Posted on

Gaya kasual - bagaimana untuk mencipta almari pakaian asas dan kapsul?

Kita hidup dalam masa yang indah ketika fesyen melayani kita, dan bukan kita. Pereka bentuk, mewujudkan trend yang bergaya, meletakkan mereka rasa bahawa pakaian diwajibkan untuk menekankan keperibadian seseorang, bahawa sesuatu tidak harus "lari" di hadapan orang itu, tetapi sebaliknya menonjolkan dan membezakannya. Keupayaan untuk menunjukkan diri sendiri dan mendapatkan kebebasan bersuara membolehkan gaya kasual.

Sejarah gaya kasual

Pra-syarat asal muncul dalam 50-an abad XX ini. Kemudian di England adalah antara pergerakan belia «Tedds» - samseng jalanan, yang anggotanya berpakaian sut mewah mahal. Kemudian datang «Modos» dengan pepatah: ". Kesederhanaan dan ketepatan" Tetapi adalah dipercayai bahawa nenek moyang propagandizing gaya kasual pakaian adalah peminat bola sepak, yang berpakaian selesa, pakaian praktikal jenama terkenal :. Merc, Lonsdale, Lacost dan lain-lain Ia sering berpakaian jeans, kemeja-T, baju polo, jaket, dan kasut putih. Menghadiri perlawanan bola sepak di bandar-bandar yang berbeza, mereka menyebarkannya ke seluruh Eropah.

sejarah kasual
gaya pakaian kasual

Gaya kasual 2018

Hari ini, gaya kasual untuk wanita masih pakaian sehari-hari, selesa, tetapi dalam interpretasi yang luar biasa, yang tidak sesuai dengan trend moden. Ia menggunakan populariti gila kerana demokrasi, keselesaan dan keupayaannya untuk menggabungkan unsur-unsur berbeza almari pakaian, yang tidak boleh bermegah dengan gaya lain. Bukti bahawa busur yang sangat popular ini menyajikan koleksi musim panas tahun 2018 dari pereka terkenal Givenchy, Stella McCartney, Balenciaga dan banyak lagi. Mereka mengambil kira prinsip-prinsip yang berikut:

 1. Prinsip kemudahan - Mengambil perkara tidak boleh menyebabkan ketidakselesaan semasa pergerakan, mereka boleh pergi sepanjang hari dan pada masa yang sama tidak ada pemikiran yang anda mahu mengeluarkan segala-galanya daripada diri anda. Ia boleh menjadi benar-benar apa-apa unsur almari pakaian, sama ada seluar jeans dengan kasut atau bot dengan jepit rambut dan skirt.
 2. Kebebasan Bercakap - pakaian yang terpilih sepatutnya duduk sebagai "orang asli", di dalamnya anda merasa tenang, yakin dan santai secara psikologi. Ia seperti kesinambungan diri anda, cerminan dunia dan pandangan dalaman anda.
 3. Keaslian - gaya itu sendiri sudah sedemikian, yang boleh dicapai hanya dengan memilih sesuatu secara intuitif. Juga, ini luar biasa dicapai dengan bantuan pelbagai elemen: gaya rambut, make up atau aksesori. Ia boleh menjadi beg, cermin mata hitam, selendang yang diikat dengan simpul Milan, penyokong lelaki atau topi.

penganut Chip gaya ini, yang tidak menyekat kategori umur, adalah keupayaan, dan mungkin bakat, lain dari yang lain kerana bijak bergaya dan bijak menggabungkan mudah, perkara setiap hari, tetapi tidak dengan mengorbankan menjerit warna atau mengejutkan. Pada pandangan pertama, segala-galanya adalah mudah, tetapi sebenarnya, pendekatan ini memerlukan manifestasi imaginasi dan kreativiti.

gaya kasual 2018

Gaya kasual 2018

gaya kasual untuk wanita 2018
gaya wanita kasual

Alas pakaian asas dalam gaya kasual

Perkataan "kasual" dalam bahasa Inggeris bermaksud - kasual, setiap hari, cuai. Nama itu merespon fakta bahawa imej kejahatan adalah kesederhanaan siluet, kemudahan gabungan, dan kadang-kadang multilayeredness. Komposisi set gaya stylist setiap hari terdiri daripada menggabungkan elemen yang diambil dari gaya yang berbeza, contohnya, dari klasik dan maskulin. Kaedah-kaedah khusus ialah tidak perlu memasukkan almari pakaian sedemikian. Ada perkara-perkara tertentu yang ditandakan oleh banyak stylist, seperti yang sesuai dengan tesis utama gaya ini dan harus di dalam almari anda:

 • jins gaya yang berbeza - salah satu sifat yang tidak dapat dilihat dari imej Kazehal, memandangkan semua kepraktisan dan kemudahan yang sama;
 • Jaket: denim, jaket kulit, bom dari pelbagai bahan;
 • perkara-perkara dalam gaya lelaki: jaket pemotong lelaki, seluar, baju bergaya, dan lain-lain;
 • baju baju, baju peluh, baju kaos. Sweater yang dialu-alukan untuk memotong saiz besar berpakaian dengan seluar jeans;
 • mantel dan kardigan - cetek imej moden, yang merujuk kepada cetek;
 • Pakaian, saraf, skirt - boleh panjang, memotong dan dijahit dari bahan yang menyenangkan kepada badan;
 • Kasut pada tahap dengan jins memimpin dalam imej setiap hari. Dari segi sejarah, ini sering kasut atau kasut. Tetapi "kemodenan" menghapuskan "kewajipan" ini dan memberi peluang untuk semua orang memilih. Ini adalah kasut berkelajuan rendah, dan bot pada gelang rambut, dan lophers lakuer.

Ini hanya sebahagian daripada unsur-unsur dari mana untuk mengumpul baik dan "lazat" cara gaya, yang dipanggil kasual. Pilihan tempat yang besar, ini adalah lebih mudah tugas, dan ia merumitkan prosedur, kerana dalam "hutan rimba" fesyen mudah boleh hilang dan keliru tentang bagaimana untuk membuat almari pakaian asas dalam gaya kasual. Telefon untuk bantuan gerak hati mereka, imaginasi dan akal, mendengar nasihat profesional, dan kemudian semua pasti akan berjaya.

almari pakaian asas dalam gaya kasual

Alas pakaian asas dalam gaya kasual

bagaimana untuk mencipta almari pakaian asas dalam gaya kasual
gaya pakaian kasual

Gaya kasual untuk wanita

Difahami dari apa yang dilakukan adalah imej dalam gaya ini, ia adalah perlu untuk menentukan tujuan tersebut: di mana dan mengapa kita berpakaian mereka. pakaian kasual untuk wanita membolehkan untuk kemunculan beberapa tempat tidak menukar pakaian. Ini adalah penting, kerana wanita moden - adalah salah satu yang melaksanakan hari banyak pelbagai tugas: mengambil, menjemput anak-anak dari sekolah, pergi ke tempat kerja, menghadiri pelbagai mesyuarat, pergi ke kedai untuk membeli-belah, menjamu selera dengan kawan-kawan, dan banyak lagi. Jadi gaya kasual sempurna menghadapi tugas yang sukar ini - ia mampu untuk diubah suai dalam keadaan yang berbeza.

gaya kasual untuk wanita

Gaya kasual untuk wanita

pakaian kasual untuk wanita
gaya wanita kasual

Gaya kasual yang kasual

Gaya kasual - ini adalah satu konsep yang besar untuk memudahkan kita memahaminya dan menjadi "ahli subjek" yang membahagi menjadi subspesies. Salah satu "cabang" itu ialah gaya pakaian kasual yang pintar, yang sangat popular sekarang. Apa itu dan apa yang "makan"? Ia masih pakaian harian yang selesa, hanya lebih elegan dan elegan. Pada dasarnya, ia direka untuk membuat imej perniagaan, di mana ia mungkin membuat almari pakaian yang dihormati daripada perkara yang dapat diakses sepenuhnya. Ia memberikan lebih banyak kebebasan dalam kombinasi elemen daripada yang klasik, tetapi kurang daripada cache umum.

kasual pintar

Gaya kasual yang kasual

gaya pakaian kasual yang pintar
gaya kasual 2018

Gaya pakaian kasual

'Gaya perniagaan kasual untuk wanita - ia pada dasarnya imej untuk bekerja dengan, seperti namanya, tetapi dia lebih setia daripada kod pakaian yang ketat dalam biasa pemahaman kami. Gaya perniagaan kasual - klasik keseimbangan antara yang jelas dan demokratik. imej masih saman yang sama, tetapi bukan dari kain pakaian, dan, sebagai contoh, dirajut, dibenarkan baju pintu unbuttoning, pakaian mungkin cut nonclassical masa ini, gaya atau bahagian-bahagian seperti. Sebaliknya, anda boleh memakai baju pullover, sweater nipis atau T-shirt pada tali, tetapi di bawah jaket beliau. Pilihan tempat wanita yang kuat dan bergaya.

gaya kasual perniagaan kasual

Gaya pakaian kasual

gaya kasual perniagaan untuk wanita
gaya kasual untuk wanita

Gaya bergaya bergaya untuk wanita

Gaya wanita kasual untuk menubuhkan untuk cloying, imej kebosanan untuk menjadi segar dan luar biasa sehari-hari bergaya. Ini berlaku apabila terdapat garis halus yang memisahkan anda daripada set biasa untuk membincangkan dengan bijak bawang, yang sepadan dengan realiti fesyen hari ini. Bagaimana untuk membuat ia begitu? Mengapa pakaian dari T-shirt, seluar jeans dan kasut kelihatan begitu sedih? Semua komponen ini satu "unit" single - sukan dan backfill untuk "lada", tambah perkara dalam gaya yang sangat berbeza - menggabungkan yang menyerah tidak serasi dan Voilà - pakaian yang bergaya bersedia!

gaya bergaya kasual untuk wanita

Gaya bergaya bergaya untuk wanita

gaya kasual untuk kanak-kanak perempuan
gaya pakaian kasual

Gaya sukan kasual

Gaya kasual wanita ini terdiri daripada perkara sukan atau bergaya untuk mereka. Tidak termasuk tumit, hanya kasut dan kasut, tiada petunjuk klasik dalam penampilan. Ini tidak bermakna bahawa sut sukan yang dianggap tidak sesuai, tidak, ia agak rumit. Ini boleh jadi seluar jeans lurus, baju kaos, mungkin juga skirt dengan "motif" yang serupa. Maksud saya unsur-unsur busur, di mana ia mudah dibaca yang dimiliki oleh "kasta" yang sepadan. Dilengkapi dengan aksesori yang sesuai dalam bentuk topi, ransel dan beg. Ia mudah untuk rekreasi aktif dan lawatan pelancong.

gaya sukan kasual

Gaya sukan kasual

gaya wanita kasual
gaya kasual 2018

Gaya klub kasual

Bagi wanita muda yang aktif muda, almari pakaian kapsul dalam gaya kasual juga harus termasuk pakaian di mana mungkin untuk menghadiri parti, disko dan acara serupa lainnya. Tetapi ada "tapi", ia adalah paling sukar untuk mengatakan apa imej harus berada di arah ini. Sebagai tambahan kepada hakikat bahawa dalam perkara ini perlu mudah, ia mesti lebih bergaya. Dan proses pilihan rumit oleh fakta bahawa kod pakaian di kelab sangat tidak stabil. Ia akan betul untuk menentukan gaya ini seperti ini:

 • semua perkara yang cerah dan luar biasa yang membentuk gaya kasual secara umum. Hitam, juga, dalam penghormatan khas;
 • apa yang harus dipakai dalam kehidupan seharian akan menjadi sesuatu yang pelik;
 • Bertemu dalam majalah fesyen, ditunjukkan dalam pertunjukan fesyen atau televisyen.

gaya kelab kasual

Gaya klub kasual

almari kapsul dalam gaya kasual
gaya kasual untuk wanita 2018

Pakaian kasual wanita

Asas, tulang belakang imej konstituen dalam gaya kasual, adalah perkara-perkara warna neutral, yang sangat mudah dibina dengan seluruh objek almari pakaian. Setiap kapsulariti ini mempunyai sendiri: seseorang memerlukan beberapa pasang seluar, seseorang yang lebih baik beberapa seluar jeans asas, dan seseorang suka pakaian dan rok. Semua ini adalah individu dan bergantung kepada cara hidup wanita. Stylists menegaskan satu perkara: semua pakaian harus berkualiti. Dan ini tidak menghairankan, kerana, sebagai contoh, seluar jeans yang betul di bawah mana-mana bahagian atas boleh dipakai sekurang-kurangnya setiap hari, dan ia dilakukan dengan kualiti yang baik bukan untuk satu musim.

pakaian kasual wanita

Pakaian kasual wanita

imej dalam gaya kasual
gaya kasual untuk kanak-kanak perempuan

Coat dalam gaya kasual

Kasual gaya kasual menyukai lelaki dan wanita di seluruh dunia, supaya ia tidak mempunyai sekatan dan peraturan yang ketat. Anda bebas untuk bertindak sendiri, gerak hati dan tren moden, yang digerakkan oleh pereka terkenal dalam koleksi baru mereka. Dalam isu memilih kot, keadaannya sama: untuk membuat busur yang bergaya, kedua-dua potongan klasik dan luar biasa sesuai, ia boleh menjadi warna yang telah disenyapkan dan cerah, versi pendek dan panjang mungkin. Ia semua bergantung kepada apa yang anda mahu hasil dan yang mana untuk memakainya.

kot dalam gaya kasual

Coat dalam gaya kasual

Gaya kasual kasual
gaya kasual untuk wanita

Berpakaian dalam gaya kasual

Seperti yang anda tahu, busur bergaya dalam gaya kasual berjaya apabila menggabungkan perkara yang diambil dari gaya yang berbeza. Ia sangat baik untuk mengambil pakaian sebagai asas dan untuk memilih kasut dan aksesori yang boleh membuat imej itu lengkap dan menarik. Dengan betul memilih mereka, anda akhirnya boleh mendapatkan pakaian yang bergaya dan up-to-date. Ini boleh menjadi beg, topi, kacamata hitam atau perhiasan. Ia sangat popular sekarang untuk menggabungkan pakaian dengan kasut, kasut. Bentuk pakaian musim panas yang sangat baik untuk setiap hari akan membantu: pakaian-rompi, denim, pakaian chiffon ringan dan lain-lain.

berpakaian dalam gaya kasual

Berpakaian dalam gaya kasual

busur bergaya dalam gaya kasual
gaya kasual untuk wanita 2018

Jaket dalam gaya kasual

Atribut ini sangat baik untuk mewujudkan busur eksklusif yang bergaya. Perkara-perkara dalam gaya kasual mengagumkan dengan jaket pelbagai warna dan gaya. Kerana satu lagi ciri yang membezakan cazule adalah multilayeredness, dan jaket dan jaket membantu dengan mudah mencapainya. Ia memenuhi semua ciri-ciri gaya ini: mudah, praktikal dan serba boleh. Ia akan menjadi tambahan yang baik untuk kedua-dua jeans, dan skirt atau pakaian. Kelihatan baik dengan kemeja-T dan baju dalam gaya lelaki. Hebat untuk malam sejuk musim panas.

jaket kasual

Jaket dalam gaya kasual

perkara dalam gaya kasual
gaya kasual untuk kanak-kanak perempuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3