Posted on

Beg Zara - model yang paling bergaya dan popular dari Zara

Tanpa aksesori asal, imej yang berwaspada adalah impersonal dan membosankan. Ini menyedari jenama Sepanyol terkenal Zara pakaian remaja. Beg zara adalah peluang yang baik untuk menonjol di jalan-jalan berwarna-warni di bandar besar.

Beg Wanita Zara

Jenama itu, yang menawarkan pakaian yang luar biasa untuk kanak-kanak perempuan untuk setiap hari dan busur, terkenal dengan pemikiran yang teliti terhadap butiran. Zara yang pelbagai, tetapi sama-sama menarik adalah universal: mereka boleh digunakan sebagai pemikat muda, dan wanita yang matang. Harga demokrasi, bahan-bahan berkualiti adalah kelebihan ketara pengeluar terkenal.

Tetapi nilai seks yang saksama adalah kualiti utama produk Zara - identiti dan kreativiti:

 1. Pereka menggunakan kedua-dua nada klasik dan palet warna yang bertenaga.
 2. Berikutan trend terkini, beg jenama Zara sering dihiasi dengan cetakan berwarna, appliqués, dan rhinestones.
 3. Untuk aksesori jenama Sepanyol dicirikan oleh garis, fungsi dan keanggunan yang jelas, walaupun ini adalah produk dalam gaya sport-chic.
 4. Pelbagai bahan yang kaya: sebagai tambahan kepada kulit digunakan tekstil, batang, bulu tiruan, logam, kulit eko dan sebagainya.

beg wanita
beg zara

Zara beg pusingan

Satu alternatif yang hebat untuk aksesori segi empat tradisional ialah beg pusingan bergaya Zara. Model pusingan adalah trend fesyen musim sebelumnya dan sekarang. Tidak konvensional untuk wanita moden reka bentuk fesyen dengan cepat mendapat populariti yang besar, seperti yang terkenal dengan pereka jenama Sepanyol:

 1. Model Laconic dibentangkan dalam warna hitam dan dihiasi dengan aplikasi berus / tiga dimensi dalam bentuk tunas, sesuai sebagai aksesori untuk pakaian hitam kecil.
 2. Satu lagi produk elegan - model merah cerah yang terang, dihiasi dengan aksesori emas. Tali bahu dan pemegangnya memudahkan untuk dipakai.
 3. Imej anda akan memulihkan model feminin dalam nada beige, dihiasi dengan sulaman bunga halus dalam warna merah dan merah jambu. Set juga mempunyai tali bahu laras.

beg zara pusingan
beg

Beg pinggang Zara

Sportswear baru-baru ini telah diinterpretasikan semula oleh pereka dan telah menjadi sebahagian daripada gaya bandar. Bersama-sama dengan dia dalam imej Kazedal datang beg tali pinggang bergaya, yang mudah digunakan sehari-hari, kerana mereka melepaskan tangan dan bahu. Koleksi Zara menyajikan pelbagai produk:

 1. Model dalam bentuk sampul surat dalam pelbagai warna menarik, ia boleh dipakai dengan pakaian dan seluar jeans.
 2. Dengan seluar beg yang baik untuk tali pinggang Zara warna pastel tekstil kalis air, dihiasi dengan poket tampalan dan poket zip yang besar.
 3. Trend fesyen tempoh sejuk - aksesori bulu - mendapati pantulan dalam beg tali pinggang hitam bentuk ergonomik.
 4. Tidak kurang berkesan adalah beg pinggang Zara, biru gelap, bentuk segi empat dengan dua poket patch.

beg pinggang zara
beg pinggang

Beg Shopping Zara

Sekiranya model tali pinggang sesuai untuk berjalan tanpa lari, maka dalam haluan harian sukar dilakukan tanpa variasi seperti pembelanja. Dibuat pada asalnya sebagai model membeli-belah 3D, aksesori jenis ini akan membolehkan anda bersedia untuk pelbagai kejutan dan membawa semua perkara yang perlu. Ya, dan kelihatan seperti pembeli bukan contoh yang bergaya, sesuai dengan gaya apa pun.

Beg membeli-belah Zara, penuh dengan garis geometri yang berbeza, sering ditambah oleh penganjur purse dan mempunyai reka bentuk minimalis. Salah satu zadumok terakhir - beg membeli-belah dua arah Zara: di satu pihak mereka berwarna hitam dengan embossed di bawah sarang lebah, dan di sisi lain - dalam kacang merah feminin. Perhatian adalah model bentuk asal, dihiasi dengan paku dan ritslet logam besar.

beg membeli-belah
beg pembeli zara

Beg Zara

Beg model - variasi yang menarik, yang dengan mudah menyesuaikan banyak perkara anda, tetapi pada masa yang sama sukar untuk mencari objek kecil. Koleksi beg Zara termasuk wakil yang layak:

 1. Hampir setiap produk dilengkapi dengan tali tarik, pemegang dan tali laras untuk menjalankan bahu.
 2. Jahitan kontras hiasan, berus, kelengkapan logam yang indah, bahan gabungan, bentuk yang diperkemas - semua ini dalam campuran membentuk aksesori yang menarik.
 3. Pelbagai penyelesaian warna menjadikan beg-bag sebagai pilihan sejagat.

beg karung

Beg Zara dengan sulaman

Para pereka jenama telah menyediakan sebarang keperluan wanita fesyen dalam perubahan dan transformasi, termasuk dalam pengumpulan mereka pelbagai aksesori yang baik untuk peminat etnol dan imej bergaya Boho. Bordir menarik pada latar belakang hitam dalam warna-warna terang menggambarkan motif bunga semasa, burung yang suka kebebasan, hati yang hangat dan inskripsi inspirasi.

Warna berwarna-warni item ini dipertingkatkan oleh pemegang cerah, bersinar berkilau manik, elemen hiasan logam, termasuk tali pinggang-rantai, pengikat, rivet. Pelbagai bahan, lebih kerap bersulam beg kulit Zara, walaupun terdapat model tekstil atau suede yang menarik. Banyak pelbagai bentuk: portfolio, klac, sampul surat akan menjadi akhir mempesonakan imej fesyen anda.

dompet dengan sulaman
beg kulit zara

Beg selimut Zara

Kemasan dalam bentuk jahitan bersulam adalah satu lagi trend fesyen yang tidak mengabaikan pereka jenama Sepanyol, mendedahkan kepelbagaian bergaya kepada peminat jenama:

 1. Laconicity terpesona oleh bentuk segiempat yang kecil dengan sudut-sudut bulat dan kilat hampir sepanjang seluruh perimeter.
 2. Penampilan asalnya adalah beg dua warna Zara, yang injapnya dihiasi dengan lipatan diagonal serpihan.
 3. Tunduk anda akan dihiasi dengan pembeli tekstil yang berwarna-warni.
 4. Imej perayaan akan menjadi lebih halus dengan dompet berwarna biru dan dekorasi warna dalam bentuk rantai.

beg selimut
beg zara wanita

Beg suede Zara

Struktur baldu lembut suede kelihatan mulia, tegang dan elegan, kerana pereka jenama terkemuka di Sepanyol sedar. Mereka menawarkan untuk menambah kepada koleksi mana-mana wanita bergaya aksesori bergaya dan bergaya dari suede:

 1. Model indah dibuat dalam nada biru-hijau ekspresif dan mempunyai kemasan bantuan di depan. Ada pilihan dalam perak.
 2. Satu lagi model suede juga dihiasi dengan butiran tiga dimensi dengan jahitan. Beg hitam Zara mempunyai semangat dalam bentuk pengikat logam segi empat tepat dan tali laras yang terdiri daripada separuh rantai dan suede.
 3. Untuk gambar romantis suede zara dalam bentuk bentuk trapezoid warna serbuk yang indah adalah ideal.
 4. Pembeli yang tidak biasa dalam hitam dilengkapi dengan pemegang asal diperbuat daripada manik logam besar.

beg suede
beg hitam

Zara Clutch Bag

Jika beg besar dan pembeli berfungsi untuk imej harian, tunduk malam membuat tuntutan yang serius terhadap sifat. Ideal adalah beg tangan elegan yang elegan, sampul surat yang mudah disesuaikan dengan tangan seks yang adil. Beg Zara dalam bentuk kopling mempunyai pelbagai bentuk, tetapi selalu berbeza dengan gaya yang tidak dapat ditandingi:

 1. Model bulu tiruan yang menarik dalam warna merah jambu adalah permintaan.
 2. Produk halus segi empat tepat dengan sudut tajam, dihiasi dengan cetakan geometri dan kilau mutiara, akan harmoni sesuai dengan imej yang sesungguhnya.
 3. Kesan yang sama mempunyai klac bersulam dengan manik dan cincin, dihiasi dengan cetakan bunga atau jalur fuchsia.
 4. Beg kulit Laconic Zara dalam nada gangsa - mencari sebenar untuk kit kelab.

beg klac
beg kulit

Beg Beg Zara

Koleksi pengeluar mendapati tempat yang layak dan beg galas yang terlalu bergaya - alternatif yang baik dan selesa dengan beg biasa. Untuk tempoh yang sejuk, ransel nontrivial yang diperbuat daripada bulu tiruan adalah baik, sebagai contoh, model putih dengan butiran hitam yang berbeza - pemegang, gelang, perhimpunan. Kepentingannya adalah zara beg ransel halus dari bulu berambut merah jambu yang berwarna merah jambu. Model pelbagai warna dan bentuk diperbuat daripada kulit buatan - segi empat tepat, bulat, bujur, dalam bentuk beg.

beg ransel
beg zara beg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 86