Posted on

gelang cahaya matahari dengan azimat

Gelang matahari dengan azimat bukan hanya perhiasan yang cantik dan asli, tetapi juga kenangan peristiwa penting dalam kehidupan. Jadi dengan daya tarikan jantung, diberikan kepada orang yang tersayang pada ulang tahun perkahwinan mereka akan mengingatkan perasaan terang dan brelochek kecil dengan kapal atau sebuah istana di pergelangan tangan – tidak akan melupakan pelayaran romantis.

Dipadankan gelang Sunlight, sama seperti Pandora barang kemas jenama terkenal, yang pengasas adalah pengarang asal sebagai satu cara bersuara. Tetapi walaupun stylistics seragam, reka bentuk daya tarikan Sunlight unik dan unik. Di samping itu, jumlah yang dibelanjakan untuk brelochek podvesochku baru atau untuk salah satu gelang yang dikasihi, tidak banyak memberi kesan kepada bajet keluarga, manakala beberapa azimat Pandora tidak selalunya berpatutan untuk pembeli dengan gaji purata.

Gelang untuk azimat cahaya matahari

Dalam koleksi jenama terdapat beberapa pilihan untuk gelang itu sendiri, yang akan dipilih pada masa depan untuk pesona. Gelang kulit ini sinar matahari dengan gelang perak, model perak sepenuhnya, terdapat produk dari emas dan getah.

Biasanya satu pesona asas digunakan pada gelang, selebihnya dipilih bergantung pada keinginan dan tujuan peribadi.

Dimensi kedua-dua gelang kulit dan perak Sunlight berbeza, jadi anda boleh mengambil perhiasan pada pergelangan tangan mana saja.

pelbagai luas azimat: terdapat hanya patung perak, terdapat loket, menarik perhatian sharmiki ditutup dengan enamel dan dihiasi dengan zirkonia padu. Gadis-gadis yang suka perhiasan dengan batu semimulia boleh menambah gelang Sunlight mereka dengan azimat dengan sisipan, nilam, turquoise, sisipan amethyst.

Kesimpulannya, ia adalah diperhatikan bahawa azimat Sunlight datang ke Pandora gelang yang membolehkan setiap gadis untuk membuat cerita anda sendiri yang unik pada harga yang lebih berpatutan.

gelang cahaya matahari dengan daya tarikan1 gelang cahaya matahari dengan pesona2 gelang cahaya matahari dengan pesona3
gelang cahaya matahari dengan pesona4 gelang cahaya matahari dengan pesona5 gelang cahaya matahari dengan pesona6
gelang cahaya matahari dengan azimat7 gelang cahaya matahari dengan pesona8 gelang cahaya matahari dengan azimat 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *