Kasut jeans | proektdem.com

Kasut jeans

Kasut jeans

Hari ini denim digunakan bukan sahaja untuk menjahit, tetapi juga untuk membuat kasut. Negara yang paling popular adalah pengeluar kasut denim wanita, Turki, kerana terdapat syarikat E-SAX. Sejak tahun 1996, jenama menghasilkan model dari fabrik ini, yang menjadikan dunia terkenal. Fesyen moden telah menambah populariti kepada jenama, sebagai trend fesyen yang menganjurkan memakai seluar jeans sama sekali apa-apa sekeping pakaian.

Dengan apa yang perlu dipakai kasut jeans?

Kasut seluar jeans wanita - ini adalah subjek yang agak kabur dari almari pakaian. Pada pandangan pertama, ia hanya sesuai untuk berjalan di taman atau perkara-perkara kecil setiap hari, tetapi peminat yang benar tentang perkara-perkara yang bergaya tahu harganya. Kasut jeans boleh kelihatan cerah dan menarik, jika anda membuat ensemble yang tepat dengan penyertaannya.

Pada musim panas, denim adalah seperti musim bunga, musim luruh atau musim sejuk, jadi ia bernilai mengetahui cara menggabungkan pakaian ringan dengan kasut jeans. Untuk seorang gadis yang aktif dan cerah, kasut jeans dengan kombinasi seluar ringan dalam gaya kezhual atau "safari" adalah sempurna. Imej ringan dan romantis boleh dibuat dengan bantuan kasut balet atau kasut terbuka dan pakaian ringan atau skirt. Dengan denim ia sama-sama digabungkan, kedua-dua chiffon dan linen.

Berjaya akan melihat kasut jeans musim panas dengan lacing dalam kombinasi dengan seluar pendek atau baju perang bergaya. Di atas, anda boleh memakai top atau baju yang diperbuat daripada kain ringan.

Jika anda seorang kekasih kasut tumit tinggi, maka anda akan menyukai kasut jeans pada baji. Model ini boleh digabungkan walaupun dengan pakaian malam. Cukup melihat kasut jeans Turki dengan memasukkan dari kain lain, sebagai contoh, kulit.

Dengan denim, warna-warna berikut sepadan dengan sempurna:

  • oren;
  • merah;
  • coklat;
  • hitam.

Lebih teruk lagi dengan seluar jeans biru:

  • beige;
  • merah jambu lembut;
  • biru.

Pada asasnya, kasut denim mempunyai warna klasik, jadi ia sepatutnya mengetahui peraturan asas menggabungkan kasut dan pakaian:

  1. Kasut jeans tidak sesuai dengan hal-hal dan aksesori dari bahan yang sama. Denim adalah salah satu daripada banyak kain yang tidak menyukai pengulangannya dalam pakaian. Mengambil beg tangan ke kasut, perhatikan produk yang diperbuat daripada kulit coklat licin.
  2. Sel, sebaliknya, sangat harmonis dengan kasut denim. Warna sel boleh menjadi apa-apa dari biru hingga merah.
  3. Kasut yang diperbuat daripada denim digabungkan dengan bahan padat mencipta imej yang berat dan berat. Jadi cuba untuk mengelakkan warna gelap.
Kasut jeans 1 Kasut jeans 2 Kasut jeans 3
Kasut jeans 4 Kasut jeans 5 Kasut seluar jeans 6
Kasut jeans 7 Kasut jeans 8 Kasut Denim 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 79 = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: