Posted on

Gaya kazhual - peraturan untuk membuat imej fesyen

Bagi wanita fesyen moden, kualiti sebenar dalam imej hari ini adalah kepraktisan dan fungsi. Malah sekarang ia adalah bergaya untuk menjadi aktif dan pelbagai, walaupun anda tidak berfungsi. Dan arah yang paling popular adalah gaya kazhual untuk kanak-kanak perempuan, yang sempurna menggabungkan keselesaan, keaslian dan trend terkini.

Apa arti gaya kazhual?

Trend ini dianggap paling popular di dunia. Ia berasal dari 70-an abad yang lalu di England. Secara harfiah diterjemahkan dari bahasa Inggeris kasual berarti “setiap hari”. Almari pakaian bergaya boleh dicirikan dengan cara yang sama – berfungsi dan bergaya untuk dipakai setiap hari. Walau bagaimanapun, anda boleh merasa yakin pada pakaian malam. Oleh itu, adalah penting untuk mengetahui ciri-ciri utama gaya kasual:

 1. Keselesaan dan praktikal. Pakaian sepatutnya mudah dan fungsional yang mungkin untuk sebarang jenis masa lapang. Dengan kata lain, imej anda membolehkan anda berjalan dengan rakan-rakan anda, dan dalam masa lima minit anda akan berada di pesta yang bising.
 2. Keaslian dan spontan. Pada mulanya, arah ini menunjukkan penggunaan hanya jenama yang popular. Sekarang aturan sebegini tidak dianggap sebagai kanon, tetapi penerbangan fantasi dalam memilih pakaian adalah wajib.
 3. Kebebasan bersuara. Ketiadaan ketetapan yang ketat dan pemotongan pakaian bergaya yang mengagumkan mengalu-alukan anjuran bercampur. Campuran mungkin dalam pemilihan dan gaya warna.

apa gaya Kazuhal
gaya kasual

Gaya Kasual Wanita 2017

Maruah yang wujud dari trend bergaya adalah bahawa almari pakaian sedemikian sesuai untuk semua orang, tanpa mengira jenis penampilan, umur dan ciri-ciri angka itu. Gaya Kasual untuk Wanita 2017 tidak mempunyai batasan dalam pilihan pakaian, yang perlu diperhatikan. Walau bagaimanapun, stylists membezakan unsur-unsur yang paling popular almari pakaian, apabila sentiasa menekankan rutin harian dan arah imej:

 1. Gaya la kazhual untuk wanita perniagaan. Jika anda dikekang oleh kod pakaian yang ketat, kemudian letakkan seluar jeans anda dengan jaket dan kasut yang kemas. Gabungan ini sesuai untuk pergi ke pejabat. Tetapi seluar jeans harus dipotong klasik, satu warna, tanpa hiasan.
 2. gaya wanita kasual 2017

 3. Aksesori. Kehadiran suplemen sentiasa membuat imej asli dan menekankan keperibadian. Dalam fesyen, perhiasan besar-besaran, tudung tebal dan stoles, cermin mata hitam dan tudung di sekeliling leher atau kepala.
 4. gaya kasual untuk wanita 2017

 5. Seluar. Model yang paling popular, yang pada asalnya mencirikan arah harian yang bergaya, adalah seluar jeans apa-apa gaya, warna dan kemasan. Sehingga kini, terdapat juga kendi kapas dan pisang, legging dan legging, korduroi dan seluar dirajut.
 6. gaya untuk kanak-kanak perempuan

Kotak dalam gaya kezhual

Lapisan yang paling atas koleksi terakhir adalah mantel. Model “bukan dari bahu anda” bukan sahaja menekankan keaslian pilihan, tetapi juga memberikan keselesaan dan kebebasan penuh. Gaya kazhual untuk wanita, dan mencadangkan model potongan lelaki, kot pendek dan klasik sejagat. Pewarna yang popular selalu dianggap penyelesaian monokrom, yang lebih mudah untuk bergabung dengan unsur-unsur lain dalam bawang. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, cetakan telah menjadi semakin relevan, terutamanya lukisan sel dan abstrak.

kot dalam gaya kazhual

Cloaks dalam gaya kazhual

Akar bahasa Inggeris trend trendi dapat dikesan dalam subjek pakaian luar ini. Bentuk baju baju jubah wanita adalah mantel parit. Bahan non-selektif dan pewarna pelindung sempurna melengkapkan kedua-dua elemen terang dan butiran yang berbeza. Lapisan parit adalah universal dan untuk subtipe arah – perniagaan, jalan, sukan. Pakaian kasual gaya dalam apa jua baju hujan memerlukan perhatian khusus dalam pilihan bahan. Adalah sangat penting bahawa kualiti adalah sempurna, yang merupakan keadaan utama dalam keselesaan imej secara keseluruhan.

jaket hujan dalam gaya kazhual

Berpakaian dalam gaya

Dalam fesyen moden, ia menjadi lebih popular untuk berpakaian dalam ensembel feminin. Oleh itu, pakaian telah menjadi sebahagian penting dari busur harian gadis. Pakaian dalam gaya kasual berbeza dengan kain yang selesa. Ini termasuk jersi, bulu, viscose, kapas, sutera semulajadi. Gaya yang paling bergaya dari koleksi terkini adalah baju. Pereka bentuk menawarkan model sedemikian dalam pelbagai variasi pemotongan – pendek dan panjang, asimetri, pas, longgar dan lain-lain. Gaya harian termasuk gaya golf yang ketat, hoodie longgar, trapeze, pritavlenie yang cerah.

berpakaian dalam gaya

Rok dalam gaya kazhual

Satu lagi penyelesaian yang bergaya untuk bawang sehari-hari menjadi skirt. Kebanyakan model dianggap produk denim kezhualnymi. Di sini, elemen penentu tidak begitu banyak gaya sebagai kain itu sendiri. gaya pakaian kasual dan boleh dibezakan dengan kehadiran unsur-unsur seperti scrapes dan kesan hiasan koyak Varenkov, kelebihan cuai dengan pinggir. Untuk gabungan bagi setiap hari yang besar, dan model seperti pensil dikait, kulit, matahari terbang dari bahan menyenangkan, varian neoprena. penamat sebenar dalam koleksi terakhir beliau adalah pendaratan pinggang tinggi.

skirt dalam gaya kazhual

Kasut kasual

Penyelesaian imej sentiasa bertindak sebagai asasnya – kunci kepada kebolehpercayaan dan keyakinan sepanjang hari. Kazhual gaya wanita menganggap penekanan terhadap ciri-ciri tersebut terutamanya. Oleh itu, kasut keluli yang paling popular, slip-ons, kasut sukan yang tidak sport. Pencinta pelukis yang lebih tepat menawarkan flat ballet yang anggun, bot bertenaga rendah, moccasin. Pada musim sejuk, kasut dalam bentuk Timberland, kasut, kasut dan kasut pada kursus rata menjadi hit. Sekiranya anda begitu gemar pad yang tinggi, ia memberi keutamaan kepada bentuk yang luas dan stabil.

kasut dalam gaya kezhual

Beg dalam gaya kazhual

Pilihan pembantu semestinya memerlukan fungsi. Jika anda seorang gadis yang bertenaga dan aktif, yang hari itu dicat dengan pelbagai aktiviti, maka pilihan sebenar akan menjadi kulit atau suede yang luas. Sekarang dalam model manual fesyen. Oleh itu, model yang paling popular adalah taut dan hobo. Satu penyelesaian win-win adalah beg galas. Gaya kasual untuk wanita tidak mengehadkan pilihan yang semestinya lebih besar. Aksesori boleh menjadi dan tidak masuk akal, terutama jika anda mencari pilihan hanya untuk perkara yang paling penting. Dan yang paling bergaya adalah mini dan bersilang pada tali yang panjang.

beg tangan dalam gaya kezhual

Gaya kasual untuk wanita gemuk

Pesona arahan yang bergaya, ketiadaan bingkai yang ketat, membantu untuk mewujudkan ensembles yang sempurna melicinkan bidang masalah dan menekankan maruah angka itu. Gaya kezhual untuk penuh dianggap sebagai penyelesaian yang paling optimum, kerana almari pakaian sedemikian bergaya dan selesa. Pilihan yang sangat baik akan menjadi jins dalam ensemble dengan jaket, baju panjang atau jubah. Gaun sebenar berbentuk A, skirt-trapezium atau matahari, siluet dipasang pada bau. Kehadiran perhiasan yang menarik dan besar hanya akan mengalihkan perhatian dari kelebihan yang berlebihan, menonjolkan keunikan fashionista.

cache gaya untuk lengkap
gaya kazhual untuk wanita gemuk

Kusyen bergaya kusyen

Kategori ini termasuk pakaian dari arah sebenar yang dipanggil. Gaya kazhual pintar untuk wanita menyediakan peraturan yang pertama, termasuk nota aristokrasi dan keanggunan bahasa Inggeris. Dalam fesyen moden, kita boleh membezakan barangan yang paling kasual almari pakaian, yang selalu dalam trend:

 1. T-shirt. Dari tahun ke tahun, gaya bergaya pakaian ini berbeza jauh. Walau bagaimanapun, kesederhanaan dan keselesaan baju-T menjadikan mereka sentiasa dalam permintaan.
 2. kusyen gaya pintar

 3. Jeans. Seluar denim dianggap sebagai penyokong gaya. Semasa permulaan arah jeans itu reka bentuk laconic dan monophonic. Sekarang, dalam trend, gaya Amerika adalah teman lelaki dan teman wanita dengan skuasy, lubang, jem.
 4. gaya kazhual pintar untuk wanita

 5. Baju. Memakai baju di musim panas sebagai pakaian luar, di atas baju atau baju-T, datang dengan seluar dalam tahun 70-an. Keputusan sedemikian dalam trend dan dalam fesyen moden. Terutamanya popular menjadi model dalam sangkar.
 6. gaya pakaian kasual

 7. Selendang. Semakin besar selendang, semakin banyak gambar asal. Trend fesyen mengalu-alukan apa-apa aksesori – dirajut, bulu, kasmir, sempit dan lebar, dengan pinggiran dan pompoms.
 8. kazhual gaya wanita

Imej dalam gaya kasual

Kelebihan besar dari busur utama adalah kepelbagaian mereka. Sesetengah penata mempertimbangkan gaya wanita pakaian kasual alternatif kepada klasik – ia juga sesuai dalam apa jua keadaan dan sesuai untuk semua orang. Kami tidak bercakap mengenai gabungan tema dan keadaan yang dikekang oleh kod berpakaian. Dalam fesyen moden, terdapat tiga subtipe utama arah Kazhual. Mari lihat gambar yang paling popular:

 1. Glamour. Ini adalah kes apabila hairpins nipis sesuai. Busana kezhualnye glamor tidak penuh dengan rhinestones dan warna merah jambu, tetapi mereka mengalu-alukan bulu.
 2. imej dalam gaya kazhual

 3. Jalan. Di sini, peminat potongan asimetri, pelbagai lapisan dalam imej, gabungan unsur-unsur pakaian yang tidak sesuai akan mencari penyelesaiannya. Bulu jalan adalah yang paling selesa dan yakin. Barang-barang popular adalah kasut, seluar jeans, baju kaos dan baju sejuk.
 4. gaya kasual wanita

 5. Pejabat. Band ini telah diberikan “untuk Jumaat malas.” Gabungan jeans dan jaket, pensil skirt dan baju sejuk, kes pakaian-kasut dan membenarkan banyak syarikat sekali seminggu menjelang hujung minggu, perjalanan perniagaan atau mesyuarat jauh dari pejabat.
 6. gaya pakaian

Imej musim sejuk dalam gaya Kazuhal

Di musim almari pakaian yang rumit dan besar, trend fesyen amat popular. Lagipun, dalam keadaan sejuk, sangat penting untuk berasa selesa dan yakin. Pilihan yang paling bergaya dan topikal adalah jaket, jaket taman, kot kulit domba. Kazhual gaya bandar mengalu-alukan produk rajutan tiga dimensi – topi, tudung, snoods, sarung tangan. Di musim sejuk, seluar lebih kerap digunakan, tetapi rok bulu lebar di lantai juga sesuai. Dan untuk tidak kelihatan sedih dan tanpa bentuk, memberi keutamaan kepada kontras, mengelakkan warna hitam.

imej musim sejuk dalam gaya Kazhalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 33