Posted on

jenis batang berenang wanita

Batang renang wanita adalah elemen almari pakaian, yang sebelum ini dipinjam dari lelaki. Dengan pilihan seluar renang, seperti pakaian dalam, separuh indah manusia mengambil masa yang sangat teliti dan berhati-hati, kerana pakaian seperti dalam kebanyakan kes dipilih khusus untuk lelaki.

Hari ini terdapat banyak jenis batang berenang, tetapi tidak setiap wanita tahu semua nama mereka. Dan untuk datang ke kedai, jangan terperangkap, kami cadangkan anda membiasakan diri dengan pelbagai model dan gaya yang berbeza.

Untuk bermula, perlu diperhatikan bahawa batang renang wanita dibahagikan kepada tiga jenis: maxi, midi dan mini.
Anda perlu memilih ini atau model yang bergantung kepada pakaian yang akan anda pakai. Jangan terlalu banyak tekanan pada kulit, sambil mencipta pelega yang tidak diperlukan. Pertama sekali, mereka harus selesa dan selesa.

Apakah batang renang wanita?

 1. Peninju. Seluar dalam mengingatkan seluar pendek pendek, yang boleh mempunyai jalur elastik di pinggang dan di pinggang. peninju elastik boleh melaraskan bentuk, kerana ia adalah produk yang sesuai dan lebar diperbuat daripada satin atau sutera dan hiasan yang besar daripada digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan.
 2. jenis batang berenang wanita 1 jenis batang renang wanita 2 jenis batang renang wanita 3
 3. Seluar pendek Thong. Mereka kelihatan sangat seksi. Di depan petinju biasa, tapi belakangnya terbuka maksimal.
 4. jenis batang renang wanita 4

 5. Slip. Bahagian belakang ditutup sepenuhnya. Sesuai untuk semua wanita dan dianggap model paling selesa dan selesa yang boleh digunakan untuk pakaian sehari-hari. Di samping itu, ahli sakit puan mengesyorkan batang renang ini, yang tidak mendatangkan mudarat kepada kesihatan.
 6. jenis batang renang wanita 5 jenis batang berenang wanita 6
 7. Cylote. Berbagai slip, tetapi lebih tertutup. Terima kasih kepada sudut lebar yang secara visual meningkatkan saiz pinggul.
 8. jenis batang renang wanita 7 jenis batang berenang wanita 8
 9. Bikini. Cair dengan pinggang yang rendah. Bentuknya mengingatkan segitiga, dan juga menekankan angka itu.
 10. jenis batang renang wanita 9 jenis batang berenang wanita 10
 11. Tanga. Bahagian depan dibuat dalam bentuk segitiga, dan bahagian belakang terdiri daripada jalur lebar. Bahagian menyambung boleh sama ada sempit atau lebih luas.
 12. jenis batang berenang wanita 11

 13. Thongs. Daripada model sebelum ini disifatkan di bahagian depan terdiri daripada segi tiga kecil, yang meliputi kawasan yang paling intim, dan jalur yang lebih luas. Punggung kekal sebagai terbuka. Terdapat juga lebur DJ-string, yang berbeza dari biasa di bahagian belakang terdiri daripada tali nipis atau rantai atau dihiasi dengan rhinestones.
 14. jenis batang berenang wanita 12 jenis batang renang wanita 13 jenis batang berenang wanita 14
 15. Berenang-brazilian atau tonga. Dipakai pada pinggul, dan separuh belakang ditutup.
 16. jenis batang renang wanita 15

  jenis batang berenang wanita 16

Sekarang, bersenjata dengan pengetahuan ini, anda boleh dengan selamat pergi untuk membeli-belah, maka untuk memudahkan bukan sahaja diri mereka sendiri, tetapi juga seorang lelaki muda pakaian baru bergaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 22