Posted on

Blaus dari chiffon - model terbaik untuk semua majlis

Blus chiffon yang sangat cantik diperkenalkan ke dalam fesyen oleh Mademoiselle Coco yang terkenal. Objek-objek lilin, cahaya dan menggoda ini almari pakaian wanita memberikan imej pemiliknya beberapa misteri dan misteri dan menjadikannya sangat menarik untuk ahli-ahli lawan jenis.

Blus dari chiffon 2017

Blus chiffon bergaya 2017 harus menjadi asas almari pakaian seorang gadis moden. Bergantung kepada gaya, warna dan gaya prestasi, produk ini boleh digunakan untuk menghadiri upacara, tarikh romantis, mesyuarat perniagaan atau pakaian kasual. Model pakaian yang paling popular pada musim 2017 akan datang adalah seperti berikut:

 • blus tanpa lengan, yang sesuai untuk musim panas musim panas. Mereka sangat baik digabungkan dengan jaket yang ketat atau kardigan sehari-hari, jadi mereka mudah masuk ke kebanyakan imej;
 • model retro percuma dengan lengan panjang. Mereka boleh mempunyai reka bentuk gaya yang berbeza - produk popular dengan flounces, ruffles, ruffles dan sebagainya, tetapi produk yang paling sebenar untuk gadis muda adalah blaus chiffon dengan titik polka;

blaus chiffon 2017

 • gaya "kelawar", membantu menyembunyikan pound tambahan dan kekurangan yang ada pada angka itu;
 • baju kemeja, lurus dan pas. Terutamanya popular di kalangan perempuan dan wanita adalah blaus hitam dipotong baju chiffon dengan barisan menegak butang yang boleh berakhir dengan segera di bawah payudara atau mencapai bahagian bawah produk;

blaus chiffon 2017

 • model dari bahan lut ini, dihiasi dengan renda, yang sesuai untuk tarikh romantis;
 • akhirnya, trend utama 2017 adalah blus yang dipasang dengan basque.

blaus chiffon 2017

Blus chiffon fesyen

Ciri-ciri chiffon semulajadi sebagai bahan untuk menyesuaikan boleh menghasilkan pelbagai produk daripadanya. Jadi, pereka dunia dan rumah fesyen terkenal hadir dalam koleksi mereka blus chiffon wanita lutut yang terbaik, hanya sesuai untuk acara petang, serta pilihan lebih padat atau berbilang lapisan yang mungkin sesuai walaupun di mesyuarat perniagaan.

blaus chiffon fesyen

Blus chiffon fesyen

blaus chiffon wanita

Blaus chiffon panjang

Blus chiffon yang panjang, mengingatkan jubah, sangat sesuai untuk wanita yang ingin menyembunyikan pinggul masalah. Oleh kerana keunikan bahan ini, dia bebas jatuh ke zon ini dan menutup kekurangan yang ada, tanpa membuat bahagian bawah badan lebih berat atau menarik perhatian orang lain di sekelilingnya. Produk ini boleh mempunyai potongan berubah-ubah, bagaimanapun, kanak-kanak perempuan dengan angka yang harmoni dan berkadar adalah disyorkan untuk memilih hanya model yang dipasang atau untuk menekankan pinggang dengan bantuan tali pinggang yang luas.

blaus panjang dari chiffon

Blus percuma dari chiffon

Blaus chiffon dengan memotong bebas memberikan keselesaan yang seimbang walaupun semasa stoking panjang. Mereka membenarkan kulit bernafas dan tidak semestinya menggerakkan pergerakan. Di samping itu, blaus longgar dari chiffon sangat mudah digabungkan dengan barang-barang pakaian wanita lain - skirt lurus atau sedikit lurus, seluar klasik, jeans dan sebagainya. Untuk mesyuarat perniagaan seperti blaus boleh dipakai dalam satu ensemble dengan pensil skirt sempit warna gelap dan kasut bertumit tinggi yang selesa. Untuk melengkapkan imej yang bergaya dalam kes ini akan menjadi beg perniagaan yang diperbuat daripada kulit asli.

blaus longgar dari chiffon

Blaus dari chiffon dengan ruches

Produk romantis dengan ruffs besar atau kecil, terletak di dada, baju lengan atau garis cut-out, kelihatan hebat. Mereka membuat imej pemiliknya lembut dan feminin dan, di samping itu, secara visual mengurangkan umurnya oleh beberapa tahun. Atas sebab ini, disyorkan memakai produk yang sama kepada wanita lebih dari 40 yang ingin kelihatan menarik. Khususnya pada wanita yang lebih tua kelihatan seperti blaus chiffon putih dan sejenis warna pastel yang serupa.

blaus chiffon dengan ruffles

Blaus chiffon "kelawar"

Blus cantik dari gaya "kelelawar" gaya chiffon memberikan pemiliknya kebebasan dan keselesaan maksimum. Sementara itu, ia tidak sesuai untuk semua wanita - kerana model ini secara visual mengurangkan pertumbuhan, ia tidak boleh dipakai oleh wanita yang rendah, dan wanita yang tinggi sederhana hanya boleh dipakai bersama dengan kasut bertumit tinggi. Sekiranya seks yang adil mempunyai pertumbuhan yang tinggi, dia boleh memakai benda yang sama, baik untuk acara yang serius, dan untuk setiap hari.

kelawar blaus chiffon

Blaus dari chiffon dengan flounces

Sesetengah model blaus chiffon dihiasi dengan flounces yang memalukan, yang memberikan wanita imej kepuasan mudah dan pesona feminin. Mereka secara visual boleh membesarkan bahagian atas bayang-bayang wanita, oleh itu, disyorkan memakai barang-barang pakaian seperti itu kepada wakil seks yang adil dengan tokoh berbentuk pir. Gadis dan wanita dengan bahu yang luas, diikat pada blaus, sebaliknya, harus dielakkan, kerana terperinci ini mampu menjadikan mereka lebih luas.

blaus chiffon dengan flounces

Blus chiffon untuk wanita penuh

Kilogram tambahan - sama sekali bukan alasan untuk menolak dari barang-barang almari bahan nipis dan hampir tanpa berat ini. Blaus dari chiffon semulajadi boleh menyembunyikan kekurangan sedia ada angka itu dan menjadikan bayang-bayang pemiliknya lebih berkadar. Sementara itu, produk tersebut sepatutnya mempunyai ciri-ciri tertentu yang berkaitan dengan pelaksanaan jahitan dan gaya, contohnya:

 • Garisan pinggang yang terlalu banyak;
 • jahitan yang dipanjangkan;
 • ketiadaan poket, ruches, flounces dan elemen hiasan lain di kawasan dada;
 • potongan jauh;
 • berpakaian siku;
 • corak kecil dan ketiadaan hiasan besar.

Di samping itu, blaus chiffon untuk seks yang adil tidak sepatutnya mempunyai siluet ketat. Artikel sedemikian boleh menyerlahkan semua kekurangan sedia ada angka itu dan menjadikannya aksen utama imej, yang mana semua orang lain akan memberi perhatian. Adalah lebih baik untuk memilih versi percuma, yang boleh menyamar perut membonjol dan kawasan masalah lain.

blaus chiffon untuk wanita penuh

Dengan apa yang memakai blaus chiffon?

Produk dari chiffon semulajadi tidak teruk digabungkan dengan barang-barang pakaian wanita lain, namun, beberapa kombinasi mungkin kelihatan tidak masuk akal atau kasar. Sebagai contoh, gaya blaus chiffon tertentu boleh dipakai hanya untuk acara yang sungguh-sungguh, dan dalam satu ensemble dengan seluar jeans sehari-hari mereka akan kelihatan terlalu megah. Yang lain, sebaliknya, tidak sesuai untuk keluar, tetapi bersama-sama dengan seluar ringkas dan ringkas akan membuat gabungan yang sesuai untuk pakaian harian.

dengan apa yang memakai blaus chiffon

Imej bergaya dengan blaus chiffon

gaya blaus chiffon

Baju dengan lengan pendek chiffon

Blus chiffon dengan lengan pendek sepadan dengan barang-barang pakaian yang paling banyak. Di samping itu, ia sesuai untuk sebarang musim. Jadi, pada musim panas benda ini boleh dipakai sebagai produk bebas yang lengkap dengan majoriti skirt, seluar atau seluar pendek, dan pada musim sejuk ia boleh ditambah dengan kardigan yang selesa atau jaket klasik. Paling penting, almari pakaian ini sesuai untuk membuat look'ov bergaya dalam gaya kasual atau imej perniagaan yang bergaya.

blaus dengan lengan pendek chiffon

Blaus chiffon tanpa lengan

Selalunya blaus musim panas yang diperbuat daripada chiffon tidak mempunyai lengan baju sama sekali. Mereka boleh mempunyai unsur-unsur hiasan seperti zon décolleté asimetri, potongan segi tiga atau penghiasan elegan di pinggang. Di samping itu, di dalam lubang lengan dan sepanjang garisan potong, model yang sama boleh dihiasi dengan renda, rhinestones dan butiran lain. Dalam cuaca panas, produk ini akan kelihatan sangat baik dengan seluar pendek ultra, miniskirt atau seluar ringan. Pada hari yang sejuk, blaus tanpa lengan chiffon boleh digabungkan dengan kardigan rajutan atau jaket ketat, seluar ketat, seluar jeans dan skirt.

blaus tanpa lengan chiffon

Blaus dari chiffon dengan lengan panjang

Blus chiffon wanita dengan lengan panjang sangat sesuai untuk pejabat. Untuk mendapatkan imej perniagaan yang bergaya, mereka disyorkan untuk menggabungkan dengan seluar lurus atau sempit, skirt gaya "pensil" atau "tahun". Untuk pakaian sehari-hari, pilihlah blaus yang betul dari memotong baju chiffon semulajadi dan gabungkan dengan jeans-teman lelaki atau jeans klasik gaya sejagat.

Selesaikan dengan skirt berlipat panjang atau legging dan kasut bertumit tinggi, anda boleh mendapatkan imej yang bergaya dan menarik, sesuai untuk tarikh yang romantis dengan kekasih anda. Di samping itu, kelihatan sangat luar biasa dan kelihatan seperti blaus seperti sifon dalam satu ensemble dengan jaket kulit pelan biker atau jaket- "pengebom". Dalam kes ini, anda boleh menambah imej dengan kasut yang selesa pada satu tapak rata, sebagai contoh, kasut bergaya atau kasut-uniseks.

blaus lengan panjang chiffon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2