Posted on

Jeans dengan motley

artikel ini kita berbakti pakaian agak samar-samar min yang menyebabkan perdebatan hangat dan hujah-hujah yang subjektif, iaitu jeans wanita dengan bunt. Kita semua ingat ledakan sebenar, nastignuvshy seperti jantina yang lebih kukuh dan makhluk rapuh, dengan bangganya flaunting dalam bentuk pakaian. Fakta bahawa jeans dengan motley tidak dapat membantu tetapi menarik perhatian dan tidak membangkitkan reaksi dari orang lain tidak dapat dinafikan. Saya harus mengakui bahawa jeans hari ini dengan perut rendah yang memberi cara yang sedikit kepada yang lain, model lebih feminin, tetapi masih mempunyai tempat mereka sendiri dalam almari daripada fesyen, dan diletakkan di rak, menggesa Kabinet refill.

Jeans dengan motif untuk kanak-kanak perempuan

Adakah terdapat nama lain untuk frasa "jeans dengan motley" yang tidak begitu menyenangkan dengan telinga, atau sebaliknya, apa celana ini dipanggil? Rakyat biasa memanggil mereka Afghanistan, dan jika anda menggali dan meneroka sedikit sejarah pakaian, di timur adalah seluar - ia adalah satu bentuk biasa pakaian untuk lelaki dan wanita di bawah nama Aladdin. Potongan dan bentuk celana ini sangat mudah di negara-negara panas, di mana suhu tetap pada tahap tinggi hampir sepanjang tahun; mereka membenarkan anda mengurangkan geseran kulit basah pada kain seluar dan membuat peredaran udara. Saya tidak fikir ia adalah parameter yang memberi petunjuk kepada pereka dunia pakaian, mencipta model dan memberikan kehidupan baru kepada seluar jeans dengan motley.

Walau bagaimanapun, seluar jeans dengan motley tetap bergaya walaupun untuk bintang-bintang Hollywood. Kelapangan dan kemudahan model ini memberikan rasa kebebasan yang lengkap dan tidak terhad pergerakan, mungkin itulah sebabnya mereka masih dibeli model jeans dan fesyen kami.

Seluar jeans wanita dengan seluar terkurang

Jeans dengan mote bersahaja dengan sempurna menggabungkan dengan gaya yang sedikit cuai dari bahagian atas dan kasut. Kasut, T-shirt beberapa saiz yang lebih besar daripada yang diperlukan, topi dan aksesori yang bergaya - dan gaya jalan anda tidak akan meninggalkan sesiapa acuh tak acuh, walaupun tentunya ada mereka yang tidak akan menghargai usaha anda.

Di samping orientasi olahraga jeans itu, anda boleh mencuba kombinasi yang lebih elegan. Cukup harmonis melihat seluar jeans yang sempit dengan motney seiring dengan bot pada tumit. Top boleh memilih bagaimana demokratik - shirt bergaya dalam sangkar dan selendang yang menakjubkan dan lebih mewah - sebagai contoh, atas dengan ruffles atau hiasan.

Jeans dengan motley 1 Jeans dengan kot 2 Jeans dengan motif 3
Jeans dengan kot 4 Jeans dengan kot 5 Jeans dengan kot 6
Jeans dengan motley 7 Jeans dengan Mote 8 Jeans dengan Mote 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 79 =