Posted on

topi rumah

Hakikat bahawa kita berpakaian, sebahagian atau sepenuhnya, mencerminkan suasana hati kita, pandangan dunia, dunia dalaman, dalam satu kata, keperibadian. Jadi, bahkan tudung akan dapat memberitahu kami tentang dunia. KEMUDIAN topi kaum muda adalah bukti yang jelas tentang fakta bahawa wanita fesyen memuja berada di pusat perhatian.

Topi wanita bergaya dengan prasasti HOMIES

Adalah menarik bahawa walaupun mereka yang memakai topi HOMIES, sama ada ia asal atau salinan, tidak begitu banyak berfikir, tetapi apa jenis kata ini, pakaian yang diminati oleh belia moden. Pada pandangan pertama, selepas melihat atau mendengar "homies", ramai orang mengingat filem Jerman dengan nama yang sama (pelepasan 2010), dan juga satu yang menyebutkan "homies" yang sama.

Jadi, topi, seperti pakaian dengan tulisan ini - ciptaan desainer muda bercita-cita tinggi Brian Lichtenberg. Sebagaimana ternyata, "homies" perlu diterjemahkan sebagai "buddy", "buddy", "dude". Dengan kata lain, lelaki itu cuba menunjukkan bahawa jika anda memakai topi ini, anda tidak hanya ingin kelihatan bergaya, tetapi juga mesra terhadap segala-galanya di sekeliling anda.

Ia tidak semestinya perlu diperhatikan bahawa semua perkara, termasuk tudung yang dibuat oleh Brian, dibezakan oleh kemudahan, kesederhanaan. Di samping itu, setiap koleksi baru adalah sesuatu yang mengingatkan pendekatan ironis kepada fesyen jalanan. Tidak menghairankan sekarang mengapa topi RUMAH memuja mereka yang tidak hidup sehari tanpa gaya jalanan.

Merenung topi ini adalah bintang dunia perniagaan persembahan, model utama Kara Delevin, yang paparazzi berulang kali berjaya menembak dalam rupa yang bergaya, sorotan utama yang tidak lebih daripada topi dengan tulisan terkenal. Juga dalam senarai selebriti, yang mencicipi gaya jalanan, boleh dikaitkan dengan Rihanna yang cantik, yang berulang kali muncul bukan sahaja dalam tudung ini, tetapi juga dalam T-shirt HOMIES.

topi homies1 topi homies2 topi homies3
cap homies4 topi homies5 cap homies6
cap homies7 cap homies8 topi homies9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 24