Posted on

legging denim

Jeggins atau leggins - ini adalah legging denim yang dipanggil hari ini. Pakaian ini dicirikan oleh kemudahan, keunikan bahan, keanjalan. Dengan kata lain, pereka menawarkan legging dengan warna untuk seluar jeans, yang, saya harus mengatakan, kelihatan sangat menarik dan sering tidak berbeza dari seluar jeans sebenar.

Pilihan ini sesuai untuk fesyen yang lebih suka menyimpan, pencinta gaya yang sempit, sempit, serta peminat cetak jeans. Bagaimanapun, tidak seperti seluar jeans sebenar, bingkap cukup nipis, yang membuat mereka kurang praktikal, dan juga tidak memungkinkan memakai seluar kegemaran anda pada musim sejuk. Tetapi pada masa yang sama legging ketat dengan cetakan denim dengan sempurna menekankan kaki yang langsing dan angka elegan.

Hari ini, pereka menawarkan pelbagai jenis model yang akan membantu menonjol dan menjadi asal. Bagi peminat seluar pendek, pereka fesyen menawarkan sarung kaki denim sehingga anak lembu, dan wanita yang lebih suka kepraktisan dalam setiap imej dibentangkan model dengan gelung pada tumit supaya perisai tidak melompat.

Dengan apa yang perlu dipakai seluar jeans?

Seluar jeans besar ditambah dengan seluar jeans adalah bahawa mereka tidak menentu dengan kombinasi sisa pakaian. Bercakap secara umum, beg pakaian tersebut menghampiri pakaian yang sama seperti jeans biasa. Walau bagaimanapun, jika anda memilih almari pakaian dengan betul, seluar jeans di bawah seluar jeans boleh dipadankan dengan baik ke dalam busur pejabat, dan bahkan pada imej petang.

Menurut stylists, untuk menunjukkan pakaian ketat bergaya, adalah berfaedah untuk memilih kasut terbuka atau model dengan bootleg yang luas. Kasut bot-bot klasik, sandal dalam gaya Yunani, serta kasut dan kasut yang luar biasa sempurna menyelesaikan imej dengan legging denim yang bergaya. Sekiranya anda membelikan diri anda dengan cetakan denim untuk memakai harian yang kerap, maka kasut yang paling sesuai untuk mereka akan menjadi kasut, kasut dalam gaya Inggeris atau kasut dengan tibia yang tinggi.

bingkap jeans1 legging2 denim legging jeans3
seluar jeans4 legging denim5 seluar jeans denim6
seluar jeans denim7 seluar jeans denim8 bingkap denim 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 64