Posted on

Tiada apa-apa yang menghiasi gadis itu, tidak menekankan keindahan dan kewanitaannya, seperti mantel bulu. Tidak ada pakaian bulu di atas, yang tidak sesuai dengan mana-mana jenis seks yang adil.

Sehingga kini, terdapat banyak jenis bulu bulu, sebahagian besarnya tidak dapat diambil dan tidak disebutkan. Lagipun, setiap fashionista di kalangan mewah bulu ini dapat mencari sesuatu yang sempurna menekankan keperibadiannya, gaya yang indah.

Jenis bulu semulajadi

 1. Mink. Pengeluar utama keindahan mulut adalah Finland, Amerika Syarikat dan Kanada. Terdapat lebih daripada 350 warna bulu semulajadi ini. Yang paling popular adalah mink Skandinavia. Ia mempunyai ketiak tebal dan sederhana panjang rambut penjaga. Bagi julat warna, kelabu dan lavender Aleut (dengan naungan lilac pucat) sangat memerlukan.
 2. jenis kot 10 jenis kot bulu11 jenis bulu bulu12
 3. Kot bulu dari astrakhan. Ini adalah bulu yang paling halus, yang digunakan bukan sahaja untuk jahitan pakaian jahit, tetapi skirt, pakaian, topi dan beg. Paling menarik ialah lukisan doodle unik dan unik. Wanita bergaya suka kot bulu ini, di tempat pertama, untuk keindahan corak moire. Terutamanya popular bulu ini menjadi pada awal 90-an selepas pertunjukan fesyen Ralph Lauren.
 4. jenis kot bulu13 jenis kot bulu14 jenis bulu bulu15
 5. Sable. Ia adalah bulu yang cantik dan berharga. Tidak hairanlah ia dipanggil "emas lembut". Selama berabad-abad seperti mantel bulu adalah kad pengunjung tsar Rusia. Hari ini, terdapat beberapa subspesies bulu sable bulu: Kamchatka, Tobol, Barguzin, Sakhalin dan lain-lain. Bulu ini dalam koleksi mereka menggunakan jenama dengan nama di seluruh dunia: Chanel, Fendi.
 6. jenis bulu kot16 jenis kot bulu17 jenis kot bulu18
 7. Mutonovaya. Kulit semulajadi semulajadi pembuatan khas - lebih baik bersahaja, bulu tahan haus. Perbezaan utama antara kot ini adalah longgokan berkilat, sangat lembut dengan sentuhan. Sebagai perbandingan dengan kot bulu sable, mouton agak murah. Dan ini menunjukkan bahawa setiap gadis boleh kelihatan bergaya dan bergaya.
 8. jenis kot bulu19 jenis kot bulu20 jenis kot bulu21
 9. Bulu kot dari nutria.. Dalam cahaya kilat dan berkilau. Keuntungan hebat keindahan semacam itu adalah sifat ketahanan dan penahan air.
 10. jenis kot bulu37 jenis kot bulu38 jenis kot bulu39

Jenis bulu dari bulu eksotik

 1. Leopard. Dalam kebanyakan kes, produk ini adalah buatan tangan. Renda Perancis digunakan sebagai kain lapisan.
 2. jenis kot bulu22 jenis bulu kot23 jenis bulu kot24
 3. Bulu kot dari kucing tebu. Tidak ada fashionista yang dapat menahan kecantikan bulu tebal dan mewah dari wakil keluarga kucing ini.
 4. jenis kot bulu25 jenis kot bulu26 jenis kot bulu27
 5. Kot bulu. Bayang sangat hangat, ringan, sangat berbulu dan tebal. Dalam cahaya ia berkilauan dalam warna yang berbeza.
 6. jenis kot bulu28 jenis bulu bulu29 jenis kot bulu30
 7. Bulu kot bulu kot. Pakaian luar semacam itu tidak takut kelembapan. Di samping itu, ia tahan lama dan mengekalkan penampilan asalnya untuk masa yang lama.
 8. jenis kot bulu31 jenis bulu bulu32 jenis kot bulu33
 9. Bulu bulu dari fondling. Dengan kualiti luaran, bulu ini boleh disamakan dengan bulu kincir atau kucing. Benar, dalam fros yang teruk seperti mantel tidak mungkin menghangatkan anda.
 10. jenis kot bulu34 jenis kot bulu35 jenis kot bulu36

Jenis-jenis kolar dan tudung

Salah satu jenis kolar yang paling umum pada bulu bulu adalah pendirian kolar. Versi bahasa inggeris kelihatan sempurna bukan hanya pada bulu bulu, tetapi juga jaket wanita.

Mengenai model kerongsang panjang yang tahan lama dan kelihatan menarik. Gerbang turndown adalah universal dan praktikal. Dan sebahagian besar mantel mink dihiasi dengan perahu kerah.

Jika kita bercakap tentang jenis tudung untuk kot bulu, maka ada klasifikasi berikut:

 • topi keledar;
 • kolar hud;
 • tudung dengan tudung.
jenis bulu bulu1 jenis kot bulu2 jenis kot bulu3
jenis kot bulu4 jenis kot bulu5 jenis kot bulu6
jenis kot bulu7 jenis kot bulu8 jenis kot bulu9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 19