Posted on

kasut paling mahal di dunia

Bagi kebanyakan wanita, kasut adalah sejenis fetish, jadi mereka bersedia untuk mengambil bahagian dengan jumlah kemas untuk peluang untuk memamerkan perkara baru doroguyu. Lelaki juga tidak ketinggalan, walaupun di latar depan mereka mempunyai keselesaan. Itulah sebabnya kasut paling mahal di dunia adalah kasut yang telah lama mendapat reputasi sebagai kasut yang paling selesa dan praktikal. Sudah tentu, kasut, kasut dan kasut boleh menelan kos yang banyak, tetapi dalam artikel ini kami menawarkan sepuluh kostum paling mahal yang telah menemui pemiliknya. Dan untuk mempertimbangkan kasut yang paling mahal dan cantik di dunia akan bermula dengan kedudukan kesepuluh:

 1. Air Jordan 2 II Eminem «The Way I Am» 313. Model dengan nama sedemikian sukar dikeluarkan oleh Nike. Selepas hanya lima minit selepas penampilan di rak kedai berjenama, kasut bernilai kira-kira $ 1000 setiap pasangan telah habis dijual! Kejayaan kasut, dibuat dalam gaya retro, memberi inspirasi kepada syarikat itu untuk melepaskan beberapa lot lagi, tetapi hari ini sangat sukar untuk membeli "jordan".
 2. kasut paling mahal di dunia1

 3. Balmain High Top Tali Double. Sepatu kasut yang sangat bergaya, casting logam bersinar, akan menjadi milik anda jika anda sanggup membayar kira-kira $ 1500. Model ini tinggi, dihiasi dengan tali fungsional dan satu hiasan, membaiki kasut di kaki dengan bantuan Velcro. Kasut itu diperbuat daripada kulit semulajadi yang padat.
 4. kasut paling mahal di dunia2

 5. Nike Air Foamposite. Dalam kasut yang berharga dari $ 1600, kaki anda akan selalu merasa selesa tanpa kompromi. Syarikat Nike menghasilkan model ini dalam beberapa warna.
 6. kasut paling mahal di dunia3

 7. Rantus Orlato Flat. Model ini, yang dicipta oleh Christian Labuten yang legenda, akan menelan kos $ 1,700, tetapi betapa sukarnya untuk menahan kecantikan itu! Jadi perincian yang realistik terhadap kulit ular sangat mengagumkan, dan hakikat bahawa ini adalah kulit python semula jadi, menerangkan kos kasut.
 8. kasut paling mahal di dunia4

 9. Belgravia. Harga sekitar 2300 dolar untuk sepasang kasut, dicipta oleh jenama terkenal Jimmy Choo. Kaki tinggi, pada pandangan pertama, tidak apa-apa yang luar biasa. Ya, mereka dihiasi dengan bintang-bintang, diperbuat dari kulit dan suede dengan sisipan kanvas, tetapi ...
 10. kasut paling mahal di dunia5

 11. Nike ParaNorman Foamposite. "Kakak" yang lebih muda dari model itu, yang mengambil tempat kedudukan kelapan, tetapi kosnya dua kali ganda. Mereka kelihatan agak futuristik, tetapi bagi peminat semua yang tidak biasa, inilah yang anda perlukan! Harga itu wajar, kerana model itu mempunyai kemuncak tunggal dan dikeluarkan dalam 800 salinan.
 12. kasut paling mahal di dunia6

 13. Nike Dunk Low Pro SB "Paris". Ini eksklusif, ya, selain itu, unisex! Kosnya melebihi 3500 dolar, dan idea cetak itu dimiliki oleh Bernard Buffet.
 14. kasut paling mahal di dunia7

 15. GeoBasket. Lebih daripada 5000 dolar akan dibuang kepada para pecinta yang eksklusif dari pereka Rick Owens. Mengapa begitu mahal? Begitu banyak kulit semulajadi iguana eksotik, dari mana ia dihasilkan. Model kegemaran Madonna, Rihanna dan Nicole Richie.
 16. kasut paling mahal di dunia8

 17. Nike Air Mag. Jadilah malas untuk mengikat tali kasut anda? Untuk kasut di mana mereka terikat tanpa bantuan, anda perlu membayar kira-kira 6000 dolar. Di samping itu, kasut ini dilengkapi dengan lampu latar.
 18. kasut paling mahal di dunia9

 19. Nike SB Flom Dunk Tinggi. Kaki-kostum premium ini, yang dijual di butik-butik yang terpilih, akan mencetuskan kecemerlangan kos yang luar biasa $ 7500!
 20. kasut paling mahal di dunia10

Tetapi ini bukan batasnya. Kasut sukan boleh kos banyak kali lebih mahal. Jika kita bercakap tentang model yang dibuat untuk memerintahkan pelanggan individu, kasut eksklusif yang paling mahal dengan berlian adalah model Angkatan Udara, dicipta oleh Nike untuk Antwan Patton. Harga $ 50,000 disebabkan oleh kehadiran berlian coklat, beratnya mencapai 11 karat.

kasut paling mahal di dunia11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 27