Posted on

Bra pengikat

Ramai pemilik impian payudara kecil bertukar-tukar tempat dengan teman wanita saiz keempat mereka selama sehari. Walau bagaimanapun, sebenarnya, hanya dengan masalah payudara dan masalah payudara yang besar. Dan beberapa gadis juga malu tentang bentuk mereka. Untuk membantu dalam keadaan ini datanglah minimalis bra.

Apakah bra minimizer?

Terima kasih kepada butiran khas potongan, payudara dapat dikurangkan secara visual oleh beberapa saiz. Ciri-ciri ajaib seperti berikut:

  • tali adalah sangat luas dan di belakang mereka membentuk arka, kerana beban pada tulang belakang dikurangkan secara maksimum dan tidak ada masalah dengan menggosok di kawasan bahu;
  • semua model mempunyai jahitan ciri dalam bentuk huruf T di kawasan cawan, ia memberikan kedudukan yang paling selesa dan berjaya payudara di bra;
  • Secara visual kita membuang beberapa saiz kerana memasukkan kain dua lapisan di sebelah dan bahagian atas.

Hari ini, banyak pengeluar secara beransur-ansur mengubah suai potong dan memperbaikinya. Sebagai contoh, sesetengah model tidak mempunyai gabungan T-untuk memihak kepada bahagian satu bahagian dengan satu jahitan rata.

Terdapat corak lancar yang sangat baik pada tali nipis. Mereka direka untuk kegunaan sekali-sekala, tetapi sangat membantu. Satu lagi masa yang penting dan paling sukar adalah mencari perunding yang benar-benar cekap. Malangnya, tidak setiap wanita boleh memilih saiz dan cawannya dengan betul. Itulah sebabnya lebih baik membeli seluar dalam itu di kedai khusus.

Bra minimajzer - pilih syarikat yang layak

Masa yang terbukti paling tepat dianggap sebagai Milavitsa dan model baju bra minimalisnya. Semua gaya klasik dibuat oleh teknologi pembentukan atau penyemperitan cawan. Oleh itu, keselesaan maksima tercapai, kerana cawan tidak mempunyai lipatan yang menekan atau menonjol. Satu lagi ciri yang sangat penting dari bra minimizer dari Milavitsa adalah sokongan sisi yang sangat baik, yang akan menjadi penting bagi perempuan dalam bentuk yang mengagumkan.

Bras yang popular adalah minimalizer dari jenama seluar Triumph. Sangat gembira dengan penyelesaian reka bentuk tuan-tuan jenama, kerana mereka semua kelihatan sama baik baik pada gadis muda dan wanita yang lebih tua. Minimalis Bras dari Triumph juga boleh didapati dalam versi klasik atau lebih moden tanpa jahitan berbentuk T.

Bra minimizer dari Maidenform juga terpakai untuk masa yang diuji. Jenama ini mempunyai gudang yang banyak linen pembetulan, kerana bras dengan kesan berkurang dari Maidenform memberikan keselesaan khas dan menjadikan payudara kelihatan teliti dan mengurangkannya.

Bra minimizer 1 Bra minimizer 2 Bra minimizer 3
Bra minimizer 4 Bra minimizer 5 Bra minimizer 6
Bra minimizer 7 Bra minimizer 8 Pengurangan Bra 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2