Posted on

seluar tebal

Kadang-kadang dalam fesyen seperti perkara-perkara yang tidak dijangka almari pakaian memasuki, bahawa perempuan dan wanita sama sekali tidak faham bagaimana betul mereka memakai. Oleh itu, salah satu daripada perkara itu adalah seluar dari celana panjang – seluar, yang di pinggang pinggang kelihatan luas dan besar, dan ke bawah terasa sempit.

Kenapa bentuk breeches ini?

Sejarah celana kelihatan luar biasa – dalam tahun 1870-an Ketua Perancis Gaston Auguste Galiffe cedera di paha, supaya dia tidak boleh memakai seluar ketat, yang pada masa itu telah diambil dari tentera. Pada mulanya, beliau enggan menghadiri acara sosial dan menumpukan dirinya suka memencilkan diri, bagaimanapun, sebaik sahaja anak perempuan rakannya Anne-Marie dipujuk Kolonel pergi dengan dia ke bola. Gaston Auguste muncul pada perayaan di dalam seluar daripada kepingan yang luar biasa yang gembira semua yang hadir dan pada masa akan datang menjadi asas untuk mewujudkan pakaian seragam tentera yang baru.

Gaya ini digunakan oleh pasukan berkuda yang sepatutnya memakai kasut seragam yang tinggi, tetapi jangan menghabiskan terlalu banyak masa untuk pakaian. Walaupun sejarah celana berkaitan secara eksklusif kepada subjek tentera, maka seluar itu telah menjadi popular dengan penunggang dan pemain polo. Akhirnya, pada tahun 1980-an, seluar jenis ini menjadi popular di kalangan para fesyen di seluruh dunia.

seluar breeches1

Di mana fesyen pada breeches menunggang pergi?

Breeches seluar berleluasa selepas mereka mengalihkan perhatian mereka kepada Coco Chanel dan Marlene Dietrich. Wanita ini, yang pendapat ketara akan mempengaruhi pada pembentukan fesyen wanita, pangkat perkara ini dalam almari pakaian jantina yang adil dan membawanya kepada mereka salah satu daripada unsur-unsur gaya setiap hari. Oleh itu, Coco Chanel sering memakai breeches menunggang kuda bergaya untuk menunggang kuda, dan Marlene Dietrich memakai seluar seperti itu di sepanjang tambak Seine.

trousers2

seluar breeches3

seluar breeches4

Breeches wanita

Potongan yang luar biasa ini sesuai untuk pakaian sehari-hari dan untuk acara-acara yang sungguh-sungguh, kerana paha wanita boleh dibuat dari pelbagai kain. Oleh itu, seluar ini boleh dijahit dari kapas atau pakaian rajut, rami semulajadi, denim, dan juga dari bahan aliran seperti sutera dan satin. Menggabungkannya dengan perkara-perkara lain tidak begitu mudah, tetapi jika anda belajar untuk melakukannya, kelihatan bergaya untuk pelbagai kes yang anda berikan.

seluar breeches5

seluar breeches6

seluar breeches7

Celana celana sukan

Gadis moden mahu kelihatan bergaya walaupun semasa sukan. Untuk ini, seluar sukan wanita menunggang breeches sangat sesuai, yang menekankan:

  • kelembutan angka itu;
  • garis pinggang;
  • pinggang.

Di samping itu, mereka dapat menyembunyikan beberapa bentuk kelemahan, jadi ini seluar potong yang popular di kalangan fesyen aktif. Seluar celana mudah untuk menari, melompat, melaksanakan akrobatik, yoga, Pilates, membentuk, dan sebagainya. Pakaian ini tidak menyebabkan sebarang sensasi yang tidak selesa, jadi ia sesuai untuk latihan yang panjang. Di samping itu, seluar ini sangat baik digabungkan dengan kasut, kasut dan kasut sukan lain.

seluar tebal

seluar tebal 9

Sarung tangan menunggang kulit wanita

Model yang dibuat dari kulit asli kelihatan mewah, dan tidak setiap gadis boleh meletakkannya. celana kulit menekankan setiap bentuk keluk, jadi stylists mengesyorkan memakai seluar ini hanya kepada mereka wanita cantik yang boleh dibanggakan keharmonian yang sempurna bayang dan ketiadaan kilo tambahan. Menggabungkannya dengan cara yang paling mudah dengan kemeja putih atau blaus putih yang tidak memberikan kelantangan tambahan atas badan.

seluar breeches10

seluar breeches11

Breeches luas

Pelat seragam dari bentuk bulu bentuk klasik akan menyenangkan bagi wanita yang ingin membawa pelbagai dalam imej harian. Mereka sesuai dengan baju, penerjun kurus, jaket dan jaket. Kasut dalam kes ini perlu ditutup – kasut-bot, kasut elegan dan kasut renda dalam gaya lelaki akan kelihatan sempurna. Dalam kes ini, breeches hitam jenis ini boleh digabungkan dengan blus pejabat warna putih atau mana-mana warna pastel. Jadi seorang wanita cantik akan membuat wajah bergaya yang memenuhi sepenuhnya keperluan kod pakaian perniagaan.

seluar breeches12

seluar breeches13

seluar breeches14

Seluar pendek diselaraskan

Walaupun potong sempit boleh membuat bahagian yang lebih rendah daripada jumlah badan lebih, jenis ini seluar celana kekal popular dengan wanita selama ini. Sebagai peraturan, mereka mempunyai bau dalam zon dan hiasan luar biasa di bahagian atas busur yang indah besar, butang dan Buckles. Seluar ini sangat baik digabungkan dengan kebanyakan perkara lain, namun, hak untuk menggabungkan mereka dengan barang-barang pakaian yang berbeza warna dengan bahan dasar. Contohnya, bulu biru yang terbaik dipakai dengan blaus merah jambu putih atau terang.

seluar breeches15

seluar breeches16

seluar breeches17

Seluar wanita berpeluh penuh

Seluar seperti memotong sangat baik menyembunyikan paha dan punggung penuh, jadi mereka boleh dan harus dipakai oleh gadis-gadis dengan saiz plus-saiz. Walau bagaimanapun, tidak semua model sesuai untuk kecantikan megah. Jadi, dalam kes ini, adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada produk dari kain yang mengalir yang mempunyai tali pinggang atau bau di bahagian atas. Sukan wanita menunggang breeches dan varian kulit asli kepada perempuan yang mempunyai beberapa pound tambahan, tidak sesuai.

seluar breeches18

Dengan apa yang perlu dipakai seluar panjang?

Jawapan kepada persoalan mengenai apa yang perlu dipakai oleh breeches wanita bergantung pada model yang dipilih oleh gadis itu, dan ciri-ciri dari tokoh yang dia ada. Kombinasi yang paling biasa adalah seperti berikut:

  • seluar klasik dipotong dengan kombinasi baju ketat, blaus dan turtlenecks. Dalam kes ini, bahagian atas dimasukkan ke dalam seluar untuk menegaskan kelonggaran pinggang. Jika imej dipilih untuk cuaca sejuk, ia boleh ditambah dengan kot parit yang bergaya, kardigan dirajut, jaket terpotong atau kot yang tidak menambah jumlah tambahan;
  • Seluar musim panas yang diperbuat daripada kain yang mengalir sebaiknya digabungkan dengan kait dan puncak yang ketat. Oleh itu, jika seluar diperbuat daripada item bahan monokromatik dengan cetak atau corak asal boleh dipakai pada bahagian atas badan, tetapi jika lukisan digunakan pada celana, atas mesti dihalang sebanyak mungkin dan tidak menarik perhatian;
  • model seluar jeans berwarna dalam kombinasi dengan baju kaos atau kaos t-shirt. Kit ini sesuai untuk pakaian sehari-hari atau berjalan dengan rakan-rakan. Pada malam yang sejuk ia boleh ditambah dengan kardigan atau jumper rajutan.

Bagi kasut, ia boleh hampir sama. Walau bagaimanapun, kebanyakan pereka percaya bahawa seluar dalam pemotongan ini betul-betul dipakai dengan kasut tertutup yang tinggi atau kasut bertumit tinggi. Suede atau pakaian kulit asli juga kelihatan hebat. Di samping itu, fashionista moden menggabungkan model ini dengan but kasar dalam gaya tentera, sliponami, kasut, rumah pangsa balet dan lain-lain jenis kasut.

seluar breeches19

seluar breeches20

seluar breeches21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 98