Bianca tanpa solek | proektdem.com

Bianca tanpa solek

Semua penggiat muda yang terkenal dan banyak Bianca setiap kali mempesona peminat dengan imejnya yang luar biasa. Walau bagaimanapun, walaupun banyak bintang memaparkan foto mereka tanpa make-up dalam rangkaian sosial, bintang itu tidak tergesa-gesa. Dia tidak pernah muncul sebelum orang awam tidak dicat. Paparazzi banyak kali cuba untuk "menangkap" Bianca tanpa make-up dan make-up, tetapi dia sentiasa bersedia untuk pertemuan yang tidak dijangka dengan mereka.

bianca tanpa make-up 1 bianca tanpa solek 2 bianca tanpa make-up 3

Apa yang kelihatan seperti Bianka tanpa make-up?

Kemunculan penyanyi muda selalu menjadi topik utama untuk perbincangan, dan para peminat sudah lama ingin melihat idola mereka secara semulajadi. Dan walaupun fakta bahawa Bianca tidak kelihatan tanpa warna, namun beberapa imejnya semulajadi dan semulajadi mungkin. Itulah lipstik dalam gaya bogel, silia sedikit gelap dan bayang-bayang nada pastel. Perlu diingat bahawa dalam bentuk ini ratu r'n'b Rusia kelihatan sangat bagus dan feminin. Tetapi biasa make-up kami, di mana bintang-bintang yang terang ditandakan bibir dan mata, menambah kepada gadis itu beberapa tahun tambahan.

Rahsia kecantikan Bianchi

Melihat penyanyi secara semulajadi, persoalan timbul, bagaimana dia berjaya mengekalkan dirinya dalam bentuk dan kelihatan muda dan menarik dengan jadual yang sukar? Sudah tentu, dia, seperti banyak bintang, mempunyai rahsia, yang membantu dia dalam rentak kehidupan yang pantas untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan. Bianca dengan senang hati berkongsi dengan mereka peminatnya:

  1. Gadis itu mengakui bahawa dia sangat suka makan dengan nikmat, dan ketika dia pergi, dia tidak menyangkal dirinya keseronokan berpesta dengan makanan yang berlainan dan masakan negara. Walau bagaimanapun, apabila pulang ke rumah, dia mengambil tangannya, meminum yogurt dan yogurt dan cepat datang untuk membentuk.
  2. Juga menyokong tokohnya untuk menolong tariannya. Gadis itu benar-benar suka menari dan apa lagi, dia melakukannya dengan sempurna.
  3. Bianca adalah salah satu daripada beberapa pemilik rambut mewah. Dan bukan untuk apa-apa yang mereka kelihatan sihat dan berkilat, kerana dia memberikan perhatian khusus kepada mereka. Anda boleh mengatakan bahawa mereka adalah kad panggilan penyanyi itu. Bianca, kerana jadual yang sibuk, tidak dapat berkunjung ke salon kecantikan yang kerap, tetapi menggunakan satu ubat rakyat yang terbukti untuk memulihkan rambutnya, yang membantu dia banyak. Topeng agak mudah dan terdiri daripada roti hitam semulajadi (tanpa sebarang aditif) dan kuning telur. Ia digunakan sekali seminggu dan digunakan pada akar rambut. Selepas setengah jam masker dibasuh dengan air suam.

Cari gambar Bianchi tanpa make-up dan photoshop, ia tidak mudah, namun kami mengambil gambar di mana bintang hip-hop Rusia disajikan dalam imej yang lebih semula jadi.

bianca tanpa make-up 4 bianca tanpa solek 5 bianca tanpa solek 6
bianca tanpa solek 7 bianca tanpa solek 8 bianca tanpa solek 9
bianca tanpa solek 10 bianca tanpa solek 11 bianca tanpa solek 12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 8 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: