Posted on

Jam tangan Swiss - jenama terbaik aksesori wanita dan lelaki

Jam tangan Swiss adalah salah satu hadiah paling disenangi untuk lelaki dan wanita di seluruh dunia. Ramai orang memimpikan aksesori sedemikian sepanjang hidup mereka, kerana ia membolehkan untuk menunjukkan kepada orang lain status tinggi dan rasa yang sangat baik. Tambahan jam tangan Swiss yang paling penting adalah kebolehpercayaan mereka, sehingga mereka dapat berkhidmat untuk waktu yang sangat lama.

Kenapa Switzerland menonton yang terbaik di dunia?

Jam tangan Swiss ini adalah luar biasa kerana ketepatannya dan boleh memberi perkhidmatan kepada pemiliknya selagi mungkin. Sebagai peraturan, mereka tidak diperoleh apabila seseorang hanya memerlukan peranti untuk menentukan masa, tetapi apabila dia ingin melabur simpanannya dan membeli sesuatu yang benar-benar berharga. Jam tangan Switzerland hari ini adalah simbol status, kemakmuran dan kesolvenan kewangan, sehingga mereka diperlakukan agak berbeza.

kenapa menonton Switzerland dianggap terbaik di dunia

Kelebihan utama aksesori tersebut adalah pemasangan manual. Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa produk tersebut sepenuhnya dihasilkan dengan tangan. Jadi, majoriti gerakan menonton membuat mesin automatik, namun kerja mereka sepenuhnya dikendalikan oleh pakar yang memenuhi syarat yang tidak membenarkan perkahwinan. Swiss sangat berhati-hati mengenai kedudukan mereka di dunia industri jam tangan, jadi mereka dengan ketelitian yang luar biasa memeriksa semua ciri-ciri dan ciri-ciri produk yang dihasilkan.

Walaupun jam tangan Swiss yang berbeza berbeza daripada penampilan, saiz dan harga, ketepatan penentuan masa untuk mereka selalu sama. Dengan mengendalikan mekanisme mereka dengan teliti tidak memerlukan penggantian selama beberapa dekad, sering barang-barang ini diwarisi. Di samping itu, kebanyakan model moden diletakkan di dalam perumahan kalis air dan kejutan-bukti, yang mana kehidupan produk tersebut meningkat pada masa-masa tertentu.

jam tangan swiss

Jam Tangan Wanita

jam tangan wanita swiss terbaik

Bagaimana untuk membezakan jam tangan Swiss dari palsu?

Seperti jam tangan Switzerland yang banyak permintaan dan populariti, sesetengah pengeluar yang tidak bertanggungjawab menerbitkan produk yang tidak berkualiti untuk produk kebangsaan dan menjualnya pada harga yang hebat. Aksesori sedemikian tidak memenuhi syarat untuk jam tangan Switzerland yang sebenar, dan melayani lebih kurang daripada yang sebenar. Agar tidak menjadi salah, sebelum membeli, adalah perlu untuk belajar cara membezakan jam tangan asal Swiss dari palsu.

Kebanyakan pakar menasihati untuk memberi perhatian kepada perkara-perkara berikut:

 • setiap jenama terkenal mempunyai nuansa tertentu yang membantu ia melindungi pelanggannya daripada pengambilalihan palsu. Sebagai contoh, dalam kapasiti ini, tandatangan rahsia pada dail atau logo asal pada mahkota boleh bertindak;
 • anak panah aksesori elit "terapung" pada dail, menghasilkan bunyi sifat lembut dan lancar. Dalam kekurangan murah mereka biasanya melangkau dan tidak selalu jatuh ke irama yang ditetapkan;
 • perhatian khusus harus dibayar kepada tali. Sebagai peraturan, dalam replika itu diperbuat daripada bahan kulit murah murah atau bahan berkualiti rendah yang lain. Jam tangan Switzerland yang dihormati sentiasa dilengkapi dengan tali kulit yang boleh dipercayai atau gelang logam berharga;
 • Prasasti yang terkenal "Made in Switzerland" ("Made in Switzerland") pada model moden tidak digunakan. Jika aksesori yang dibeli bukanlah aksesori antik, ia mestilah ditandakan dengan "Swiss Made", "Swiss Quartz" atau "Pergerakan Swiss" (tulisan ini bermaksud mekanisme itu dibuat di Switzerland, sementara perhimpunan itu dijalankan di wilayah itu negara lain) atau "Bahagian Switzerland" ("satu atau lebih bahagian pengeluaran Swiss"). Di samping itu, pada produk eksklusif yang paling mahal boleh ditulis perkataan Geneva atau Geneve;
 • dengan membeli produk mahal, pastikan anda meminta penjual sijil kualiti, yang menunjukkan nombor produk individu, serta tarikh dan tempat penjualan;
 • akhirnya, model jenama ini tidak boleh dijual tanpa pembungkusan. Pengeluar mewah Swiss memberi perhatian besar kepada pengeluarannya.

Bagaimana untuk membezakan jam tangan Swiss dari palsu

Jam Swiss Asli

bagaimana membezakan jam tangan Swiss dari pemalsuan asal

Jam tangan swiss wanita

Untuk wanita yang cantik, jam tangan Swiss, yang jenamanya didengar oleh para pecinta produk berkualiti tinggi, adalah bahagian yang sangat penting dalam imej itu. Mereka memberikan look'u keanggunan yang unik dan mengangkat pemiliknya di mata orang lain. Terutamanya aksesori yang cantik dan unik ini dapat dilihat di tangan wanita perniagaan, yang oleh aktiviti mereka perlu menunjukkan status dan kejayaan mereka.

jam tangan swiss wanita

Jam tangan swiss wanita

jam tangan swiss jenama

Jam Tangan Swiss Tissot

Produk Charles-Félicien Tissot dan anaknya dihasilkan sejak tahun 1853. Sudah pada tahun 1858 para pembuat jam membawa barang-barang mereka ke Rusia, dan lapan tahun kemudian menjadi pembekal rasmi Mahkamah Imperial Rusia. Pada masa ini, jam tangan wanita Swiss Tissot sangat popular di kalangan wanita yang cantik dalam pelbagai usia. Di antara pelbagai jenama koleksi berikut dibezakan:

 • T-Classic - Produk cemerlang dalam semangat klasik yang abadi. Biasanya mereka mempunyai dail pusingan besar dengan angka Roman dan Arab dan pukulan. Terutama untuk wanita mewah di baris ini adalah model dengan berlian;
 • T-Sport - spesimen sukan dengan tali getah atau logam dalam warna-warna cerah;
 • Trend T - Jam moden, dibuat dengan gaya glamor. Boleh mempunyai badan segi empat tepat, persegi atau bulat dan sering dihiasi dengan ibu mutiara atau batu permata.

jam tangan swiss

Jam Tangan Swiss Tissot

jam tangan wanita

Jam tangan Switzerland Breguet

Breguet telah mengeluarkan aksesori berkualiti tinggi untuk wanita dan lelaki selama beberapa abad. Produk jenama ini adalah standard gaya, dan sebahagian besar model dilaksanakan dalam gaya elegan klasik. Jam tangan jam tangan wanita Breguet Switzerland hanya tersedia untuk wanita yang paling kaya dan paling berjaya dalam seks yang adil, namun, mereka mempunyai banyak penggemar di seluruh dunia.

swisset jam tangan swisset

Jam tangan Switzerland Breguet

jam tangan wanita

Jam tangan Switzerland Omega

Sejarah Omega lebih dari 150 tahun. Pada masa ini dalam koleksi jenama muncul pelbagai model yang berbeza, yang memenangi populariti di kalangan orang yang berpendapatan tinggi. Omega jam tangan Swiss boleh didapati dalam gaya klasik, sporty atau retro. Selain itu, dalam garis jenama terdapat model untuk pelampau yang tidak takut kesan air, hujan dan kejutan mekanikal yang kuat.

jam tangan swiss omega

Jam tangan Switzerland Omega

jam tangan swiss

Jam tangan swiss Swiss

Hampir setiap jam tangan Swiss ditinggikan oleh produk Rolex. Mereka masih dihasilkan secara eksklusif dengan tangan dan diuji dengan tekanan selepas selesai pemasangan. Produk jenama ini melambangkan kemewahan, kekayaan dan kemakmuran, sehingga mereka sering dilihat di tangan ahli perniagaan dan bintang Hollywood yang berjaya. Pada masa yang sama, kebanyakan pakar bersetuju bahawa jam tangan wanita Switzerland terbaik adalah Rolex.

jam tangan swiss

Jam tangan swiss Swiss

jam tangan wanita swiss terbaik

Jam tangan Swiss Patek Philippe

Produk jenama Patek Philippe popular dengan orang terkaya di planet ini. Mereka sering dipanggil "presiden", kerana jenama ini lebih disukai oleh ketua negara dan wanita pertama. Terutama wanita cantik menghargai jam tangan emas Swiss Patek Philippe, bertatahkan dengan berlian dan memukau keanggunannya.

jam tangan swiss patek philippe

Jam tangan Swiss Patek Philippe

jam tangan swiss

Jam tangan Switzerland Montblanc

Montblanc menonton Switzerland yang asal dapat memenuhi permintaan pelanggan yang paling menuntut. Kebanyakan model pengeluar ini mempunyai dail pusingan, tetapi khas untuk wanita yang baik koleksi Profil dengan kes segi empat kecil kecil telah dibangunkan. Jam tangan ini kelihatan luar biasa elegan dan menarik, jadi mereka mempunyai banyak peminat.

jam tangan swiss montblanc

Jam tangan Switzerland Montblanc

jam tangan swiss asal

Jam tangan Switzerland Blancpain

Walaupun semua jenama jam tangan Swiss menghasilkan produk yang canggih secara teknikal, jenama Blancpain telah menjadi terkenal dengan mekanisme yang tidak dapat ditandingi. Model pengeluar Blancpain 1735 ini dilengkapi dengan kalendar kekal, repeater minit, tourbillon dan chronograph. Pada masa ini, jenama menghasilkan pelbagai aksesori untuk lelaki dan wanita yang kelihatan sangat elegan dan mewah.

jam tangan swiss

Jam tangan Switzerland Blancpain

jam tangan swiss

Jam Swiss Lelaki

Wakil-wakil dari seks yang lebih kuat sangat suka menunjukkan keunggulan mereka kepada orang lain. Untuk melakukan ini, sering digunakan jam tangan Swiss lelaki mahal, yang penarafannya dipaparkan di bawah:

 1. Vacheron Constantin.
 2. Patek Philippe.
 3. Chopard.
 4. Montblanc.
 5. Richard Mille.
 6. Rolex.
 7. Epos.
 8. Perellet.
 9. Blancpain.
 10. Cartier.

jam tangan swiss lelaki

Jam Swiss Lelaki

jam tangan swiss lelaki yang mahal

Jam tangan Switzerland yang paling mahal

Semua produk Swiss asli adalah mahal. Pada masa yang sama, hakim dan pakar percaya bahawa produk ini bernilai wang mereka, dan tidak menganggap pembelian aksesori tersebut sebagai pembaziran wang. Jam tangan Swiss yang paling mahal, yang sangat popular di kalangan orang kaya di dunia, disenaraikan dalam senarai berikut:

 • Rolex;
 • Cartier;
 • Omega;
 • Patek Philippe;
 • Swatch.

jam tangan swiss yang paling mahal

Jam tangan Switzerland yang paling mahal

jam tangan swiss murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 70 =