Posted on

Dengan apa yang perlu dipakai jaket hitam

Dalam artikel ini, kita akan melihat beberapa varian imej yang berjaya menggunakan jaket hitam. Perkaitan pakaian jenis ini dalam fleksibilitasnya – wanita fesyen moden memuja jaket hitam yang ketat, dan memakainya dalam hampir semua keadaan – dari perhimpunan yang mesra ke mesyuarat perniagaan dan perhimpunan sosial.

Apakah kombinasi jaket hitam?

Jaket hitam perniagaan digabungkan dengan pakaian dan seluar, serta skirt pelbagai gaya dan gaya. Untuk jawatan itu, gabungan jaket hitam dan seluar, baju atau pakaian yang disekat sempurna. Sebagai peraturan, kanak-kanak perempuan cuba memakai seluar atau skirt dalam nada dengan jaket hitam, tetapi ini tidak perlu. Mempunyai sepasang seluar berkualiti dalam stok dan dua atau tiga rok ketat yang baik, anda boleh membuat satu siri tidak seperti setiap imej perniagaan yang lain. Sebagai contoh, seluar biru dan jaket hitam, skirt kelabu dan putih membolehkan anda kelihatan berbeza setiap hari. Untuk menambah pakej tersebut adalah blus yang lebih baik dari warna klasik tulen atau dengan cetakan yang terkawal.
Jaket hitam sangat baik melengkapkan perkara dengan cetak harimau. Pengekangan jaket dalam kes ini menjadikan imej seimbang.

Jaket klasik hitam digabungkan dengan:

  • seluar dan skirt perniagaan;
  • dilengkapi dengan pakaian apa-apa panjang (termasuk yang hangat, dari kain “musim sejuk”);
  • seluar pendek;
  • jeans;
  • skirt ke lantai;
  • bingkap dan ketat.

Jaket hitam – apa yang harus dipakai?

Imej perniagaan. Jaket hitam + seluar ketat atau skirt warna klasik (putih, hitam, biru, kuning air, merah). Baju berkualiti warna neutral, hiasan berhati-hati, beg kulit coklat, hitam atau putih yang bagus, pam – imej perniagaan yu sudah siap.

Gaya romantik. Jaket hitam dengan lengan pendek + skirt terbang di lantai mana-mana warna (terang atau pastel), tangki cahaya atas atau atas, flat ballet lembut, bunga di rambut dan banyak gelang nipis.

Gaya kasual. Jaket hitam + seluar jeans, kasut tumit tinggi atas dan kegemaran anda. Beg tiga dimensi yang cerah atau beg sampul kecil – pilih mengikut rancangan dan keinginan anda sendiri. Daripada seluar jeans anda boleh menggunakan seluar jeans denim atau skirt mini. Jadi, anda mendapat imej harian yang sangat baik untuk hari-hari musim panas.

Untuk perjalanan membeli-belah atau bertemu dengan teman wanita pilih gabungan jaket hitam dengan pakaian pendek yang cerah dan kasut yang selesa. Ia boleh menjadi cincin kegemaran anda (ya, beberapa kasut bertumit tinggi benar-benar selesa), dan kasut balet dan kasut juga terpulang kepada anda.

Dengan apa yang perlu dipakai jaket hitam 1 Dengan apa yang perlu dipakai jaket hitam 2 Dengan apa yang perlu dipakai jaket hitam 3
Dengan apa yang memakai jaket hitam 4 Dengan apa yang perlu dipakai jaket hitam 5 Dengan apa yang perlu dipakai jaket hitam 6
Dengan apa yang memakai jaket hitam 7 Dengan apa yang memakai jaket hitam 8 Dengan apa yang perlu dipakai jaket hitam 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 + = 43