Posted on

Yuliya Prokhorova

Yulia Prokhorova, pengasas rumah fesyen Yulia Prokhorova Beloe Zoloto, sempurna menyedari trend global, selok-belok komunikasi dengan menuntut pelanggan wanita dan tahu bagaimana untuk mencari gaya sendiri. Pakaian yang dicipta oleh Julia Prokhorova di bawah jenama White Gold, adalah layak untuk menghias almari pakaian yang paling indah.

Jalan ke mimpi itu

Sebelum penciptaan jenama “Julia Prokhorov-White Gold”, biografi pereka itu tidak kurang cerah. Beliau dilahirkan di Krasnoyarsk pada bulan Julai 1985. Selepas tamat pengajian, gadis itu menjadi pelajar Institut Undang-undang Siberia Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri, tetapi dia tidak menipu pekerjaannya dalam bidang khusus. Berdamai bekerja di industri kecantikan, Julia yang berumur dua puluh tiga tahun membuka studio tanning di kota asalnya pada tahun 2008. Selama dua tahun kerja gadis itu berjaya mencapai kejayaan, tetapi dia ingin menyedari dirinya di luar Krasnoyarsk. Dan pada tahun 2010 dia berjaya! Setahun kemudian, dia membuka rumah fesyennya sendiri dan membentangkan koleksi sulungnya pakaian wanita.

Pada tahun 2012, koleksi Yulia Prokhorova badged emas putih dan bertajuk “Geografi” adalah salah satu yang terbaik di St Petersburg tunjukkan Lime Konvensyen fesyen. Perhatian kepada pakaian bergaya mencerminkan pendapatan pereka muda, dan beberapa bulan kemudian pembukaan butik metropolitan pertama diadakan. Moscow Salon Yulia Prokhorova popular dengan sosialit kaya dan wanita, jadi kejatuhan 2013 dia dapat membuka rumah fesyen dan Geografi Prokhorova.Beloe Zoloto, menyatakan dirinya seluruh Rusia. Tetapi satu dalaman dan rumah fesyen cita-cita kreatif Yulia Prokhorova tidak terhad, jadi butik emas putih dibuka di bandar-bandar Rusia dengan kekerapan dicemburui.

Pakaian dari Julia Prokhorova

Gaun emas putih panjang dari Julia Prokhorova menjadi ciri utama rumah fesyen. Dilakukan dalam gaya lima puluh model feminin siluet berbentuk A dipilih oleh pereka bukan secara kebetulan. Yulia Prokhorova percaya bahawa pakaian jenama dihasilkan White Gold, membolehkan untuk mendekati mana-mana tokoh perempuan dalam seksyen yang dipanggil emas – bahagian klasik, di mana penekanan diletakkan di atas pinggang, dan semua kelemahan masterfully menyamar sebagai kain yang indah. Sesungguhnya, dalam pakaian panjang, wanita berasa istimewa. Sikap mereka berubah, gaya berjalan mudah, dan mood berubah menjadi lebih baik. Ia juga tahu Angelica Varum, Nastya Stotskaya, Yekaterina Volkova Ksenia Borodina Marina Devyatova dan bintang lain yang perlu untuk kelihatan hebat.

Yuliya Prokhorova.Beloe Gold1 Julia Prokhorova.Beloe Gold2 Julia Prokhorova.Beloe Gold3

Sehingga kini, rumah fesyen Yulia Prokhorova.Beloe Zoloto mempersembahkan lebih daripada tiga koleksi, di antaranya terdapat perkahwinan dan kapsul. Gadis itu menggunakan pelbagai bahan untuk pakaian jahit, termasuk kapas, renda, kerja rajutan, dan bulu dan kulit semula jadi. Di samping itu, Julia mencipta dan mengumpulkan aksesori bergaya yang sempurna melengkapkan imej yang sesungguhnya dan setiap hari.

Julia Prokhorova tidak menyembunyikan bahawa dia sentiasa meningkatkan bakatnya dengan berkomunikasi dengan pereka terkenal dan mengamalkan pengalaman mereka. Mungkin kerana alasan ini dia menjadi peserta dalam skandal yang meletus pada musim bunga tahun 2015. Blogger menuduh gadis itu bahawa dia bukan hanya diilhamkan oleh kreativiti jenama Bella Potemkina, tetapi juga aktif menggunakan idea yang dia suka, memberi mereka sendiri.

Julia Prokhorova.Beloe Gold4 Julia Prokhorova.Beloe Gold5 Julia Prokhorova.Beloe Gold6
Yuliya Prokhorova.Beloe Gold7 Julia Prokhorova.Beloe Gold8 Yulia Prokhorova.Belicious Gold9
Yulia Prokhorova.Beloe Gold10 Julia Prokhorova.Beloe Gold11 Julia Prokhorova.Beloe Gold12

302 4a3 ac5 78d 767 a03 aca dd3 9c0 3e5 6ec 83c aec 0e6 7d0 c21 cb8 9c4 4c9 d90 391 6ac 7e6 8a5 355

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *