Bordir Ukraine | proektdem.com

Bordir Ukraine

Bordir Ukraine

Vyshyvanka adalah salah satu simbol kebanggaan negara, dan dalam sesetengah orang, mereka masih membangkitkan perasaan hangat dan patriotik. Walaupun pada era globalisasi, ciri-ciri kebangsaan semakin kabur, keliru dan kehilangan watak mereka, orang masih mempunyai baju simbolik ini dengan sulaman kebangsaan berwarna-warni.

Setakat yang sesuai untuk menggunakan sifat-sifat kebangsaan dalam kehidupan seharian, seseorang harus membuat keputusan secara individu, tetapi pereka dalam bantuan ini, menyediakan sulaman wanita moden, yang sepertinya memberi peluang kepada mereka untuk tidak kehilangan hubungan peribadi mereka dengan tradisi.

Kemasan baju bersulam Ukraine

Hari sulaman wanita boleh berbeza - ia dicirikan oleh kanvas cahaya dengan corak merah terang, dalam kebanyakan kes dengan motif bunga atau geometri. Tetapi bukan sahaja warna merah digunakan hiasan - di beberapa tempat biru juga digunakan. Dalam tafsiran moden pada sulaman, anda dapat melihat corak yang kebanyakannya bunga - poppies.

Pakaian Sulaman

Gaun bersulam moden mencapai maksimum ke lutut, sedangkan pada mulanya pakaian sedemikian lama. Mereka mempunyai corak bunga yang kaya dengan bunga merah dan daun, pinggang biasanya disebut. Pakaian bersulam dikenali sebagai pakaian musim panas dalam budaya Ukraine moden, tetapi kadang-kadang anda dapat melihat pakaian musim panas yang hangat dengan hiasan Ukraine.

Dengan apa yang perlu dipakai sulaman?

Lebih sering di jalan-jalan di bandar-bandar Ukraine seseorang boleh bertemu dengan orang muda berpakaian pakaian bersulam - negara Ukraine, mengalami keperluan untuk mewujudkan dirinya di dunia, semakin beralih kepada simbol kebangsaan dalam kehidupan seharian.

Jadi, blaus Ukraine sulaman boleh menjadi pakaian untuk majlis yang serius - gadis-gadis itu menggabungkan mereka dengan rok hitam.

Gaun bersulam gelang pelengkap, dan kadang-kadang bunga karangan buatan - juga dalam nada tradisi kebangsaan.

Bordir Ukraine 1 Bordir Ukraine 2 Sulaman Ukraine 3
Baju Ukraine 4 Sulaman Ukraine 5 Bordir Ukraine 6
Kasut bersulam Ukraine 7 Kasut bersulam Ukraine 8 Bordir Ukraine 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 20 = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: