Jaket kelabu - dengan apa yang dipakai dan bagaimana untuk mencipta imej yang bergaya? | proektdem.com

Jaket kelabu – dengan apa yang dipakai dan bagaimana untuk mencipta imej yang bergaya?

Jaket kelabu - dengan apa yang dipakai dan bagaimana untuk mencipta imej yang bergaya?

Dalam dunia fesyen yang berubah-ubah, terdapat banyak kesilapan usang, dan keparahan warna kelabu dalam kebanyakan kita tidak menimbulkan keraguan. Sementara itu, jaket kelabu - bukan sahaja penghormatan kepada kod berpakaian, tetapi juga unsur-unsur imej harian yang bergaya.

Jaket wanita kelabu

Mana-mana pakaian klasik yang kelihatan membosankan dan tanpa kismis boleh mempunyai bunyi yang baru dan menarik. Persoalannya ialah dengan menggabungkan subjek almari pakaian. Jaket tradisional menduduki tempat yang penting dalam koleksi wanita, ia sempurna melengkapkan imej perniagaan, menjadikannya indah. Seluar, skirt, pakaian - dengan mereka jaket kelabu adalah harmoni. Tetapi selain keserasian yang baik, pakaian harus memenuhi trend moden. Pelbagai gaya yang ditawarkan oleh pereka untuk jaket kelabu wanita dengan mudah akan sesuai dengan gaya yang anda suka.

jaket wanita kelabu
gaya jaket wanita berwarna kelabu

Jaket kelabu dalam sangkar

Versi menarik sel dianggap sukar untuk menggabungkan pilihan. Sebenarnya, jaket kelabu wanita dalam sangkar mudah terjepit ke dalam gaya - kazhual, perniagaan, romantis. Adalah penting bahawa salah satu item asas bawang di dalam rentang warna yang sama seperti jalur sel. Ia boleh bukan sahaja kelabu, tetapi juga coklat, pucat merah jambu, hitam, coklat gelap, biru tua.

Terdapat juga banyak pilihan untuk melukis sel dan saiznya. Besar Bahasa Inggeris, Windsor kecil, dikenali sebagai "kaki kasar" - ini bukan senarai keseluruhan. Adalah penting untuk mengambil kira bahawa angka besar adalah kontraindikasi kepada wanita muda yang cantik. Sesetengah stylists lebih suka membuat kontras dalam imej. Tetapi ia patut dipertimbangkan bahawa blaus, top atau baju, yang dipakai di bawah jaket berwarna kelabu, mestilah monophonic.

jaket kelabu dalam sangkar
jaket kelabu perempuan dalam sangkar

Jaket kelabu kot

Untuk kelihatan bergaya dan pada masa yang sama untuk tidak bergabung dengan penonton yang tidak menarik, penting bukan sahaja untuk menggunakan trend fesyen yang dicadangkan, tetapi juga dengan mahir mengalahkan mereka. Yang penting mesti mempunyai jaket kot perempuan dianggap sebagai almari pakaian. Elemen asas, seolah-olah dilepaskan dari bahu lelaki, sangat luar biasa memukul angka wanita. Garis licin gaya, tidak ada sudut tajam - jaket kelabu gelap atau terang - jaket dengan harmoni sesuai dengan busur mana-mana:

 1. Gaya kasual yang selesa dimainkan dengan jeans, sweatshot, kasut pada tumit atau platform.
 2. Gaya perniagaan membayangkan, kot adalah jaket bergaya kelabu yang akan anda pakai di bawah pakaian-pakaian. Kasut adalah wajib.
 3. Gadis-gadis yang bertenaga dengan kaki mewah boleh tanpa ragu-ragu menggabungkan subjek asas almari pakaian dengan seluar pendek yang diperbuat daripada kulit atau tweed.
 4. Untuk majlis-majlis khas tanpa gaun elegan yang menakjubkan tidak boleh dilakukan. Dari atas mereka memakai jaket sejagat yang sama. Clutch dan hairpin dilampirkan.

jaket kelabu
jaket kelabu muda

Jaket panjang kelabu

Panjang yang sampai ke tengah paha / garis lutut sangat luar biasa musim ini. Model yang memanjang adalah universal, kerana ia mendekati kecantikan langsing dan seorang wanita dengan bentuk yang luar biasa:

 1. Jaket panjang boleh menambah jumlah ke dada jika ia mempunyai kain tirai yang asal atau potongan dua kali ganda.
 2. Produk yang pecah akan menyembunyikan pinggul yang indah, dan gaya dengan kulis di bahagian bawah, sebaliknya, akan menambah jumlah.
 3. Pemotongan lurus akan menjadi siluet yang popular.
 4. Memakai dengan tali akan membolehkan penekanan pada pinggang.
 5. Jaket panjang kelabu Pakai dengan barang-barang klasik - pakaian, seluar, dan gaya kehamilan.
 6. Pereka bersungguh-sungguh mencadangkan lengan baju lengan dalam tiga suku.
 7. Jika anda mempunyai jaket kelabu gelap, aksesori cerah (beg tangan, gelang, selendang) akan membantu menghidupkan semula busur.
 8. Di bawah model cahaya, lebih baik untuk mengambil bahagian atas dalam warna ekspresif.

jaket memanjang kelabu
jaket kelabu gelap

Jacket Grey Knitted

Jersi lembut telah lama memenangi cinta wanita fesyen untuk keselesaan memakai, praktikal dan nilai yang agak demokratik. Bahan ini dengan mudah menerima bentuk dan bentuk yang paling sebenar, bagaimanapun, dengan keterukan garis-garis dan gaya disesuaikan yang ditunjukkan oleh tweed, dia jauh:

 1. Jaket kelabu gelap atau model wanita dalam warna cahaya, serta melange bergaya, boleh mempunyai semua ciri-ciri jaket.
 2. Bentuk model mengait sering kali dibentangkan adalah bentuk bebas dengan dasar asimetris, lipatan yang mengalir dan kerah tanpa butang.
 3. Bagi pencinta gaya asal, model dengan panjang asimetri dicipta.

jaket bertali kelabu

Jaket kelabu dalam gaya kazhual

Gaya bebas dan demokratik menyerap kemudahan maksimum. Dia sempurna merangkumi trend fesyen, membolehkan anda secara efektif dan "menarik" menggabungkan perkara-perkara yang, pada pandangan pertama, sama sekali dari opera yang berlainan:

 1. Pakaian berpakaian ringkas dengan jaket kelabu, menjadi menarik.
 2. Untuk setiap hari memakai perkara yang bergaya ini dengan seluar jeans dan kemeja-T / kemeja / T-shirt yang bergaya.
 3. Di bawah model memanjang memilih skirt pendek atau seluar pendek.
 4. Produk monofonik digabungkan dengan jubah atau baju sejuk yang mudah dan legging corak.

jaket kelabu dalam gaya kazhual
jaket klasik kelabu

Jaket kelabu besar

Kebebasan, keselesaan dan gaya yang unik - ciri-ciri utama oversayz. Setelah memakai pakaian itu, ia sukar untuk melupakan manfaatnya. trend inspirasi untuk beberapa musim berturut-turut telah ada di bahagian atas pilihan fesyen dan tidak akan memberi jawatan. Sengaja percuma, walaupun cut kejanggalan mempunyai beberapa harta ajaib yang langsing Perempuan, memakai jaket kelabu oversayz kelihatan rapuh dan lemah, dan penuh dengan keindahan seperti kehilangan berat badan, bermurah hati menderma oleh alam semula jadi.

jaket kelabu besar
jaket kelabu besar

Jaket kelabu dengan jalur

Strip klasik adalah ciri-ciri untuk sejumlah besar almari pakaian asas. Jaket kelabu perempuan dalam jalur boleh dianggap iringan hebat untuk skirt pensil, seluar dengan anak panah. Imej itu tenun klasik, tetapi membosankan. Jika jiwa Dan memerlukan penyelesaian luar biasa, memberi keutamaan kepada model dengan jalur besar. Dia dipakai jeans, teman lelaki dan kasut dengan tumit tinggi, seluar pendek seksi seksi, ketat seperti kulit kedua yang kurus.

jaket berjalur kelabu

Dengan apa yang memakai jaket kelabu?

Universal, tetapi apa-apa warna kelabu yang mulia mudah untuk menggabungkan dan hampir tiada kesukaran dalam kanak-kanak perempuan dalam penciptaan imej yang baik sebagai pada setiap hari, dan untuk arahan untuk sambutan istimewa. Oleh itu, jaket kelabu pasti boleh dianggap almari pakaian yang wajib setiap wanita, kerana skim warna ini adalah harmoni dengan hampir mana-mana warna.

Apa yang perlu dipakai jaket kelabu kepada perempuan bergantung pada gaya yang dipilih:

 1. Gaya perniagaan. Jaket kelabu yang bagus dengan seluar hitam. Jika anda menggunakan seluar warna yang sama, anda akan mendapat celana sebenar sekarang. Ia kekal untuk mencari baju atau baju ringan, putih, biru atau merah jambu pucat. Gaun yang ketat dan jaket dihidupkan dengan selendang leher, kerongsang ekspres, jam tangan.
 2. CASUAL praktikal menganggap lebih banyak kebebasan memilih pakaian. Seluar tweed atau bulu, jins, seluar kulit yang ketat, saraf dipasangkan dengan jaket kelabu membentuk busur yang menarik.
 3. Imej romantik Sangat mudah untuk membuat, menggunakan pakaian chiffon lapang, ditambah dengan model kelabu yang dipendekkan. Hairpins, perhiasan dan klacik yang indah akan membuat busur layak karpet merah restoran atau kelab.

dengan apa yang memakai jaket kelabu

Imej fesyen dengan jaket kelabu

dengan apa yang memakai jaket kelabu kepada perempuan
imej dengan jaket kelabu

Jaket kelabu dengan seluar jeans

Jeans - superpraktikal, disayangi oleh semua perkara, dipakai oleh kita hampir di mana-mana. Pada masa yang sama, jaket milik eksklusif dengan gaya perniagaan, tetapi penyimpangan moden dari kanon usang membolehkan menggabungkan tidak sepadan. Jaket kelabu wanita dengan jins kini dianggap hampir sebagai klise yang bergaya, yang tidak diragui.

Walaupun perlu mengambil kira beberapa nuansa:

 1. Di bawah jaket abu-abu, anda boleh memakai jins warna apa pun tanpa rasa ketakutan untuk membuat bawang yang cacophonous.
 2. Sekiranya pejabat perniagaan anda didominasi oleh saman perniagaan, pakai jins pemotongan klasik tanpa potongan dan celah di bawah artikel yang dipasang.
 3. Untuk berjalan-jalan romantis di bawah bulan, pertemuan dengan teman wanita di sebuah kafe, kulit biru muda sesuai untuk jaket kelabu muda.
 4. Jaggins kelihatan baik dengan model memanjang.
 5. Stylists mengesyorkan untuk tidak mengikat jaket pada butang dan tarik lengan.

jaket kelabu dengan seluar jeans

Jaket kelabu dengan seluar jeans

jaket kelabu wanita dengan seluar jeans
gabungan dengan jaket kelabu

Skirt dan jaket kelabu

Jika anda seorang pemilik jaket kelabu yang gembira, maka separuh daripada bawang hampir dibuat. Ia masih mencari skirt yang sesuai:

 1. Untuk gaya yang ketat, warna pensil warna hitam atau kelabu yang disebutkan sebelumnya lebih daripada sekali disebutkan untuk jaket yang diperketatkan.
 2. Imej romantis sedikit remeh mencadangkan penggunaan rok matahari di bawah model lurus lurus atau dengan bentuk yang dipendekkan.
 3. Untuk imej elegan anda boleh mencuba dengan top mutiara yang hebat dengan bass feminin.
 4. Imej yang menarik dengan jaket kebesaran kelabu boleh dibuat dengan mudah menggunakan skirt maxi kulit lurus atau mini.

skirt dan jaket kelabu
imej dengan jaket kelabu

Kasut di bawah jaket kelabu seorang wanita

Titik akhir mana-mana bawang, pejabat atau romantis, menjadi kasut. Ia memberikan set yang dipilih arah gaya, menentukan skop penggunaan dan suplemen:

 1. Jika kita bercakap tentang skema warna, maka kombinasi yang optimum dengan jaket kelabu mempunyai sepasang warna karang klasik hitam, elegan, elegan, putih, karang feminin.
 2. Untuk pesta atau berehat di kelab malam anda boleh mencuba dengan kasut cerah untuk perak.
 3. Gaya klasik, yang menggunakan jaket kelabu, melibatkan kasut, but buku lali, atau sepatu sepatu pada tumit yang stabil.
 4. Kazhual menerima rangkaian yang lebih luas: moccasin, cambuk, kasut, sandal, kasut, stoking, koboi atau kasut getah dan sebagainya.

kasut di bawah jaket kelabu kepada seorang wanita

Busut bergaya dengan jaket kelabu

gabungan dengan jaket kelabu
dengan apa yang memakai jaket kelabu kepada perempuan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 9 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: