

Baju dalam sangkar dan seluar pendek

Seluar pendek seragam sering menjadi sebahagian daripada imej asal dan bergaya. Sebagai peraturan, di sini kita menggunakan model dari denim, kapas asli atau kulit. Sementara itu, pada musim panas tahun ini, sesuai untuk memiliki produk linen, ditarik oleh tali nipis. Dengan mana-mana seluar pendek, hanya bahagian standard dan pendek yang dipadatkan, baju jubah di kandang dengan objek almari pakaian ini tidak harmoni.

Skala warna ensemble semacam itu mungkin berbeza. Terutama bergaya kelihatan atas dan bawah putih merah - pilihan ini sering digunakan oleh wanita bergaya yang berani dari usia muda. Natur romantis boleh memilih satu set di mana terdapat kemeja merah jambu dalam sangkar dan celana jeans pendek pendek, dihiasi dengan renda. Adalah lebih baik untuk melengkapi dengan sepatu yang selesa warna sejagat atau balet dari kulit tulen.

baju dalam sangkar dan seluar pendek

Baju dalam sangkar dan seluar pendek

dengan apa yang memakai baju dalam sangkar

Baju dalam sangkar dan jaket

Sekiranya baju panas dalam sangkar dalam kebanyakan kes dipakai sebagai pakaian bebas, nipis biasanya ditambah dengan kardigan, jaket atau jaket yang selesa. Ensemble yang diperoleh hasil daripada menggabungkan perkara-perkara ini boleh digunakan untuk pelbagai tujuan, termasuk, untuk melawat acara perniagaan. Oleh itu, kemeja hitam dan putih di dalam sangkar, yang ditutupi dengan jaket hitam klasik, sepenuhnya sesuai dengan kod berpakaian pejabat, sehingga akan sesuai dengan situasi apa pun.

Semasa perjumpaan dengan rakan-rakan dan berjalan-jalan romantis, item yang dipadankan juga boleh ditambah dengan jaket yang cantik. Gabungan ini lebih sesuai untuk model monochromatic yang berwarna terang, contohnya, merah jambu, lemon atau hijau zamrud. Jangan lupa bahawa ensembel itu tidak boleh dibebani dengan perhiasan. Sebagai peraturan, mereka ditambah dengan aksesori kecil, tetapi menarik.

baju dalam sangkar dan jaket

Baju dalam sangkar dan jaket

baju panas di dalam sangkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 29